66

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 59А по кои няма?

65

Анонимен

преди 5 години

Отново за мръсният бизнес за продажба на книжкинито ред.А за вече продадените също.

64

Ала_Бала

преди 5 години

"да е длъжен, когато влезе в автомобила, да извади шофьорската си книжка и да я постави на видно място, преди да потегли".Тази глупост само *** герберска глава може да я измисли. Тези с тези застраховки и правилници простотии измислят.

63

Анонимен

преди 5 години

Аз предлагам преди тия всичките мерки да се провери дали пътищата на разБойко са изпълнени както трябва или са правени с морски пясък!

62

Анонимен

преди 5 години

Въведете закон за това видео регистраторите (камерите) от колите да се приемат като доказателство и почвайте да следите Фейсбук. Тия тъпни с 200 немаркирани коли няма да доведат до решаване на проблемите

61

Samo minavam

преди 5 години

Пътувах от Калотина до Суботица и обратно.Стана ми криво като видях какво са направили сърбите.И там се краде но има нещо направено.Тука нашите гащници,крадат два пъти.Шосето го няма и парите също,сега замислят втората кражба и ще я реализират.Царе са на кражбата и измамата

60

Обективен

преди 5 години

Явно цяло ято калинки на ГЕРБ предлагат тези промени. През 2009-2013 години при първото правителство на ГЕРБ, гледаха да не правят ниаккви промени и нещата да си вървят на самотек, защото тогава още съзнаваха, че са пълни некадърници. Сега ГЕРБ започнаха и промени да правят и нещата станаха веднага много зле. Чета какво предлагат и се питам защо хората от тази комисия не се лвкуват в специализирано болнично заведение?

59

Реалист

преди 5 години

Единственото, което реално ще даде резултат е, както в белите държави всяко нарушение да се наказва, като размера на наказанието е несъществен. Това изисква работа от КАТ, а КАТ никога е е работил в последните 30 години.

58

ГЕРБ = Мафия

преди 5 години

Цитат: Предлага се и намаляване на максимално разрешената скорост на движение от 90 км/ч на 80 км/ч по двулентовите пътища, които не са обезопасени, нямат разделителна преграда на насрещно движещите се превозни средства*Тези Калинки на ГЕРБ в тази комисия съвсем изтрещяха. Как ще сложиш преграда на двулентов път?!?!

57

Анонимен

преди 5 години

Добри мерки, дано скоро влязат в сила. Такива самоубийци на пътя като нас няма никъде!

56

Анонимен

преди 5 години

Добри мерки, дано скоро влязат в сила. Няма такива самоубийци като нас на пътя!

55

Анонимен

преди 5 години

Когато неюристе се правят на юристи, се получават горните нелепици...Увеличете събираемостта на глобите и всичко ще бъде както го искате!

54

Анонимен

преди 5 години

когато съм с мотор къде да им завра свидетелството тия мислители минават ли психо.и след като вече всичко е електронно даже не е нужно да носиш свидетелство а само лична карта.а нарушенията на ограниченията са поради ненужно ниската скорост явно има лоби и на закъсалият жп транспорт.без бой положението няма да се оправи.

53

Анонимен

преди 5 години

По кои магистрали има дупки, посочи ми ги?

52

Мощно

преди 5 години

Трябва да имат и таратайки с камера на задното стъкло, та да записват ***, които идват с 200 и мигат с фарове. И не само с 200 - навъдили са се едни "немски" коли по тракия - турчина не може изобщо да те настигне и все пак мига от километри разстояние, в продължение на минути.

51

Анонимен

преди 5 години

Нормално ли да те спират.

50

Анонимен

преди 5 години

НАЙ МЕ КЕФИ УВЕЛИЧАВАНЕТО НА ОБУЧЕНИЕТО ПОЧТИ ДВОЙНО - СЕЩАТЕ ЛИ СЕ КОЙ СИ Е ПЛАТИЛ ЗА ТОЯ ПАРАГРАФ ОТ ЗАКОНА....

49

Анонимен

преди 5 години

Само глупости могат да измислят гербавите, умствени им багаж е колкото на вожда им. И за това единственото което правят е да тормозят и доят народа си!Проблема в България е че пътищата и магистралите са в окаяно състояние, през зимата не се поддържат не са обезопасени, дупките са навсякъде.А на катаджиите работата трябва да им бъде да помагат на водачите когато има заледяване на пътя да наказват АПИ и когато има проблем на пътя да сигнализират на водачите да внимават, а не да се крият в храсти

48

Геле

преди 5 години

До SHEFAе как защо човече, всичко е с други норми. На технически преглед неможе да минеш само по документи, направо ти разкостват колата за да разберат изправна ли е или не. След като техническия преглед ти е наред, платил си си гражданската (дистанционно следене също) то какво остава за полицаите - да следят за джигити на пътя. Като караш нормално, дори малко по-бързо, но не правиш рискови маневри и пазиш дистанция не те спират. В БГ полицая е 10 в 1, няма как да огреят навсякъде.

47

Селянин

преди 5 години

Абе има едни коли дето притискат, в центъра на София всеки ден ги виждам. Едно БМВ и един джип Тойота. Като са със сини буркани само бутат колите настрани, за да прекарат някой дебел(извън габаритен товар). Тези с агресивното поведение на пътя са 1/4 бандЮги и 3/4 държавни служители и политици.