45

анонимус

преди 5 години

ОСТАВКА!

44

1

преди 5 години

До СТРАНДЖАТА,особенно куманиза бойко..

43

Анонимен

преди 5 години

Абе тоя още 10 години ли ще се оправдава с Орешрски.ООрешарски беше премиер няколко месеца, през които медиите и зорошите въобще не го оставиха да управлява.

42

Софиянец

преди 5 години

София трябва да се разсели и селяните да се прогонят от там немедленно.

41

Анонимен

преди 5 години

Поредните популистки лъжи.КРЕМИКОВЦИ никога не е замърсявал София. Комбинатът беше построен на 20 км от столицата, като ветровете в тази част на Софийското поле са винаги югозападни или северозападни през късната есен и зимата.Така че над София няма как да дойде дим от Кремиковци.Това беше поредната ПР акция на тогавашния кмет Борисов за да спечели сърцата на селяните, надошли в София.

40

To6ko56

преди 5 години

Много е разтривожен и накрая да преименуват БСП , та да спре да се оправдава с тях. Но аз така и не съм чел какво е казал, както споменава и 38.

39

Анонимен

преди 5 години

Да оставим настрана, какъв дим е имало от Кремиковци и да запитаме Защо станция за мерене на замърсяването на въздуха е пратена на Копитото? Не е ли с цел да изкривява статистиката ?

38

Анонимен

преди 5 години

Борисов обеща....няма смисъл да се чете натам

37

Гюро Кюмюро

преди 5 години

Най новото "пожелание" от София: "Да го дишаш!"

36

ПроСоТо

преди 5 години

До Бай Ставри....некой требе да го прати там,байо!..Но кой?..Оня сам нема да ти идойде на гости..

35

Борисов

преди 5 години

докато бях кмет въздухът беше мръсен , докато съм премиер въздухът си е мръсен и като си отида в барселона пак ще ви е мръсен....

34

Анонимен

преди 5 години

Как допуснахме да ни управляват cлaбoyмни!

33

Анонимен

преди 5 години

Гуверньорът на БНБ Искров беше назначен от Станишев като бушон да може да се фалират банките безпрепятствено. Защо Искров като е знаел за лошите кредити си е мълчал през двата мандата на БСП от 2000 г.Като дойде Орешарски това беше сигнал да се фалира банката.Добре, че Борисов ги свали от власт иначе щяха да фалират още поне 10 банки тогава.

32

Бай Ставри

преди 5 години

Боко, вече ти казах че ако си дойдеш зимните месеци при мен много по-лесно ще се климатизираш занапред!

31

ад

преди 5 години

Орешарски кога беше кмет на София? Или може би беше шеф на БНБ и заради това той е виновен за фалита на КТБ (за който на всеки нормален човек му е ясно, че лошите кредити се акумулираха в съвсем различен период). Не може за всяко потупване по рамото вой до небето за невероятния държавник и политик, който имаме щастието да ни управлява с експертните си познания във всички сфери, а когато някой трябва да поеме вина за провал в определени области, Орешарски, Станишев и марсианците да са виновни!

30

Анонимен

преди 5 години

Бацето решава проблемите на България с хитроумието на 3то класник. Ама толкова му е капацитета и до там му стигат възможностите...да се държи арогантно и да бяга от отговорност. Всички в ГЕРБ са по негов образ и подобие. За това след 10г управление на ГЕРБ всичко е тотална разруха.

29

Все друг е крив на Б

преди 5 години

Ех Бойко все Орешарски е виновен за всичко, как за разнообразие не каза, че и Станишев ти е крив? По тяхно време обаче Е.К. Не глоби София за мръсен въздух. Я кажи, защо се случи като ти си на власт? Нали Юнкер много те обича и обедини Западните Балкани?

28

Анонимен

преди 5 години

Тоя Орешарски явно е свръхчовек!За 1 година управление бил докарал страната до национална катастрофа?Такова нещо няма аналог в световната история!

27

Анонимен

преди 5 години

Страшна работа тоя Орешарски, ей! Как прецаква управленията на Баце, да не може да си довърши мандатите чилякът, тц, тц, тц...

26

ПроСоТо

преди 5 години

абе,ама тоя верно ви смета за кре_тени!!НАД София НИКОГА не се е стелел дим от Кремиковци,защото положението му е такова,че се намира в естествен .."въздушен канал",въздушно течение,което по естествен път отнася пушиляка на изток из Софийското поле.Но НИКОГА не и към София!!!!!!Проблемите със зъмърсяване на въздуха в София са други,и най-различни.ЕДИНСТВЕНИЯ начин за решаването му е РАЗТОВАРВАНЕТО на това подвитошко селище!!!Друг начин НЯМА!!..Но тиквите от сорта "Банкянска стригана" ка