32

Зозо

преди 5 години

Цялата статия е едно голямо руско гомно! На кой му е притрябвал самолетоносач в Черно море? Има достатъчно летища и бази в Турция, България и Румъния.

31

до 38

преди 5 години

КАЗАНЛЪШКАТА АКЦИЯ БЕЛЕЖИ НАЧАЛОТО НА БЕЗМИЛОСТНА ВОЙНА ВЪВ ВЪРХОВЕТЕ НА ГЕРБ. КАНАЛЪТ НЕ Е ОТ ВЧЕРА И НЕ Е ЗА ШЕВНИ МАШИНИ

30

Анонимен

преди 5 години

Краварската вмирисана ***, освен със тракане на оръжие, разпалване на войни, икономически световни кризи и тероризъм по света с друго занимава ли се с нещо ?

29

не е добре

преди 5 години

Снощи гледах едно дискусионно предаване по една руска тв. Интересното е, че там канят украинец, поляк, американец и т.н. интересно е.Та Яков Кедми каза, че Порошенко не е виновен, виновни са тия, които го поддържат, а те с в Берлин, Лондон и Вашингтон. И си каза мнението, че Русия не е трябвало да признава Порошенко като президент.А Жириновкси бе по-краен и искаше директна война, защото според него тя е неизбежна, но ако е по-скоро, жертвите ще са по-малко?!Та кой иска война близо до нас?

28

Анонимен

преди 5 години

Добре, да кажем някакси през Босфор самолетоносач ще влезе. Но тия на самолетоносача ясно ли им е че при война това корито няма как да излезе. На тоя самолетоносач трябва да работят някакви доброволно отписали се.

27

Анонимен

преди 5 години

Ще ви заври малкото ви мозък на вас ))) тръгнали на разходка с лодка и буксир памперси, да лъжат украинците, че видиш ли плътно ги подпират изотзадзе, а потрошенко ще вземе нов заем да плати горивото :D С две думи, само в медиите ВИ ще ври и муриканските гащаци ;)

26

Анонимен

преди 5 години

Само човек с авторитета на Борисов може да гарантира мира в региона с умението си да води преговори и уникалната му способност да убеждава.

25

Анонимен

преди 5 години

Това не бива да се допуска! САЩ, имитирайки миротворство, си пласират оръжията и си задвижват икономиката! Само пълна изолация на набедените "миротворци", ще умиротвори СВЕТА!

24

Факт

преди 5 години

Напълно безсмислено е да се вкарва сериозна американска техника в Черно море,а и американската тактика не е такава.Самолетоносачите им винаги се разполагат на 800-1000км от рисковата зона с изключение на случаите,когато се атакуват държави с незначителна военна мощ.В Ч.море такива разстояния няма и ще се вкара техника колкото за респект и/или провокации.За Азовско море въобще да не говорим.Всъщност идеята е други да свършат мръсната и опасна работа.

23

Анонимен

преди 5 години

Мечтата на Бойко и Паси се сбъдна - Черно море ще заври от военни кораби, а пък българският черноморски туризъм ще отври от туристи. Честито и за много години !

22

Анонимен

преди 5 години

България пак волю-неволю пак се оказа въвлечена във военен съюз в свой ущърб. Колективната "сигурност" с участието в тристранния пакт и преди това, и по-по- преди това, не ни научи как трябва да се държим, какво поведение да имаме като част от Европа.Така е, защото нямаме самочувствие, нямаме достойнство; все се услушваме какво ще кажат началниците.Когато бяхме част от Варшавския доковор минахме тънко; не изпращахме войници тук и там да ги избиват, а по бреговете на Черно море процъфтяваха курортите ни. Днес се оказваме на устата на топа.Сега си е. м..

21

Василев

преди 5 години

Един американски самолетоносач си е направо една военно-морска подвижна база!С ударни изтребители, с ракети от всякакъв обсег, с ядрени балистични ракети!Какво толкова е лошо , и каква техническа несъвместимост има!Един американкси самолетоносач по ударна мощ , де факто се равнява на целия руски военен черновморски флот!!!Сега ли ви защо треперят руските шовинисти???Агент Норман Касиди!ЦРУ!!!

20

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 21Бойко Борисов на чия страна ще се включи във войната ?Боко ще се прави на неутрален и тайно ще подпомага враг номер 1 на България - Русия

19

Анонимен

преди 5 години

Нещо така за двата свалени краварски самолета над японското въздушно пространство няма ли да напишете ?

18

Анонимен

преди 5 години

Бойко Борисов на чия страна ще се включи във войната ?

17

Анонимен

преди 5 години

Айде родните *** и третополови герберази да тичат с цветя на Бургас да помахат на самолетоносача.

16

Анонимен

преди 5 години

Пак дъвчат дъвкани дъвки, краварите и една дървена лодка да пратят евроатлантиците пак ще се впечатлят, че и толкова нямат. Пишете за двата свалени американски самолета що криете.

15

Мосю Густав

преди 5 години

Американците доказаха, че от корабите им стават чудесни изкуствени рифове...

14

Анонимен

преди 5 години

Егати глупавата статия. Първо американски самолетоносач не може да ВЛЕЗЕ в Черно море по много причини повечето технически отделно самолетоносачите не са направени да бъдат използвани в толкова малки акватории.

13

Анонимен

преди 5 години

Европата нагнетява напрежение. Крайбрежните страни макар и да си имат търкания, са и съседи и се спазва някакво благоприличие. Самолетоносачна групировка може само да е причина не за мир, а именно за война. На нас българите война не ни трябва. Абе те Русия и Турция нямат самолетоносачи, та сега САЩ ще се перчат точно където не трябва със самолетоносач. Я да стоят далече от Черното море. Все едно ние да пратим нашия самолетоносач в Карибско море. От къде на къде!