9

Щерю

преди 5 години

А бунтът на "умрелите" поради мизерни доходи... посреднощ, пред Кметството...

8

Анонимен

преди 5 години

Защо протестирате????Всеки град си има капацитет, като се изчерпи капацитета му..............така става........мръсен въздух, фини прахови частици и подобни радости се задават!!Искате хем големи заплати, хем да стоите на бюрата пред компютрите, хем да ви е чист въздуха...........е, няма такъв филм..........свиквайте!!!

7

Анонимен

преди 5 години

Идете на село, там въздухът е чист!!

6

Петърчо

преди 5 години

Трябваше да бъде ограничено движението на автомобили на принципа четни и нечетни номера заедно с въвеждането на безплатен градски транспорт. Това с зеления билет е само отчитане на дейност от която ефекта е нулев. И ясно е защото общината не направи това. Защото хората с автомобилни номера на които ще им е забранено движението ще мрънкат и макар и половината пак са много. Така че 1/2 от проблема е в начина на мислене на софиянци. Еми да го дишате тогава! "Чистия" софийски въздух! Наздраве!

5

Анонимен

преди 5 години

Дами и господа нищо няма да се подобри в гадната София, защото Софийското поле е пренаселено. Всяка територия си има капацитет. Тук всички граници отдавна са преминати. Не може тъпите политици да изповядват безконтролното заселване на тази територия, а после да вадят душата на хората да живеят съобразно най-скъпите технологии, при положение че хората едва свързват двата края с ниските си заплати.

4

Истината

преди 5 години

Истината е, че в София при голямо замърсяване трябва да се спира градският транспорт и да се премахват платените зони за паркиране, за да може хората по-малко да се тровят отивайки на работа с колите си. Тези протестиращи реално искат хората да се тровят повече.

3

Анонимен

преди 5 години

Само не разбрах защо протестират и против колите, които са пренебрежимо малък замърсител. При вчерашното замърсяване, дела на колите беше под половин процент. Като се спрат колите какво ще стане? Замърсяването от 5 пъти над нормите ще се смъкне на ... 5 пъти над нормите. Аман от промити мозъци!

2

Анонимен

преди 5 години

Има избор или умираш бързо от студ или бавно от мръсен въздух!

1

неволята

преди 5 години

вместо да реват пред общината, да вземат съответните инструменти и да почистят замърсителите! общинарите нищо няма да направят!