11

Име

преди 5 години

фацабука го ползват същите онези хора, които на стари години няма да имат нищо против да хвърлят известни суми пари от балконите си на ало апашите...

10

mdaa..

преди 5 години

нима все още има някой на този свят който вярва че основателят на fb e Зукерберг?ако има - много сте наивни :) това е пръвата и най-голяма платформа за следене на хора - навсякъде по всяко време. изтривате снимка от fb? дали.. тя си стои на сървърите им и с един селект в бъдеще те виждат къде си бил с кой кога.. един път качите ли снимка в нета.. тя завинаги остава там.

9

До SHEFA

преди 5 години

Един възможен сценарий е някоя сутрин на вратата да ти потропат данъчните и полицията и да разбереш, че дължиш ДДС. *** после обяснявай, че нямаш сестра...

8

Анонимен

преди 5 години

Прочетете статията в английския в-к Гардиан от днес facebook-documents-uk-parliament. Прочетете и материалите на хакерската група Анонимус, показваща как ЦРУ, правителството на Англия, Фейсбук и др. са финансирали групи за раздухване на антируска истерия в различни държави, включително и в България.Фейсбук се очертава все повече като филиал на ЦРУ и Държавния департамент на САЩ за много незапознати. За запознатите- нищо ново, тъй като ЦРУ е неговата акушерка.

7

Анонимен

преди 5 години

ФЕЙСБОКЛУК

6

Бож.

преди 5 години

Това е част от доходоносните пера на Фейса - мислите ли че, е леко да се лишат от него?

5

Forever

преди 5 години

Фейсбука е мястото където отделният индивид иска да покаже,че все още не е отпаднал от хранителната верига,едно съревнование между хората,което не им носи нищо.Сега е бума на елхите.Едно лицемерие се носи,във фейсбука се харесват,а зад гърба се плюят.

4

Аз

преди 5 години

Че то кой го е правил, че да ни пази данните.

3

Оги

преди 5 години

GDPR влиза в сила от Май 2018... изтичането на информация е преди това. Отделно ФБ е американска компания, до голяма степен извън европейските регулации. От гледна точка на правата за ползване на социалната мрежа, то потребителите до голяма степен се откават от тях в момента на приемане на общите условия.

2

Анонимен

преди 5 години

Вие сте се излъгали още в момента, в който сте си направили профили.

1

Анонимен

преди 5 години

А за какво изобщо ви е "фейсклюк"?