112

тонката

преди 5 години

Около американския самолетоносач и групата му ,има радиус до който нищо неможе нито да прехвръкне ,нито да преплува.Това важи и за повдодниците ,а американците с тяхната технология ,могат много бързо да намерят руските подводоници. Това го знам от американските филми и съм горд че го знам.

111

дедо Спас

преди 5 години

аз сметам да имигрирам у САШТщото много искам да съм американец и да плашимрусофилите ОТ ЦЕЛ СВЕТ

110

До 140

преди 5 години

Около американския самолетоносач и групата му ,има радиус до който нищо неможе нито да прехвръкне ,нито да преплува.Това важи и за повдодниците ,а американците с тяхната технология ,могат много бързо да намерят руските подводоници

109

Анонимен

преди 5 години

Бе не се ли казва капан за мишки тази мишеловка? Щот знам от някъде, че в България мишелов казваме на една граблива птица. Май нещо стана загубени в превода.

108

Анонимен

преди 5 години

До 138 Китай и без конфликт РФ-САЩ се знае накъде ще тръгне. По принцип той е самодостатъчен. Липсват му само дървесина, жени и ВОДА.

107

до 137

преди 5 години

Спокойно и концлагер ще има ,но не в Рассий а в Гуантанамо...

106

до 138

преди 5 години

Китай е с неграмотно копирани руски фърчила и то при пълното съзнание на русите че кавото ида го купят нямат шансове да го изкопират--само китайките на парада го дигат иначе са гола вода...

105

до Скаймокър

преди 5 години

Опитвам се да ви го обрисувам по-образно за да си го представите по-реално---щото от гледане на военни учения и филми от втората световна-много ви е сбъркано в главите,осъзнайте се целувайте ръка на Тръмпича и др. път това да не се повтаря ,че ще има задвратници...

104

до 134

преди 5 години

При конфликт Русия-САЩ, пита се Китай на къде ще тръгне, щото... апетитите се менят мигновено. А Китай не е с въоръжение от 1969 година.

103

Путин

преди 5 години

Русия и само Русия !!!! Концлагер за всички които коментират против Русия !!! Слава за Северна Корея !

102

СВЕТИ НИКОЛАЙ

преди 5 години

ПРОВАЛИХТЕ МИ НИКУЛДЕНА! СНЕМАМ ЗАКРИЛАТА СИ ОТ ГОВЕДАРСКИТЕ МОРЯЦИ И БЪЛГАРСКИТЕ ИМ ЛАКЕИ!

101

Люк Скайуокър

преди 5 години

132, спри да гледаш Междузвездни войни. Взе да бъркаш реалността с филма вече.

100

ГАДОРЯН

преди 5 години

Ако въшливите НАТОвци пипнат Русия, гаранция че ще си имат работа с Китайската армия. Нищо и никакви отрядчета от по 300 хиляди щика. Хахаха.

99

ХХХ

преди 5 години

САЩ се чудят къде да си завират носа в чужди отношения и вътрешни проблеми на страни далеч от тях ! Смотаняциии ! Русия правилно каза че не САЩ, а страните в които са разположени техни ракети ще пострадат ....ама те на САЩ за това са им такива държави ....при шаха на царя за какво са му пионките ?

98

Анонимен

преди 5 години

Еии ЗКПЧ-та опомнете се бе 1 -самолетоносач с 40 грамадни разрушители и какво ли не пълен със самолети хеликоптери и асове в самолетите ,като се появи къв КРИМ онизи с циркони и С-тата ще си помислят че имат халюцинация и че земята се е деформирала и българския бряг се доближава към тях да не говорим че това нещо стреля и гърми, а под него има поне 2 грамадни подводници пълни с бонбонки... и още 30 такива групи имат само щатите ---къде сте ръгнали през фасуля баа...?

97

Морски

преди 5 години

Слава на Русия!!!Велика!

96

Анонимен

преди 5 години

Трябват ни бойни кораби за демонстрации. Ще носят плакати и ще вършат същата работа, каквато вършат американските кораби в Черно море. Руснаците са ни нарекли голяма страна.

95

Анонимен

преди 5 години

тъй като цялото пространство - и въздушното, и морското, и подводното, изцяло се покрива от руските ударни системи!За това на нас нови кораби не ни трябват защото ще ги отстрелят като консерви ат гюме.

94

зкпч-головодников

преди 5 години

Тея моабети за великите ни армии и в частност съветската колко съм ги слушал от политическите офицери---ако щете ми вярвайте имам чувството ,че същите умници и в момента пишат в сайта -едни и същи работи като преди 30 г-- в такава заблуда бяхме въведени ,че преди да започне войната в залива 90 % от българите си мислеха ,че от федаините по корави няма и най-накрая на щатите ще им бъде радказана играта , в Сърбия също и так дали както викат друзята.... нищо не става от тях да си гушкат атома и да

93

Народна Просвета

преди 5 години

абе аз що си мислех че мишелов на български е дребна хищна птица?или тва е от вълната съвременен български, наситен с плейтване, школа, телевизионери и други читалищни дейци, като лелче, примерно.