53

макарони

преди 5 години

макарони--жалък си бе....и ти се канеше да управляваш Европа--жалко подобие на мъж....смях

52

Oleee

преди 5 години

*** не пиши по темите от които не разбираш. С преписване не става тая работа. Виж пиши там за соца - пусни си фантазията и драскай на воля.

51

МАШИНОТРОН ЛОБОТОМОВ

преди 5 години

БРАВО НА ЖИЛЕТКИТЕ ОГЪНАХА МАКАРОНя КАТО МАГАРЕШКА ПОДКОВАНАШИТЕ НАГЛЕЦИ НЯМАТ ОГЪВАНЕ ЧЕРВЕНИЯТ ГИПС ГИ Е СТЕГНАЛ ЯКОШМЕНТОКАПЕЛНО ГИПСИРАНИ ЦИМЕНТИРАНИ БЕТОНИРАНИ ВЪВ ВЛАСТА

50

преди 5 години

Европейските "лидери" бавно и сигурно се сблъскват с действителността. А тя понякога може да е много жестока.

49

Кирил

преди 5 години

Не подценявайте гражданите на Франция. Там образованието е безплатно и повечето са много добре образовани. Резултат- правят разлика между глупостите, които напр. Боко Тиквата ти разказва по телевизията, а после ни плюе в лицата, и реалността в която живеят. И НАЙ-ВАЖНОТО - излизат да наложат исканията си. Не ги атакуват нито комунисти, нито ***, нито капитализъм по американски (Де Гол ги гони още след ВСВ2). Искат си държавата, стандарта и справедливостта - и знаят как да я вземат(Луи 14).

48

Факт!

преди 5 години

А да щях да забравя.Елзас и Лотарингия са Френски точка!Знам че германците само като чуят това и почват да повръщат колабират и изпадат в неистова ярост но единственото което им остава е да блъскат с малки юмручета по стената жално и да скимтят като бити по.иари!

47

контратеза!!!

преди 5 години

До некакъв ненормалник с ник С-дето обичал да коли в адски мъки бре!Ха ха ха!!!Скивай ся ненормалнико-ти и кокошка не можеш да заколиш камо ли вулгари русофоби и седесари бре!Щото си провинциален панелен плъх маскиран като виртуален клоун бре!Ха ха ха!!!

46

+

преди 5 години

Не мога да коментирам темата,защото не ми е ясна.

45

Анонимен

преди 5 години

Макрон не е лош политик, но малко хора тук го осъзнават.

44

Да...

преди 5 години

...припомня на драскачите от днес. Да стачкуващ, защото някой гнус ти отнема системно правото да съществуваш чрез какво ли не налози, не е БОЛЕСТ, нито треска! Също така Франция е една от люлките на създаването на по ятието Гражданско право! Ако не Франция, няма кой друг да покаже на света, че лихварството, спекулата и изнудването са дейности в ущърб на моралната, ценностната и културната системи в едно ОБЩЕСТВО! Системи, които никога не са се заражда ли и уви нямат почва и нас!

43

Анонимен

преди 5 години

Комунистите атакуват Франция.

42

😁

преди 5 години

Абе да не ги мислим французите!

41

с

преди 5 години

Макрон геронтофила ,простака и *** на династията на Родшилд ,той е зависим и назначен от презокеанските пумияри !

40

с

преди 5 години

И аз с руснаците треескаме западняци ,а най обичам да коля в адски мъки вулгари които са русофоби и седесари !

39

Роб на влаЗта

преди 5 години

Още при създаването на ЕС си е ясно че ще се разпадне ....Богатите си пренесоха парите в други държави без проблем и след себе си ще оставят едно голямо блато от изсмъкана и оглозгана до кокал средна класа .Е разбира се това докато не увиснат богатите и държавните слепи хрантутници по бесилките...То крадене ...ама чак пък толкова....

38

контратеза!!!

преди 5 години

На Света отдавна е известно,че французите са НАЙ-СВОБОДОЛЮБИВИЯ народ!В цялата история на Цивилизацията няма друг народ,който да е вдигал повече бунтове и въстания срещу управниците си!Исторически доказуем факт!Народ който се бори за всекакви права и най-вече ГРАЖДАНСКИТЕ си!Смел и горд народ!След тях по брой на бунтове и стачки са италианците и гърците!А на Света така също е известно че НАЙ-МАЛОДУШНИТЕ народи са вулгарите и русоробите!Девиз-Преклонена тиква сабя не я сече!Седят и пият псувайки!

37

Анонимен

преди 5 години

Тихо, тихо да не събудите българите! Че те спят и сънуват как ги яха една пpocта, страхлива и алчна мyтpa и неговата шайка. Яха ги и им говори ...Колко са добре и още колко по-добре ще станат в светлото бъдеще. И те сънуват, сънуват...А животът си минава...

36

Анонимен

преди 5 години

Давам по кило сирене за 1 биткойн.Офертата важи 24 часа.После и кило боб не давам.

35

Анонимен

преди 5 години

Франция не знам каква треска я тресе ама тези с жетоните дето им казват биткойни така ги тресе че скоро ще започнат да скачат от балконите.С по един потник останаха на гърба но и той се окъса яко вече.ХА-ХА-ХА

34

Факт!

преди 5 години

Германия за пореден път се провали в опита си да контролира Франция.Няма и как да бъде все едно лада да контролира Дженеръл Мотърс.Франция е 600,000 кв км с отвъдморски територии бивши колонии и тн а германиика е териториално джудже и с никакво световно влияние.