232

usa = на джудже

преди 5 години

Болшинството българи си обожаваме Русия ! Символ на силата която се противопоставя на тъмните сили ,тоест сащ ,Англия и сие. Англичаните дето си убиха принцеса Даяна ,и тема подобни. Русия е божествена православна страна която българите я имаме за другата България. Така ще е завинаги напук на една шепа джендъ.ри. Дори и в различни лагери винаги ще сме едно.

231

ikar

преди 5 години

До USAМоже някой да си представя влизането на самолетоносача така, както по времето на Мехмед Завоевателя - ще пренесат корабите по суша. :) :) :)

230

има опит

преди 5 години

Подобно предупреждение декодирахме преди години срещу Япония във връзка с Курилските островипоследва нападение с серия от тежки земетресения

229

JJIvanov geolog

преди 5 години

Да предупредя САЩ и други страни да спрат диверсиите срещу Москва . КРим ,Курилските остov Gрови Приднесторивието ДОнбас са региони ползвани от боговете за охрана на огромни региони .Охраната се обезпечава с руски език. С тази цел е въведена кирилицата и църковно славянския език по времето на цар Симеон и ЦАр петър ,ЦАр Петър велико преславски след смърта е пратен на обучение и успява да създаде мощна велико преславска православна охрана на големи регионии чак до Аляска с помоща на Киевска Русь

228

Констатация

преди 5 години

Ами печатат си пари, правят си разходки.

227

окупатори

преди 5 години

на бушмените скоро ще им свърши господството

226

Гошо

преди 5 години

До Austin Powers: Много се съмнявам Турция да затвори Проливите за руските кораби. От една година са доста гъсти с руснаците и от тях ще купуват ЗРК С-400. Виж, ако американски самолетоносач влезне в Черно море със своята ескадра, това може да се окаже гибел за него. "Краварите" са доста нагли, но ако се насадят така, поне 50% това би било смърт за тяхната ескадра.

225

Посетителцел

преди 5 години

целта на американците е точно да скарат Европа и Русия.

224

Българин

преди 5 години

Откъде на къде американците си правят каквото си поискат. Не спират да се бъркат навсякъде.... Тъпо е. Къде е стъпал американски крак и да са прикопсали ? Време е някой да изхвърли ***...

223

USA

преди 5 години

Луди ли сте. Кой е писал това ? Как ще влезе самолетоносач през проливите ???

222

комитата

преди 5 години

те изпратиха една армада към Севрна Корея ама се поразходиха и се върнаха

221

Анонимен

преди 5 години

2016 година Путин спечели кибервойнасрещу сащ и в резултат на това тръмп стана президент . Той естествено щетвърди друго .

220

Анонимен

преди 5 години

Голяма част от бълг . население пребивава в абсолютно невежествоотносно как се е развивала Русияв последните 19 години (от 2000г . Путин е президент) . Затова сегаса неадекватни като маймуни .

219

Анонимен

преди 5 години

сша хочет изчезнуть с карты мира ради украины похвально.

218

Анонимен

преди 5 години

За да потопят който и да е кораб където и да е в Черно море руснаците нямат нужда да вдигат самолети. Всичко е достъпно от бреговата артилерия и ракетните катери без да излизат от пристанищата.

217

Анонимен

преди 5 години

Езекил, ще разкажеш ли после какво стана със швабите или ще спреш на тази част от историята, в която все още са победители? ;)))

216

Анонимен

преди 5 години

При сега съществуващите технологии всеки кораб е като патица на гюме. Ако страните имаха само дозвукови противокорабни ракети щеше да е спасяем кораба, но вече имат не само свръхзвукови, но и хиперзвукови. Някои противокорабни ракети изминават последните 20 километра до кораба със скорост 5000 метра в секунда, тоест за 4 секунди изминават 20 километра. Няма как да спреш нещо такова. Няма толкова бързи радари, електроника и механика. Дори и да не гръмне само кинетичния удар ще потопи кораба.

215

Бай Петко

преди 5 години

Другарки и Другари видяхтели новото супер-оръжие на братюшките!Боен Лазер

214

Анонимен

преди 5 години

Езекил , ти от коя маала си ?

213

Анонимен

преди 5 години

тръмп се оказа ***.кога ще конфискува имущество на сорос и прати в затвора. все с едни и същи глупости занимава хората русия корея ционистка марионетка и той