14

Анонимен

преди 5 години

Като не искате, децата да ви пушат райграс с белина, подкрепете декриминализирането на притежанието на трева в накакви количества за лична употреба. Както е и вече в редица европейски страни. А не да пищите като пуйки, когато хванат някой тинейджър с една цигара и да искате доживотен. Не може хем тъй, хем инак!

13

Анонимен

преди 5 години

До 12Преди така разправяхте за американските войници и кока колата...Мисля че историята включваше и индиански момиченца ако не се лъжа ? Виж,все ми е тая какво мислиш за мен аз просто се забавлявам със суеверията на примитивни индивиди като теб.Знаете ли колко хора годишно умират в Бг от катастрофи- по двама на ден.Ами от мръсен въздух? По 10000 на година. И още толкова от ядене на тлъсто и препиване.

12

Ха-ха

преди 5 години

Значи, като искаме можем да сме първи.

11

До 9

преди 5 години

Не знам на какви наркотици си, ама гледай да ги спреш. Нека само ти напомня, че през 90-те години стана някаква мо*да млади хора да вземат наркотици, по времето на мутрите демократи.Да си зависим, докато накрая умреш, това ли е щастие според теб?? Започва се с марихуана, уж дотам.. и накрая - хероин.На една моя приятелка дъщеря й, на 17 г. се хвърли от някакъв блок заради тия мръсни наркотици. Не беше лоошо момиче, от обикновено софийско семейство, защо е почнала не знам, но Бог да я прости.

10

Анонимен

преди 5 години

При мутрите на тиквата само хаос,анархия и беззаконие!

9

Анонимен

преди 5 години

Комунистически напъни на престарели чичаци и лели.Колко много било вредно.Що им пречат на хората да се забавляват?Тва е забранено ,онова е вредно...Ми то и животът е вреден ама го живеете,нали?Дори и в Северно Корея вождът прави прахове и го раздава на населението.Аман от по-католици и от папата. Аз съм убеден че половината доктори шмъркат и се боцкат а останалите са алкохолици ама се загрижили за чуждите.

8

Анонимен

преди 5 години

Абе поне беше софиянец и милееше за родния си град.Не като крадливте герберастки цър вули, довлекли се от всякакви села и паланки.Посдочете ми поне един от ГЕРБ, който да е от София.Борисов, Цветанов, Фандъкова, Цачева, Горанов, Домусчиев, Московски, Добрев, Цацаров или може би Миризливата уста от Дулово ?

7

смок

преди 5 години

Това е истината, не състезанията по математика!

6

АНТИ

преди 5 години

Ето разбиха рекорди, че как,тез почитатели на белия прах,щото с дяволския прахоляк,*** лети във облаци пак.

5

Цък

преди 5 години

"Психични разстройства"; "психически отклонения" ДА, но ПСИХИАТРИЧНИ РАЗСТРОЙСТВА е страшно неграмотно словосъчетание............ елементарна култура няма вече....... Цветелин Димитров да бъде така добър и да се уграмоти рязко или да си ходи на село и да се занимава със семейния си бизнес (вероятно животновъдство)

4

Анонимен

преди 5 години

Нормално, след като Мафията управлява Ко чината.Амфетите се произвеждат от председателя на бизнеса - Гелосания Домуз,а пласирането се контролира от министър председателя, който държи каналите.

3

Щерю

преди 5 години

Преди класно трябва да минават допинг тестове...

2

zeus

преди 5 години

Последното изречение добре показва как се е стигнало до това, Ушев и майка си ще продаде за някой лев, а и пари вземат от дилърите да ги защитават.

1

Анонимен

преди 5 години

Браво!