10

Анонимен

преди 5 години

ОХЦЕДЯТ СРЕДСТВАТА ЗА ЗАПЛАТИ, А ДЕЦАТА - НА СТУДЕНО.

9

Анонимен

преди 5 години

АЗ РАБОТЯ ОТ СКОРО В ЕДНО СЕЛО. ПОЛУВИШИСТА , КОЙТО Е И С ПО- МАЛЪК СТАЖ И КВАЛИФИКАЦИЯ, ВЗИМА 60 ЛЕВА НА МЕСЕЦ ПОВЕЧЕ ОТ МЕНЗАЩОТО Е ОТ СЕЛОТО.

8

Анонимен

преди 5 години

Нямало субективизъм?! Че вие започвате със субективизма още от назначаването на учителите и директорите. До един връзкари всичките.

7

48

преди 5 години

Как бих искал аз като педагог да мога да съветвам и ръководя иконом стите,какъвто е тома министърче!Г-н Министре,моля публикувайте заплатите на полицаи,военни и държавни служители,за да лъсне голямата лъжа за учителските заплати!И още нещо.Къде ви са учебните кабинети?С голи ръце на учителите не остава нищо друго освен да станат магьосници химици,биолози,физици и пр.Без база обучението си остава на много ниск ниво-зубрачество,формализъм...!Ама кой партийно назначен чиновник да го разбира!?Инак

6

Анонимен

преди 5 години

Къде оценките при нас са обективни? При точкова система за "издържал" се счита, ако са покрити 60% . В Швейцария има по-голяма скала на ОТРИЦАТЕЛНИТЕ оценки, отколкото на положителните.

5

Анонимен

преди 5 години

Че те, учениците, още от първи клас ги приемат субективно, господинът плямпа за липса на субективност при оценките! При положение, че ученици "се събират" буквално, каква обективност се очаква? Друг е въпросът, че при положение масово да се пишат силно завишени оценки, при някого да не са си затворили очите заради вероятното му нагло поведение. Даже от министерството са силно субективни: при външните оценявания първо проверяват и после установяват скала за оценка.

4

Анонимен

преди 5 години

До ГлупостАз съм бил учител и никога не съм знаел какво работят родителите. Това, което съм виждал, обаче, е че родителите се грижат ученика да е с възможно най-добрия таблет/телефон и да има пари за цигари. Това, че е без учебник е без никакво значение.

3

Пияницата Геро

преди 5 години

- Къфф е тоя Диван С Табуретков с цайси?

2

аз

преди 5 години

каква е тази система ман гасари с 4 клас или 8 клас не могат да говорят пишат и четат на български! само онлайн тестове, така няма да има никакъв субективизъм при никое правителство

1

Глупост

преди 5 години

Учителите винаги са рабитили с мнение за даден ученик - какво рабитят родителите, имат ли пари, влияние! Винаги! Но в днешно време това е закономерност!