19

Анонимен

преди 5 години

Заплатите не са ниски, мизерни са.Странното е, че най-ниско образованите и с най-мизерни доходи, продължават да гласуват за ГЕРБ.

18

Анонимен

преди 5 години

Василев е най-точен,селяни прости.Колко пъти трябва да ви казва селяни прости сте.А най-често са тия дето му слагат минусите,са най големите селяни прости.

17

Василев

преди 5 години

Това са хибридни новини, които имат за цел , да не искате по-високи възнаграждения, които между другото заслужавате!!!Агент Боби Франкити!ЦРУ!!!

16

Анонимен

преди 5 години

затова и нискообразованите подкрепят ***- за да им дават помощи срещу тролстване и лежане.

15

Анонимен

преди 5 години

Бля, бля, бля поредното творчество на измислени "съветници" от измислени профсъюзи!

14

Анонимен

преди 5 години

Имам чувството, че за тия статии се използват бабички консултанти, които слушат новините по точката и си донагаждат което им се вижда "разумно" за тях. За две седмици могат да се прочетат коренно противоположни статии, които нямат връзка с никакво събитие. Ако действително руснаците са уловили кит в Черно Море, то сега е момента за китоловна флотилия и военна, която да я защитава. Няма значение дали рибата ще се окаже цаца. Важното е флотилия да се строи. И повече самолетоносачи, заради петрола

13

Анонимен

преди 5 години

Глад за кадри няма! Глада е за роби!

12

АНТИ

преди 5 години

Много чорбаджии-изедници има вече.Няма будали да им слугуват, без да крадат - забележете !

11

Василев

преди 5 години

Не само че има недостиг на кадри, но и недостиг на генетичен,умствен,физиологичен човешки материал!!!Селяни прости, къде отивате може би!??Може би излизате да протестирате , че цените на горивата са високи??Селяни прости, излизате обединени и организиране на протест срещу частния некоректен бизнес, който ви го праска на минимална заплата, и бизнеса кляка селяни прости, кляка като алчна к.*** , жадуваща за анална съблазън!!Ако сега си изпуснете момента, утре ще има хиляди виетнамци!Рой!ЦРУ!

10

Анонимен

преди 5 години

Кончина за бг работодателите!КОнчина и за чуждестранните фирми, в чието ръководство участват българи!

9

доволен селянин

преди 5 години

язе под 2000 юро не се фатам

8

Калинките летят

преди 5 години

Заплатите ниски, но калинките на ГЕРБ летят ли летят. Днес правителството е сменило представителя на България в Европейската банка за възстановяване и развитие доказания професионалист Калин Митрев, с Калинката на ГЕРБ Карина Караиванова, известна с това, че в услуга на мутрите подпомага вдигането на цената на застраховката Гражданска отговорност в България. Всяка услуга се заплаща и мутрите я пращат в ЕБВР.

7

факт

преди 5 години

Само лъжи,лъжи, синдикатите не работят за защита на работниците у нас,иначе как щяха да се внасят чужденци а нашите ще стоят на ниски заплати!?това е национално предателство.

6

Анонимен

преди 5 години

В България остават само мързеливите и необразованите !! Всичко кадърно бяга като от чума !!

5

Анонимен

преди 5 години

Да. Глад на кадри няма, заплатите са ниски, а цените и данъците са високи и ежедневно се покачват. Това показва цинизма на управляващите, които не умеят и не искат да работят, а нагло прехвърлят тежеста на гърба на работещите бедняци.

4

Анонимен

преди 5 години

И това е някаква пропагандна статия пусната през и от каналите на "хубавите" НПОта. Много мозъци са попаднали плячка на промивките от западните НПОта които функционират на територията на София.

3

dp

преди 5 години

А кой плаща на неграмотни и необразовани високи заплати?

2

Анонимен

преди 5 години

Добро утро ;). В ИТ копманиите, които дават над 10 000 лева чисти на месец, защо не се оплакват от липса на кадри или ниска квалификация?!!?!?!?

1

Оруел

преди 5 години

Като гледам заглавието, верно взимат кадри без образование :)