33

Zfs

преди 5 години

Fake news.

32

Цецо

преди 5 години

Абсолютно некомпетентна и пълна с глупости статия.

31

a

преди 5 години

крайно некомпетентна статия.Абсолютно всеки радар ,на планетата ,излъчва вълна в някакъв честотен диапазон,абсолютно всеки радар детектор би уловил съответната вълна стига да е заложен съответния честотен диапазон.новите камери от тип arh s1 освен чисто радарната функция е с добавен лазер който сам по себе си нищо не засича а командва фотоклетката на камерата,тоест казва на камерата кога да ви щракне, радар-лазер детекторите на теория хващат тези камери,но според зависи от много неща,ъгъл мъгъл

30

Анонимен

преди 5 години

Разрешете видео-регистраторите в съдъ и гледайте какво ще стане само аз една година. Няма радари, няма малки камери, само следите фейсбук за поредните изцепки на келеменцата и отваряте един интернет портал за качване на клипове с опасно шофиране. Това ще реши проблема за отрицателно време

29

DDD

преди 5 години

По-голяма дезинформация отдавна не бях чел! "Радарен сензор, който разчита...". Тинтири-минтири! Или Златко Желев (афтора на публикацията) не е учил физика в училище, или родната полиция отново се опитва да ни хване за канарчета... Най-вероятно има камера. Софтуера, който разпознава лица, го имат отдавна.

28

Анонимен

преди 5 години

И аз празнувам - тъща има рожден ден на 8-ми декември. Голям купон!

27

гого

преди 5 години

и файда йок , след година пак ще кажат същия брои загинали при ПТП

26

:)

преди 5 години

Mда, застигат те по магистралата докато правиш изпреварване. Натисват те отзад като на Краля Слънце кортежа. За да избегнеш инцидент ускоряваш, за да се прибереш безопасно и вече си джигит нарошител, враг на народа и в последствие спонсор на КАТ.

25

Анонимен

преди 5 години

Тука ви заблуждават,че КАТ искало да се намалят нарушенията и вие им вярвате!Точно обратното-КАТ има интерес нарушенията (измислени и реални) да са колкото се може повече и така да се изпълнява заповедта на гробарите да се пълни съдрания чувал на хазната им!

24

Анонимен

преди 5 години

"ГЛАБАТА ТРЯБВА ДА ЗАПОЧВА ОТ 200 ЛВ БЕЗ ПРАВО НА ОБЖАЛВАНЕ"Аха. И ти, без дори да имаш кола или шофьорска книжка, докато си бил на почивка в Бахамите, като ти пусна 200 лева глоба - БЕЗ ПРАВО НА ОБЖАЛВАНЕ, да кажем че си бил без колан, какво? Отиваш и си я плащаш като поп, защото нямаш право на обжалване?Айде 6 волтовите у лево, а? Станете юристи, тогава давайте идеи за закони.

23

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 5 Мутри, квартални бандюги, полицейски агенти, полицаи, големи бизнисмени и пр. закона ги не лови. Затова обществото ни е на крак и протестира плюс другите неуредици в държавата.

22

Фалшива новина

преди 5 години

Цитат: Суперкамерите на КАТ хакнати! Радар - детектор в колата ги лови*Това е заглавието, а който го е написал да научи какво значи хакване, преди да използва тази непонятна за него дума. Никакво хакване няма в случая, а по въпроса за радар-детекторите има много написано в нета и всеки може да добие поне елементарна представа за какво става дума и да не се излага с хакване.

21

Анонимен

преди 5 години

Щом са хакнали камерите им то немисе мисли какво са направили с компютрите им.

20

Анонимен

преди 5 години

Е, и? Ако ще и с 20 да караш , като те засекат без ГО или ГТП, си го отнасяш ,

19

ОПА КЗЛД

преди 5 години

Комисия за защита на личните даннибул. Проф. Цветан Лазаров 2 1592 СофияЕлектронна поща: kzld***cpdp.bg Интернет страница: cpdp.bgВъпрос: Как мога да се защитя, в случай че спрямо мен се извършва видеонаблюдение, за което не е поискано моето съгласие?Отговор:1.Можете да подадете жалба до Комисията за защита на личните данни в едногодишен срок от узнаване на нарушението, но не по-късно от пет години от извършването му.2.Да обжалвате действията на администратора на лични данни пред съответния административен съд или пред Върховния административен съд по общите правила за по

18

Анонимен

преди 5 години

Тази седемдесет хилядна банда рушветчийстващи копанари и потомствени корумпирани трудоустроени непрокопсаници трябва да се разтури незабавно. И без това са безполезни, с нивото си на интелигентност присъщо за бостанско плашило. Като се и явяват генератор на престъпност.

17

Истината

преди 5 години

КАТ и останалите олита така и не разбраха, че огромните глоби и други наказания не спират нарушителите, както е добре известно по света от векове. Шофьорите спират да правят нарушения само и единствено, ако са уверени, че ако направят нарушение НЕИЗБЕЖНО ще бъдат санкционирани за него, като размера на санкцията е несъществен. Ключовата дума е НЕИЗБЕЖНО. Докато това не се разбере и в България, нарушенията ще се увеличават, съответно ще се увеличават катастрофите, ранените и загиналите.

16

КАТ да се закрие

преди 5 години

Най-добре ще е КАТ да се закрие като вредна за безопасността на движението структура и нарушенията ще спаднат няколко пъти.

15

Униден, Кобра, Ка, К

преди 5 години

Моля не бъркайте радар детектор с анти радар! Радар детектора сканира спектъра и подава сигнал ако долови радар. Все едно е обикновенно радио в колата. Анти радара се меси в честотата на радара на кат и това вече е interference и се санкционира от КРС за това, че предаваш на определена честота и пречиш на радара на ухерите!

14

Анонимен

преди 5 години

Защо българските журналисти винаги трябва да уронват имиджа на държавните институции. Защо подучавате хората да лъжат с тези детектори.