86

Joro

преди 5 години

Проблема е не събирането на глобите

85

xxxxx

преди 5 години

От познатите ми 5- 6 катаджии нито един не е здрав,а един от тях е с рак на дебелото черво!Не си мислете,че измислям.И това преди да се пенсионират!Казвам го за да не кажат после-ама защо не ни каза.А и механизмът по който квантовият тунелен ефект предизвиква мутации бе открит едва преди няколко години.И до днес някой от професорите ни не са и чували за него!

84

Щирлиц

преди 5 години

Ако и те ще карат като джигитите,по-добре без тях.

83

Стамат

преди 5 години

Мицифайките да си таковат (онези роднини, които са в рима)!

82

Risto

преди 5 години

Ако имахме нормална инфраструктура,повечето от нас нямаше да карат над ограниченията. Ако магистралите не бяха лунен пейзаж, повечето от нас щяха да се движат и в средната лента. Ако вместо да стесняват улици (и плескат светофари на най-безумните места) правеха надлези и подлези,нямаше да се движим по трамвайните релси (и бус лентите). Ако не правеха кръгови движения на най безсмислените места само за да прецункат некой лев..,щеше да е друго. Къде обаче отиват кинтите знае само ДОН БАРБАРОН.

81

гост

преди 5 години

истамбулската конвеция В действие ,заКОНИТЕ ,за коНЕТЕ В действие .закони за просто Людието. вълната от париж е вече близо.КЪДЕ Е откривателя екскурзиант и заместника му ЦВ. ба нев ии ,кръстника му ,друго не казвам подлежи на цензура

80

Анонимен

преди 5 години

В този дух предлагаме милиционерите и министрите да карат с 60 по магистралата и 20 в града за да дават пример.

79

ххххх

преди 5 години

Преди няколко години бе открито явлението квантов тунелен ефект.То обяснява механизмът по който възникват мутациите в днк при облъчване с микровълни-като в радарите на КАТ,рентгенови лъчи и източници на гама лъчи.Мощността не е от значение-вредността идва от високата честота на която работи устройството!И за милион лева на месец не бих работил с такъв радар.Нито един от полицаите няма да е здрав на 50 години,а някои няма и да са живи!

78

Анонимен

преди 5 години

А на бас, че въпросните коли ще ги узнаем от гугъл и няма да са тайна, а WAZE ще ни информира къде пълзи въпросната подсилена катафалка!

77

Пламен

преди 5 години

Мъка Моканино, мъка! Как съм чувал "пителя" до сега на избирите, ей! Да взема една врачка да стана...

76

FFF

преди 5 години

ЗНАЧИ дЪРЖАВАТА НЯМА КИНТИ ДА ДАДЕ ПОНЕ ПО 10 ЛИТРА БЕНЗИН ПОВЕЧЕ НА ПАТРУЛКИТЕ С КОЕТО ДА МОГАТ ДА СИ СВЪРШАТ ПОНЕ ЧАСТ ОТ ЗАДАЧИТЕ ЗА ДЕНЯ А ЩЕ ИМАТ ПО 300 ХИЛЯДИ ЗА МОЩНА КОЛА ДА РЕЧЕМ ПО ЕДНА НА ВСЯКА ОБЛАСТНА ДИРЕКЦИЯ ЗА ДА МЕ ГОНЯТ И СНИМАТ ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ ЧЕ СЪМ СИ ПЛАТИЛ ДАНЪЦИТЕ ТОЧНО ЗА ДА МОГАТ ПОЛИЦАИТЕ ДА СИ СВЪРШАТ РАБОТАТА....СТИГА ДЕМАГОГИЯ И ПРОМИВАНЕ НА МОЗЪЦИ...НЕ ВИ ЛИ УВРЯХА ТЪПИТЕ КРАТУНИ ЧЕ СКОРОСТА НЕ Е ПРОБЛЕМ А СА ПРОБЛЕМ *** ЗАД ВОЛАНА.

75

Kyp1954

преди 5 години

Всичко това което са написали, е приложимо в Северна Корея. Ако това трябва да важи за нашите условия, първо трябва да влезем в Евразия, след което руския ботуш да стъпи на враговете ни. Абсолютни *** *** решават съдбините ни.

74

селчо

преди 5 години

Тая комисия сигурно е от ***

73

младен

преди 5 години

"...които карат с по 200-300 км/ час"Kак са го написали...все едно 5-6 лева, а не разлика в киометри.

72

ТАК

преди 5 години

То и сега ги записват... Трябва да ги наказват.... Номерата им ги има и в регистрите на служителите.

71

Мнение

преди 5 години

И как ще се случи това? Значи някой джигит-*** ще кара с 200 км/ч и не ни стига и той, ами и друга цивилна кола под прикритие ще го гони да го снима - с поне същата скорост. И ако катастрофира? Не е ли най-логично като видят *** да кара с 200 да пускат хеликоптер да го снима и после да си плати както глобата, така и горивото на хеликоптера.

70

верно

преди 5 години

Има една марка руски автомобил М-ч с реактивен двигател от Миг и вдигна 50 км/ч.

69

ВИЦ

преди 5 години

-Добър ден! Главен полицай Страшников и комисар Кожидеров, документи за проверка ако обичате! -Дръжте бе. Аз на Вас.... ..та -ОО нямаш уважение към органите на реда! И караш с 200 лв/час -Не .. Как Аз на Вас много добрини съм правил, благотворителност и така де. Ама намалете малко че пари за подаръци не останаха пак! -Абе аз да не ти приличам на Дядо Коледа? Скачай от парите че и без кола ще останеш накрая!

68

Анонимен

преди 5 години

Аз предлагам в завой да се слиза и бута автомобила. На път с две платна да се кара с 40 км. По магистрла с 60 км. На пешеходна да се слиза от автомобила и да се превеждат пешеходците. Книжката да се залепи на предното стъкло и да стои там докато слънцето я разстопи. Предлагам също всички селя..ндури в парламата да ги окачимИ по дървИетата и стълбовИте като пътни знаци и катастрофите ще намалеят драстично.

67

Анонимен

преди 5 години

Как 80км./ч. макс 40, а в населено място 7км./ч.Само да се забрани на каруци да изпреварват автомобилите.А на хоризонтална крива(егати простотията) да се спира и пълзешком.