18

Ку-Ку

преди 5 години

В статията са написани доста откровени глупости. А претендира да е научна.

17

GG

преди 5 години

До 5Хахахахаха, направо се разбих от смях хахах

16

GG

преди 5 години

Нелито пак се е надъхала да пише за космоса :) Много си сладка. А знаеш ли, че Луната няма тъмна страна, а само невидима от Земята такава ? Наистина се нарича тъмна , ама ти няколко пъти пишеш за тъмнина :) Нищо пак си сладка

15

Чичо Тони

преди 5 години

До ognyanz. Сондата "ще види" в обхват от няколкостотин метра. А какво има от другата страна може да се види от сонди в орбита. В миналото имаше няколко такива.

14

Анонимен

преди 5 години

Китайците пращат яйца на насекоми за да има какво да ядат чайконавтите когато кацнат на Луната.

13

ognyanz

преди 5 години

До Чичо Тони: Да, "тъмна страна" не е подходящо избрано име за тази половина от Луната. Вярното наименование е "невидима от Земята". И, което е най-интересно, тъй като на Луната няма атмосфера, няма вятър, дъжд и т.н., там може да има следи от "прилунявания" от преди много време. Можем само да гадаем какво ще се види на снимките.

12

Чичо Тони

преди 5 години

Луната няма тъмна страна. Има невидима директно от Земята половина. Иначе нейното денонощие е като земното, така че къде (от коя страна) ще кацне сондата би трябвало да е без значение.

11

Анонимен

преди 5 години

Ето така са се родили ксеноморфите от "Пришълеца"

10

Анонимен

преди 5 години

Китай изцяло копира руските ракети до там че скоро ще започне строежа на собствена станция Мир. И с тях има способността да стигне Луната. А хамериканците се правят на луди с оня марсианския клоун мъск.

9

АстрономаН

преди 5 години

Няма тъмна,няма светла страна на Луната.Затова има пълнолуние и новолуние.А туй,че винаги е с едната си страна към нас се нарича синхронно въртене.Т.е Луната се завърта около оста си около Земята ,а еднакво време! Мислете бря умници!!!!!На журналист и на комунист не вярвайте!!!!!

8

Чочко

преди 5 години

Лази буба, буба лази, търси място да се скрие-гъди, гъди, гъди, гъди...

7

ПроСоТо

преди 5 години

"тъмната страна на Луната"....Как тая глупотевина продължава да се употребява?!НЯМА "тъмна страна"!!!!..Всяка точка от Луната се осветява !!!..При "новолуние" НАЙ-ОСВЕТЕНАТА страна на Луната е тая,която ..по невдомите пътища на стадното "съзнание" продължават некои да наричат "тъмната страна на Луната"....

6

Анонимен

преди 5 години

Аз пък не виждам нищо лошо в това да люпят бубулечки на обратната страна на Луната

5

Анонимен

преди 5 години

Македонците са отправили остър дипломатически протест до китайците. В нота пишело следното: Защо, бре, кинески бракjа, зАщо ваша буба ке лази и нашта месечина ке гази.

4

Анонимен

преди 5 години

Най много да видят там да се бият някое антично маке с "прабългарин" в спор кой е първия човек на Земята и чия да е Луната!

3

Анонимен

преди 5 години

До УжастМного филми гледате.

2

Ужаст

преди 5 години

Китайците са крайно безотговорни индивиди. Тези яйца, след като се излюпят под влиянието на радиацията един бог знае какво ще се пръкне??! А после като се чифтосатт с извънземните инсектоиди .... просто не ми се мисли - кръстоска между елиън и предатор.

1

Анонимен

преди 5 години

"Буболечки" синоним на "китайци" ли е в случая?