13

fake news

преди 5 години

ka bandlol

12

Анонимен

преди 5 години

Всичко се прави за пари...Никой немисли за хората а за бюджета

11

Анонимен

преди 5 години

ПРОБЛЕМЪТ Е В НИСКИТЕ ГЛОБИ.ГЛАБАТА ТРЯБВА ДА ЗАПОЧВА ОТ 200 ЛВ БЕЗ ПРАВО НА ОБЖАЛВАНЕ И АКО НЕ Е ПЛАТЕНА - ВСЕКИ МЕСЕЦ СУМАТА ДА СЕ УДВОЯВА.

10

КАТерица

преди 5 години

Тъй като натрупването на нарушения би могло да доведе до сериозни последици (по новия проектозакон), родните полюцаи да се готвят от сутрин до вечер да свидетелстват в съда и да пишат (ако са грамотни) доклади, а пък ако им остане време, могат да се разходят да поснимат малко.

9

Научете

преди 5 години

Използвайте WAZE, предупреждава за всякакви стационарни камери и скрити патрулки!

8

бай ПЕТКО

преди 5 години

Първото изречение на статията дава отговор, че това у нас е позволено. Никое приемно устройство, било то на СВ,КВ,УКВ, или на СВЧ не е забранено и не може да е засечено, че се използва. Единствено трябва веднага да намалите скоростта, а ПО-ДОБРЕ НЕ я превишавайте ! Безаварийно шофиране !!

7

Драйвър

преди 5 години

Отново са сложили каруцата пред коня. Вместо най-нови камери и техники на служителите от КАТ трябва да им се отнемат колите и да се снабдят с по един кочан фишове и едно топло яке. Така наречените пеши патрули ще са в пъти по-ефикасни от тези, които се греят в патрулката. Та да обобщим. Свалят ги от колите, пускат ги пеш да пишат фишове и да научат ЗДвП, както и правилника за прилагането му. Спират да тлъстеят.

6

Гербераст - комунист

преди 5 години

Колко милиона лева струва това на българския данъкоплатец? Кой изпълнява поръчката за тези камери? Кой ще осигурява поддръжката? На КОЙ# е фирмата? Напишете и това. #КОЙ, КОЙ, КОЙ#

5

Анонимен

преди 5 години

Разберете, само с твжки санкции няма да се преборите с джигитите. Докато хората виждат в ебедневието си безнаказани мутри, които не спазват никакви правила и си правят каквото искат, тала ще е! Хората са ротално комплексирани и това нещо избива! Не може цялата тежест на законите да се изсипва само и единствено върху обикновеноя човек, а мутрите да са даже на власт!

4

Он

преди 5 години

Они са толкова неграмотни, че половината въобще няма да се научат да работят със системата. Другата половина докато се научи, датчика под левия ъгъл на предния номер отдавна ще се е повредил. Важното е че поръчката е минала, парите са усвоени, дейността е отчетена.

3

Анонимен

преди 5 години

Колко от вас карат с антирадар?

2

Анонимен

преди 5 години

Една добра новина!

1

Супер

преди 5 години

Хаха..