232

Анонимен

преди 5 години

Бил направил много ама не искаш да каже какво, егати неардеталеца

231

Румен

преди 5 години

До 242. Има моряци, но в пенсия. Те са от друго време.Сегашните от личния състав са в НАТО.

230

Румен

преди 5 години

Тази криза ще спука балона на "балшая и магучая."

229

Гранична полиция

преди 5 години

Важното е нашите моряци да направят противокорабни заграждения от празни пластмасови бутилки, за да не смее никой да доближи страната ни! Материал има!

228

Kiorsufra

преди 5 години

Dano da ne se stiga do tam 4e nie s na6ta goliama armia napravo 6te smaem sveta.44

227

Cc

преди 5 години

Ха, хааа с нетърпение и интерес чакам да видя как точно американците ще озаптят руснаците, само приказки досега, ами айде де, нали сте голяма работа по филмите

226

Анонимен

преди 5 години

И не само за българите, но и масово руснаците ще се отърсят от една илюзия на национален шовинизъм.

225

Анонимен

преди 5 години

До239. При тао конфликт САЩ - РУСИЯ. ЩЕ СЕ СПУКА БАЛОНА , ЧЕ БЪЛГАРИЯ Е МНОГО ВЕРНА НА РУСИЯ.

224

extremist

преди 5 години

ТИКВА , ТИ СИ ШУТ

223

.

преди 5 години

Евентуално въвличане във военен кобфликт означава сигурна смърт за България, при война мвжду Русия и САЩ, ще има брутални щети, във всеки случай, когато сежсъигне до крайности, американците няма да издъежар, ре са добре екипирани, разчиращи 80% на техника завоеватели и мародери, а не войници. Сверете си часовниците с ВТВ , кой победи Хитлер ,ама наистина не на холивудски филм и не дрънкайте глупости, ква война с два танка ???

222

Анонимен

преди 5 години

" могъщ флот " на една бедна и празна територия. Населена от хора с объркани принципи и ценности.

221

Румен

преди 5 години

Тая криза ще я отпразнувам след няколко дни с печена пуйка със зеле.

220

Анонимен

преди 5 години

До Ким Чен Ун Като не е поканен къде ще ходи. Москва му е далече.

219

Анонимен

преди 5 години

Бойко да праща Плевнелиев и Паси да патрулират на украинската граница.Българите няма да участваме в провокациите на Порошенко и САЩ, днес чета и за провокативние изказвания на косовски племенен вожд на служба при военната база на САЩ- Косово.Който прави провокации срещу Русия и иска да пали война в Европа да ходи да воюва сам с Русия.Европейците няма да стават пушечно месо и заложници, като жив щит в агресията на САЩ срещу Русия.

218

Анонимен

преди 5 години

Б.Б. най накрая ще покаже истинската си същност.

217

Анонимен

преди 5 години

До АнонименЧърчил преди смъртта си,си признава доста грешки и се разкайва.Но помъдряването му е безполезно,защото е било твърде късно и непоправимо.Русия е предлагала съюз на Франция и Англия преди ВСВ,но те отказват.Полша е оставена на произвола и разрухата от Хитлеристите,въпреки,че е имала договореност за взаимопомощ с Англия срещу Хитлер,те не си мърдат пръста да я защитят,затова предават по соствено желание цялото управление в ръцете на руснаците,да отбраняват Полша,а върхушката им избяг

216

Анонимен

преди 5 години

"Ако избирате между война и позор, и предпочетете позора - ще получите и война, и позор- ЧърчилМилиционера Борисов избра позора със сигурност ще получи и зелените човечета от Путин.

215

Анонимен

преди 5 години

До Пфу боклyкАко много си се загрижил за Путин,грабвай оръжието и лично отивай да се биеш срещу Русия,ние държавите от Черноморието, нямаме намерение да ставаме пушечно месо,заради чужди интереси.Борисов в случая постъпва напълно правилно,макар че по принцип е некадърен ръководител и не става за управляващ.

214

Анонимен

преди 5 години

Според написаното от медиите,новия играч,който иска да превземе държавите отвътре или отвън е новосъздадения северноамерикански съюз с Англия и без Мексико.Тези държави са далеч от Черноморския район и тези които ще пострадат са само европейците и Турция при един такъв сблъсък,ако решат да ни направят пушечно месо и да се избием помежду си.Именно затова и протестите са във Франция,защото само Франция има атомно оръжие в Европа,другите са слабаци.Внимавайте в картинката!Отбивайте конфликтите!

213

Анонимен

преди 5 години

Теб кой те бръсне за слива!