172

PILOT

преди 5 години

Американците да си гледат Америка и нямат работа тук! подпалиха целият свят и милиони хора си патят и плащат с живота си ! Няма баланс в свтовен мащаб и това е лошо, защото обикновено тогава стават белите !

171

Росен Плевнелиев

преди 5 години

Българи, на оръжие. Да опазим България от агресора Русия! Утре могат да заграбят и нашето крайбрежие!

170

анонимен

преди 5 години

Шаран на фурна с кисело зеле и ориз и няколко кани домашно вино - това е истината. А вие какви ми ги разправяте...

169

ЦРУ

преди 5 години

Сащ и цивилиз. Европа ..ВИНАГИ...ВИНАГИ.. са помагали на Раша / последно след разпада на СССР със НЕГЛАСНА помощ с храни и $ ги спасиха от ГРАЖ.ВОЙНА и КАНИБАЛИЗЪМ / Сега се очертава същото. заради ИДИОТСКАТА политика на Жужи !

168

анонимен

преди 5 години

Горкото НАТО, така им се пада

167

ЦРУ

преди 5 години

До анонимен...213...през. Плевнелиев ще е следващият ген. секретар на НАТО ! Затова отказа 2-ри мандат. Само ти ли не го знаеш ?...и пишеш глупости !

166

Анонимен

преди 5 години

Путин много добре го каза един път в едно интервю:"Нашата грешка беше , че им се доверихме (на западняците), тяхната грешка беше, че ни подцениха!"Никой никога не трябва да подценява Русия...............но някой не си е научил урока от историята!!!

165

Анонимен

преди 5 години

Никой няма да позволи на Германия да стане велика сила........да не говорим да има ядрено оръжие.Сега най-силната държава в Европа е Франция (бивша колониална империя и ядрена сила)............но дори французите не могат да си позволят да водят самостоятелна политика.............никой няма интерес от това, нито САЩ, нито Русия!

164

анонимен

преди 5 години

Що не е сега президент Плевнелиев да прати в помощ на НАТО една рота кашавари, една тумба плеймейтки-гюве*ндии и "тримата от запаса" в единствената ни подводница от музейния фонд

163

Анонимен

преди 5 години

Последният път когато кра ва рите се пънеха да помагат на украйна, си спомням че Лавров мина из Латинска Америка и Куба да поговорят за ядрени централи и въоръжаване и много бързо си смениха краварите политиката... Да очакваме в Куба някакво учение скоро...

162

Е как да е

преди 5 години

Европа не е фактор, защото Германия няма армия. Няма право на атомно оръжие, атомни подводници и самолетоносачи. Когато това се промени, тогава Европа може да е фактор и да я взимат на сериозно.

161

Анонимен

преди 5 години

Горките украинци..............така и не можаха да се усетят, че бяха използвани в една голяма геополитическа хибридна война, на Запада срещу Русия!!!Тоя Майдан през носа ще им излезе...............ще го разберат, но много късно!Украйна вече няма да я има като държава!!!

160

Анонимен

преди 5 години

До ЕвропаЕвропа не е фактор в геополитиката..............големите сили са САЩ, Русия и Китай !!!

159

Анонимен

преди 5 години

Сега е време Путин да направи едно военно учение в Мексиканския залив с братската кубинска армия!!!До Флорида и Тексас, но товарищ Путин е по-умен от мен, той сигурно има по-добри планове............ще поживеем, ще видим!!

158

Европа

преди 5 години

Време е за силна Обединена Европа! Така американците и руснаците кротко ще мълчат пред армията на стария континент! За силна и чиста Европа! Амин!

157

Ну погоди

преди 5 години

Не е нужно да влиза самолетоносач в Черно море. Румънците вече имат 50 Ф-16, сега и ние като вземем новите 16 Блока и ще изринем Вовата от Крим ....

156

муу ха ха ха

преди 5 години

малиии рублофилите са в паника Щатскии кораби в Ч Море а подводниците не се виждат

155

za Syria

преди 5 години

Другият класически пример за провалена държава е Сирия, но там се действаше по друга схема.Не можаха да свалят законния президент Башар Асад................следва финансиране и подкрепа за терористите, докато разрушат държавата като зелените африкански скакалци.............след тях нищо не остава!Цел:контрол на нефтените и газовите коридори!

154

za Ukrajna

преди 5 години

Украйна е нагледен пример за това колко лесно е да се разруши една държава ОТВЪТРЕ и да се инсталира марионетно правителство, като това на олигарха-шоколадов бос Потрошенко!Наливаш няколко милиарда печатани долари без покритие, организираш 1000 човека - послушни изпълнители и организатори(те привличат още хора по закона на геометричната прогресия), даваш свобода на неофашистките паравоенни организации и...............готово, работата е свършена!!

153

ПЕТЪР КУРДОВ

преди 5 години

Пуделът на Решетников няма ли да прати ВВС -то на Булггаристан да пази самолетонозача ?Нали е завършил в АНАПОЛИС ВОЕННИ НАУКИ, ТОЗИ НАТОВСКИ ГЕНЕРЪЛ ?