34

Проф. Изгърбич

преди 5 години

Все пак сме по нещо на първо място. Прогрес!

33

До 33

преди 5 години

И какво едно дете ще научи по вероучение???Бог много те обича, ама иска другите да те тъпчат и ти да си беден. Ама иначе бъди добър.. Е с какво ще им помогне?? По-добре родителите да разговарят с детето на тая тема. Един поп какво ще каже???

32

Анонимен

преди 5 години

Това не е случайно, това е част от войната срещу България!Унищожаваш здравеопазване, образование, дрогираш младите хора...............и край с една държава!!Кой го прави?Отговорете си сами................българите имаме много врагове, свои и чужди!!!

31

мишо бирочето

преди 5 години

тиквата преизпълни петилетката. ашколсун *** ефенди...

30

Анонимен

преди 5 години

В ПРАВОСЛАВНА БЪЛГАРИЯ родителите не искат децата им да ходят на вероучение. Резултатите са - самозаличаване.

29

www

преди 5 години

На тази възраст децата в България послъгват в тези анкети. Зная го от моите деца. За да покажат колко са вече големи, пишат че са опитвали, но не са. Култура, възпитание.... такива неща. Дано да са преувеличани цифрите.

28

Анонимен

преди 5 години

Трябва да ги убиват и наркоманите и дилърите.. Имам Братовчед полудя от амфетамини 18г. , той повече не е човек и е в тежест както на държавата 145лв. пенсия , и на семейството..

27

F

преди 5 години

След като знаете тази статистика,защо наркотрафиканти,дилъри ит.н. разни управленци,свързани с тази мерзост,са още живи? Защо продължават да тровят децата на България? Какво биха направили управляващите за да спрат това? Знаете ли защо при Бай Тошо нямаше такова нещо??? Отговорете си сами...

26

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 25Не мога да повярвам,че това го казва лекар!!!Според лекарите спортистите се инжектират с протеини, креатин и кератин е едно и също.

25

Анонимен

преди 5 години

Учат се от мама и тате родени с мизерията на 80-те години и формирало се като личност в ерата на мутрите създадени от БСП 90-те години.Болшинството от връстниците ми още живее във времето на бухалките и адидас.

24

Анонимен

преди 5 години

До До 16Ако пък се поучим от световния опит ще разбереш,че е точно обратното.Но все пак тук още живеем в средновековието...

23

Анонимен

преди 5 години

весели чайове" и соли за баня е в много пъти по-висока от тази, която сме виждали при отравяния с марихуана и други производни на конопа.- Кажете честно!Тази ''докторка'' може да си избърше дупето с дипломата защото няма такова нещо като натравяне с марихуана. Не мога да повярвам,че това го казва лекар!!!

22

наакан ватник

преди 5 години

Важното е Русия да е добре !

21

Анонимен

преди 5 години

Използват допинг за олимпиадите. Трябва да ги проверяват.

20

До 16

преди 5 години

Ако се легализира дрогата дори в малки количества, замисли се колко наркодилъри ще лъжат, че това дето носят с тях е само за лична употреба. Те НЕ са толкова глупави да мъкнат със себе си наведнъж цялата стока. Бях свидетел преди години как посред бял ден пред църквата,, Св. Седмочисленици " момче на 15-16 г. за секунди извади пакетче с бял прах от джоба на якето си и я подаде на момиче на същата възраст, с нея имаше и момче, което му даде пари. Нямаше нито един полицай наоколо и те изчезнаха.

19

Анонимен

преди 5 години

Много обичам такива силни заглавия. Искам да попитам редакторите, коя е дрогата, по която учениците не са на челно място по употреба? (Изключваме алкохол и цигари, защото са легални)

18

Българин

преди 5 години

Така е по време на демокрацията. А през лошия комунизъм бяха на първо място по международни олимпиади.

17

До 15

преди 5 години

Аз да ти кажа в последните години новини за умрели от преяждане българи не съм чел. Дори на Нова Година. Даже четох преди малко, че българинът ядял по-малко. Народът според мен пие от мъка, а не защото е много щастлив.

16

До 15 от 12

преди 5 години

Който е загинал при пътен инцидент, много често е бил жертва на пиян или дрогиран шофьор. Много от тия катастрофи стават заради несъобразена скорост, защото шофьорът поради въздействието на наркотични вещества не е в състояние да мисли. Не знам какво общо имат комунистите дето ти се въртят в главата. Давам ти за пример Германия. Полицаите хванат ли шофьор без книжка, пиян да не спазва правилата, солена глоба. И не минава номерът,, Ама не знаех, ама другият път повече нямаТака че се замисли.

15

Анонимен

преди 5 години

"Тези вещества са многократно по-високо отровни от канабиса"... що за простотия при положение, че е доказано-алкохола и цигарите са по-отровни от въпросния канабис, а че половин развит свят го ползва за лекарство..., и тъй като в бг се преследват употребяващите го, младежите започнаха да употребяват "дизайнерски", защото не се ловят с тестове