25

Трол

преди 5 години

Бас хващам, че след като си монтират новите катализатори, филтри на комините, въведат си новите цени на дърва и въглища и новите екотакси, няма и думичка да чуете повече за мръсен въздух! Нищо, че при следващата мъгла пак ще е смрад. Гарантирано от ционистките ***. От ЕС като искат тука чист въздух, да направят условията като при тях- безплатно включване на газ и ниски цени, субсидии и т.н. Не да ми вдигат дървата.

24

Анонимен

преди 5 години

Баце и в детската като се е насирал е викал на леличката : " Орешарски е виновен!!"

23

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Да не забравяме гордостта на кyманизите ... - пушещ, заводски комин... - имаше го, дори по банкнотите до Гошо Тарабата...

22

Анонимен

преди 5 години

Преди Орешарски беше Борисов, а след Борисов ще е Нинова.

21

Анонимен

преди 5 години

Орешарски доведе България до Трета национална катастрофа. Нормално е след това да не може държавата да функционира дълго време и да не се изпълняват стратегиите.

20

Анонимен

преди 5 години

Костов подари Кремиковци на седесара му приятел който го източи, а после Дянков го наряза за скрап. Митал се опита да го спаси, но Борисов го отряза, за да съсипе и ЦСКА.

19

Анонимен

преди 5 години

и едни "индийци" го разфасоваха Кремиковци и Къде са Парите ?сега едни "други индийци " ще лапнат Чез !а стадото бле ли блее кат матрял

18

Анонимен

преди 5 години

Наистина вече оправданията с Орешарски звучат банално и жалко.

17

шматка

преди 5 години

Знаех си аз че пак Орешарски ще е виновен.....Какви пари за екопрограми пак ще усвояват.Истината е в ниските доходи.Никой не е луд да цепи дърва и да се мъчи ако може да натисне само един бутон.

16

хаха

преди 5 години

И като се провалите в изпълнение на екостратегията винаги може да заявите с гордост, Орешарски е виновен!

15

Анонимен

преди 5 години

Една от дейностите по намаляване на вредните емисии е усилено газифициране на домакинствата и осигуряване на евтина газ за битови нужди. Така няма да се горят дърва и твърди горива. втория аспект е ликвидиране на всякакви зони за паркиране, изграждане на многоетажни паркинги, забрана за паркиране по улиците в центъра и натоварените улици,като по този начин ще се намлят задръстванията и ще се намалят отделянето на вредни газове.

14

Анонимен

преди 5 години

Стотинките които ви плащат ЦЦ и ББ за да се правите на герберски *** да не ви стигнат за лекарства на родителите и децата ви.

13

Байфидан

преди 5 години

До 11 червен анонимник. Едвам дишате вие, да ва *** в червените.......Защото драпате постоянно за властта, а все не ви е дава точно народът......

12

Бай Хей

преди 5 години

Ха-ха, Боко пак им го ....на позитанците три ката. Те винаги се издънват при техните управления, и то много яко, ама много обичат да плюят по другите.

11

Анонимен

преди 5 години

Наглата физиономия на самозабравилата се пекинска патица зад Тиквата казва ВСИЧКО за отношението на управляващата шайка към народа. ЕДВАМ ГИ ДИШАМЕ ВЕЧЕ

10

Анонимен

преди 5 години

Той Пеевски беше предложен от Станишев за шеф на ДАНС по времето на Орешарски, юли 2013 г.Забрави ли?

9

Анонимен

преди 5 години

Тикво, остава ти 1 месец от крайния срок, който постанови съдът в Страсбург да изпълниш критериите за чистота на въздуха, след което следват санкции за България. Решението на съда е от миналата година. Докъде стигна?

8

Анонимен

преди 5 години

Вече и умрелите разбраха, че Борисов и Пеевски фалираха КТБ.Ама нали трябва да се ......... на метеното.....

7

Трол

преди 5 години

Един ден мъгла и всички предатели вкл. и БСП започнаха да пеят мантрата с мръсния въздух. Надявам се не вярвате на глупостите, че им пука за вашето здраве. Нищо, за сметка на това ще имате нови по- строги изисквания за горивните материали и съответно нови цени, нови данъци, нови екотакси и т.н. Честит ви чист въздух. Хахаха

6

Анонимен

преди 5 години

"а той иронично им отговори, че стратегията за чистотата на въздуха, ако е имало такава въобще по времето на кабинета на Пламен Орешарски, ще бъде изпълнена."Иронично, Баце е, че ЕС заяви, че нямате никаква стратегия за чистотата на въздуха, обявиха ни за държавата с най-мръсен въздух, осъдиха ни в Страсбург и скоро ще ни налагат санкции, и всичко това през твоето управление.