57

Анонимен

преди 5 години

много е жалко, че ченгетата и цялото МВР са се докарали до положение, в което да ги гаврят по този начин, а на мен да не ми трепва за тях изобщо ...

56

Анонимен

преди 5 години

Държи се като ром. В САЩ вече щеше да е прибран или пребит.

55

Анонимен

преди 5 години

Този с видето, че е *** - няма спор, но както се вижда и полицаите са на неговото интелектуално ниво.

54

Анонимен

преди 5 години

Поредната простотия. Голям мъж, голяма работа. Едно най-обикновено ***. И това било хит. Смо-таняк.

53

Анонимен

преди 5 години

Тази гавра с униформените е напълно не уместна. Но какво да се прави когато сивото му вещество и гънките в мозъчната му *** на това пуберче му служат само да ходи до тоалетна и да си закопчава панталона. Сигурно се мисли за голем герой като пусне клипа във фейса и момичетата ще започнат да му кацат на гре..йздера като лястовици на жица. Сеянията до там води. До това положение ни докара псевдо демони-крацията и селя..дурщината в парламата.

52

Манолски

преди 5 години

Просташкото управление през последните 30 години и оскотяването на нацията доведоха до пълен нравстен упадък в обществото. Бог да прости майка България

51

Анонимен

преди 5 години

Не знам какви са хората тука из форума, които защитават действията на такъв ***. Общество, което няма респект към редовия полицай е гола вода. Какво е това отношение, дай да няма тогава полиция. Тва били, онова били. А пък вие да не сте от Марс бе.

50

До 58

преди 5 години

Пазят ни от кухи, дрогирани, крадливи, войнствени типове като теб!

49

До Тръмп 12

преди 5 години

90% от протестиращите са доста по-интелигентни от теб и тоя наркоман, защото виждат за кви далавери става въпрос във властта! Ама кухи *** като теб може да ръсят тонове помия във форумите, щото и те са на хранилка и им е добре да си гепят яко!

48

Анонимен

преди 5 години

Защо като отида в чужбина полицаите са символ на сигурност и помощ, а като се върна тук, само ги заобикалям отдалеч с наведена глава, че само да си задържа погледа върху тях и веднага ще дойдат да ме спрат и да почнат да се заяждат и задават всякакви глупави въпроси.

47

Един турчин

преди 5 години

Най-често полицаите са хора с лошо образование и садистични наклонности,които просто са в системата за да се пенсионират рано.В системата на МВР има 70 000 души.От какво ни пазят толкова...!Това са платените пазачи на властта,които биват насочени срещу народа в случаи на размирици.Помните ли момчето от Варна,което беше снимало полицаи спящи по време на дежурство?Разкатаха го от проверки и месеци наред не можеше да излезе от дома си. ACAB...!!!

46

Мюмюн Ибишев

преди 5 години

Браво!!! Цяло Столипиново се радва на тая ,гавра"на този авер.Точно по този начин ще ви приобщим в нашите редици бате Евала ти редим бате,со керес!!!Само така че ги бъзикаме ,белите!

45

СЕ гаври

преди 5 години

За моите почти 50 години за първи път виждам глаголът ' гаври' да не се употребява във възратната му форма :( :( :( :( .

44

Чиновник

преди 5 години

Абе, простолюдието, к'во става? Ще СМЕНЯТЕ ЛИ СИСТЕМАТА? Ха-ха-ха!!!

43

Край

преди 5 години

Полицаите са за подигравка. Здрави прави мъже а мишкуват. В станата престъпност много а те се крият в храстите да хванат некой че е без колан или че не му светат фаровете или някакво такава престъпление че да изкарат някой лев.Жалка работа. В САЩ не можеш да се подиграваш така на полицай защото няма за какво - там те не мишкуват.

42

мреен

преди 5 години

Даа,докъде стигна българската младеж?от тези американски шоута по ТВ ,КОИО ГИ РЕКЛАМИРАТ МЕДИИТЕ.

41

Анонимен

преди 5 години

Че с какво ги е обидил?! Младежът им пожела да изкарат пари.

40

Анонимен

преди 5 години

Сигурно обича болката.

39

Forever

преди 5 години

До 44,Трябва и ние да достигнем до този стандарт,да имаме уважение към полицията а тя да ни защитава,а нашите ни рекетират,как да ги уважаваш,аз на полицай гледам като на заплаха,а не на човек който може да ми помогне.

38

до 31

преди 5 години

Обиждането и унижението на полицай си е наказание във всяка една страна, била бяла или не. Каквото и да са сторили на пи***ьото малко е било.