33

Анонимен

преди 5 години

Еврейският съюз няма да издържи даже до 2020 ?!

32

Един от Дивия Запад

преди 5 години

Не чакайте ЕС да се разпадне.Първо трябва да си направи армия и да заръча мнооого американски оръжия.Проблем е малко, че нормалните народи искат да живеят по-добре от вчера и по-зле от утре.Обаче за България е по-важна оградата и кой зе парите от това дали някой минава от там.Ако граничарите застрелят стотина, което са длъжни все пак, щото иначе да им купим плюшени мечета и възелин,никои няма да ходят из там.

31

Един от Дивия Запад

преди 5 години

Политика най-лесно се прави по кръчми и форуми.И най е лесно да пцуваме Боко. То аз не че го харесвам, *** гледам да съм честен, ако не е много скъпо, де.Всичко отдавна се промени. Некой пич някъде натиска копче, набира код и БГ изчезва от историята. Няма абсолютно никакво значение, колко героични са българите и кви храбри войници са. Просто гумичката и ....Или някой пич подписва едни книжа и в България почват да мръзнат и гладуват хората. Зачестяват случаи на телешки грип и папагалска чума.

30

V

преди 5 години

ЕС отдавна трябваше да се разпадне .Англи и Тръмп ни го казаха ,а на нас ни се втълпява че англичаните и Тръмп са *** .Естествено че не са .Кво спечели българският народ от членството ??? Станахме най бедните в Европа .Не в ЕС а в зяла Европа. Тогава защо седим в ЕС ??? Смяна на системата означава да не сме в ЕС . Президентска република .Южен поток и защита на националните интереси ,а не на нечии чорбаджииски ;)

29

Анонимен

преди 5 години

Мина ми имения ден.

28

Американ

преди 5 години

Поръчаха си лакомо, а като видяха ценоразписа и се разреваха..Не съм сигурен че са се страхували от Le Pen, ама явно не се плашат от мишока Marcon.Ще им се стъжнява оттук нататъка, макар и не чак колкото на нас преди 30 години. Освен ако не сторят някоя нова npocтoтия..

27

Демократ Европеец

преди 5 години

Тези са някакви неудачници рубладжии платени от Путин и руското посолство да всяват смут и да копмроментират западната демокрация и европейските ценности. Органите на реда във франция трябва да се разправят с такива по най-бързия и най-ефективния безотказен начин както се справиха с протестиращите срещу осиновяване на деца от хомосексуалистите.

26

Стамат

преди 5 години

Дано я тресе по-дълго и дано се освободи от ротшилдската чума!(А дано, ама надали!)

25

месара

преди 5 години

Маркони ще гризне дървото, бабичката ще го зареже и ще си намери по-млад...

24

Анонимен

преди 5 години

Сега трябва крачка назад и да се подготвят хубаво за гражданска война. То е ясно, че повечето са циркаджии за шоу, но трябва да се подготвят хората, които ще извършат най-много убийства - т.нар. профилактична чистка на черни, араби и всякакви полуфабрикати. Трябва да се достигне критична маса на загинали, за да прерастне във война. Имат още доста работа да свършат.

23

Анонимен

преди 5 години

След жълто идва червено и гилотината за политиците.

22

До 27

преди 5 години

Да бе. Криза. Само тука сме цъфнали и вързали. Тука и половината от това дето имат гражданите на тези страни да имаме, никой гък няма да каже, като гледам по писанията тук колко благодарни и доволни има. А тия хора там са свободни и искат да вървят напред, за това се бунтуват. Не искат да са на едно място. Не се задоволяват с трохи и не искат да са благодарни на правителството си. А тук се заблуждавайте колко сме добре по статистиките и лъжите на всякакви институции. Задоволявайте се с малкото.

21

Анонимен

преди 5 години

Комунизмът разболява държавите.

20

анонимен

преди 5 години

Гърция криза Италия криза Франция криза да ви е честит съюза ха ха

19

Василев

преди 5 години

Селяни прости отивам да лягам, взе да шава гюлето в главата и ми се обостри шизофреидното биполярно разстройство!!!Дерзайте селяни прости, живота е пред вас, а смъртта е вечна!!!Агент Барни Люксенгурд!ЦРУ!!!

18

Анонимен

преди 5 години

До 2. Няма такова нещо да са дотегнали. Напротив много от истинските стоки не стигат от Германия до България. Китайските по бързо стигат България.

17

Василев

преди 5 години

Неравностите ще се задълбочават както по хоризонталата, така и по вертикалата в цивилизованите модерни общества, каквито са страните от ЕС!Гениалните и умни хора изпреварват времето с векове напред , просто времето свършва, то не е вечно, усещате ли селяни прости, за вас може да е спряло, но за гениалните и умни хора то лети, минава неусетно, те са в друго измерение и в друга Галактика!Това е трагедия селяни прости, а и няма лек, и пари да ви дават и данъци да ви намалят,вие сте валат!Рей!ЦРУ

16

Анонимен

преди 5 години

Днъци требе, за да се плащат високите заплати на полужеците в Брюксел. На хората им омръзна

15

Анонимен

преди 5 години

Макрон е само едно чучало и хората го прозряха.

14

Василев

преди 5 години

До АнонименГермания е новият стар надут балон и пети Райх на Световния Банков Капитал!!!Това е истината селяни прости, живота е жесток, немеца работи яко!Когато се срещнат финанси , работливи работници, индустриален инженерен гений, тогава става нещо непредсказуемо велико и грандиозно, за да дойде момента сега , момента на жътвата и жетварите, това е немската индустриална икономика и могъщия ЕС!Папкате ли еврофондове, поне може да станете по-надеждни членове на НАТО и ЕС!Хая Кимбърли!ЦРУ!