37

Узуна

преди 5 години

До ДантесВключително и изброените от теб държави са по - нормални от нашата.

36

Анонимен

преди 5 години

До ДантесАбе мyxльо, когато се подиграваш на някого, независимо дали е полицай или не, нормално е да получиш подобаваща реакция. Пък ти пак си бъди свободен и си "говори каквото си искаш, на когото си поискаш". И така до деня, в който ще попаднеш на някой, който ще се почувства свободен, да те изкриви от бой. И тогава ще разбереш, че свобода и свободия са различни неща.

35

Анонимен

преди 5 години

Този Знае ли че ако по онова недоносено соц време се избъзика по този начин с някой Милиционер никой нямаше да може да го спаси. Първото което е ще го вкарат в районното и ще го изпотрошат. След това ще го да го пратят в Тухларната да вади горещи тухли 15 дни. За това положение до което са го докарали са виновни управниците. Облякоха Милиционерите в погребални униформи които нямат респект. Едно време Милиционерите имаха униформа с която всяваха респект и уважение. А й милиционерите бяха други.

34

Анонимен

преди 5 години

на въпросния младеж му пожелавам да спечели пътуване до САЩ от националната лотария. като отиде там да пробва същото на местните полицаим като да не забравя да започне да бяга накрая. дори няма да водят разследване защо е бил убит от полицаите.

33

Нормален

преди 5 години

,,Младеж ГАВРИ"Това нов правопис ли е,или на вас не ви прави впечатление?Боже,толкова ли изпростя това поколение.За казармата как и да е,ама и образованието и възпитанието явно отива на кино. Жална българия с такива отрочета!!!.

32

Osman

преди 5 години

В Турция щяха да го счупят от бой. Никой нямаше да разбере, че е имало такъв човек, телефон и клип.

31

До чиновника

преди 5 години

Чиновник, ти нямаш ли друга работа, освен да блещиш по сайтовете?! Или това ти е калинковата работа?! Гнас герберунгелска долнааа!

30

Анонимен

преди 5 години

Единия полицай си беше чист скандинавец от Факултета. Вече и скандинавците запонаха да ги назначават в МВР.

29

Аз

преди 5 години

До КрайДа, престъпление е, де.бил, и не само трябва да те спрат, а и да ти вземат книжката за поне няколко месеца.

28

Анонимен

преди 5 години

До ЧиновникИ много обичате да си говорите на "бате". Докато на чело на държавата е БАЦЕ всичко е прието

27

за какво ни е

преди 5 години

Ама това полицай ли са,приличат на бандити разгърдени,разпасани без знаци и шапки как да уважаваш такива лица?!

26

Дантес

преди 5 години

До УзунаНа кое викаш "нормална държава"? На арабските страни ли? Или на Северна Корея?

25

Анонимен

преди 5 години

Като не им харесва да им се подиграват, да не са ставали ченгета. Да са станали мутри и да бият всеки, който им каже нещо накриво. Като искат да са полицаи, ще си траят и ще спазват закона.

24

Драган

преди 5 години

Този защо не е на работа ? Днес и вчера са работни дни !

23

аз

преди 5 години

В "недемократична"Русия с видео регистраторите е разрешено да се снима полицейските проверки и така не стават грешки.

22

Анонимен

преди 5 години

Аз да попитам полицаите когато са на пост трябва ли да носят фуражки или може и гологлави да бичат, пушейки цигари?

21

до 11

преди 5 години

да ти имам фактите. на това дередже сме от такива *** разсъждения.а да те питам това в Русия може ли го, в Щатите, в Германия??? Я си помисли добре.

20

Дантес

преди 5 години

Евала на момчето! На полицаите трябва редовно да им се напомня, че много добре знаем номерата им и не ги одобряваме. Момчето показва хладнокръвие, добро настроение и дори когато го хващат се вижда как се усмихва. Защото полицаят трябва да те пази, а не да те тероризира, рекетира, заплашва. Живеем в свободен свят и можем да говорим на полицаите каквото си поискаме, защото изразяването на мнение не е престъпление и не се наказва с арест.

19

ясно

преди 5 години

До Анонимен 11И къде тука има не спазване на закона,къде?защо полицията се страхува от снимане какво крият? а и телефона не се води по закон средство за което се иска разрешение за снимки и видео...

18

Forever

преди 5 години

Полицията да започне да работи здраво и да си повиши авторитета пред хората,а младежа е свободен да се изразява,нали има свобода на словото,пък е казал и истината,не е излъгал.