33

Ввв

преди 5 години

Всяка година по 1.3 милиарда долара от Роузел до ден днешен и за кво? Да може Доганя да си купи летяща чиния? През това време Китай направи и вече стабилизира фюжън двигателя.Скоро китайците ще основат колония на 20 милярда светлини год. Дори няма да разберем. Това изглежда като майтап, но те вече могат да пътува във време-пространството. Въпрос на тестове. Вече подготвят първите хиляда.Комунизмът ще се разпространи във Вселената. А,КАПИТАЛИСТИТЕ? Всичко звучи смешно,докато не проч. за Фюжъ

32

Анонимен

преди 5 години

статията е пълна с фактологически неточности, все ендо е писана от ***.ил на хероин, всъщност такива са повечето журналисти в тоя сайт

31

Хахахааааа.

преди 5 години

Ами, че тия дупки са т. н. "Визиите за България," бе...ТОВА Са все. Великите. ВИЗИИ НА КОМУНИСТИТЕ.ВСЕ--ВЕЛИКИ Илюзии, за Големи Балъци!!/... а, иначе. ГООООЛЕМИ. ДУПКИ.. /

30

Стършел

преди 5 години

БОЙКО ПЪТУВА ВЕЧЕ КЪМ НЕЯ - САМО ДАНО ДА СИ Е ВЗЕЛ ПОВЕЧЕ СУДЖУК.

29

Лили Иванова

преди 5 години

да. Така беше. и аз го помня.Точно записвах песните за новия си албум и чувам БУ-У-У-УУУУМ.Поглеждам към небето и какво да видя? две черни дупки се блъскат.

28

Бате Гойко

преди 5 години

"Засекли са нещо чудовищно сблъсък на две супермасивни черни дупки."Свръхмасивните черни дупки са с милиони и милиарди слънчеви маси. Черна дупка с по-малко от 100 слънчеви маси си е "малка" черна дупка. Черните дупки не са 50 или 100 пъти по-големи от слънцето, а се измерват в слънчеви маси, така че тази черна дупка не е толкова "чудовищтна", колкото й се иска на Нелито.

27

Анонимен

преди 5 години

Da

26

Годишник

преди 5 години

До АнонимеН 28Като можеш толкова добре да смяташ с калкулатора, я кажи, най-близката до земята звезда, която е на малко повече от 4 светлинни години, в нашата галактика ли се намира? След това продължавай да критикуваш НАСА.

25

Анонимен

преди 5 години

Ако е толкова далеч това означава че това което "засичат" е станало преди 5 000 000 000 години...

24

младен

преди 5 години

По-големи черни дупки от БГ бюджета няма и никога няма да има.

23

АнонимеН

преди 5 години

ОТ НАСА ЗАЯВЯВАТ, ЧЕ СЕ СЛЕДЯЛО ПОД 10% СИГУРНО Е САМО 1% ЗА ПАДАЩИ МЕТЕОРИТИ ЗА ТОВА ПАРИ НЯМАЛО!!А ИНАЧЕ СЕ ДАВАТ МИЛИАРДИ ЗА СЛЕДЕНЕ НА ГАЛАКТИКИ НА НА 5 ТРИЛИОНА СВЕТЛИННИ ГОДИНИ ОТ НАС :D КРАДЕНЕТО Е НА ВСЯКЪДЕ :DСЪЩОТО Е КАТО С ДАРЕНИЯТА ЗА ЧЕРВЕНИЯ КРЪСТ ЗА БЕДСТВИЕТО В ХАИТИ!!! ДАДЕНИ МИЛИАРДИ ДОЛАРИ ДАРЕНИ!!! И ЩЕЛИ ДА ПОСТРОЯТ ДОМОВЕ ЗА ПОСТРАДАЛИТЕ А НАКРАЯ 4 СХЛУПЕНИ БАРАКИ :D ТО СЕ КРАДЕ ТО Е НЕЩО СТРАШНО!КРАДЕНЕТО В НАСА Е ОГРОМНО УЖ ПРАВЯТ ИЗСЛЕДВАНИЯ НА ДРУГИ ГАЛАКТИКИ :D

22

Анонимен

преди 5 години

До АнонимеННашата галактика има дебелина 1000 и диаметър 100000 светлинни години.Така, че 1 светлинна година си е В нашата галактика.

21

бай Тъпчо

преди 5 години

А бе до нашта къща има една вила, дето професор я държи и веднъж го питам-що като светна лампата и става светло, пък кога на светло запаля черна лампа, не става тъмно и той са засмя и вика-комшу, ти кога си бил за последно сериозен и концинтриран бе, пък аз са зачудих и викам-ами кога преливам ракията от тубата в шишето...и той рече-правилнооо, щото грешката веднага са вижда, пък ний каквото направим и кажем, кой не вярва, да иде да си го брои и доказва.Та един милярд горе, един доле-все тая бе

20

АнонимеН

преди 5 години

ИЗОБЩО ЗНАЕТЕ ЛИ КАКВО ЗНАЧИ САМО 1 СВЕТЛИННА ГОДИНА!СКОРОСТТА НА СВЕТЛИНАТА Е 300 000 КИЛОМЕТРА В СЕКУНДА А ОТ СЛЪНЦЕТО ДО ЗЕМЯТА ПРИСТИГА ЗА 8 МИНУТИ !САМО 1 СВЕТЛИННА ГОДИНА СИГУРНО Е РАЗСТОЯНИЕ КОЕТО СЕ НАМИРА ИЗВЪН НАШАТА ГАЛАКТИКА!!ЦЯЛОТО ИМ ОТКРИТИЕ Е ПЪЛНА ИЗМИСЛИЦА НО СЕ ДАВАТ БЕЗУМНИ ПАРИ ЗА ГЛУПАВИТЕ ИМ ИЗСЛЕДВАНИЯ !НАСА ДО ГОЛЯМА СТЕПЕН Е СВРЪХ ПРЕСТЪПНА ОРГАНИЗАЦИЯ КОЯТО ИЗТОЧВА ПАРИ ЗА ЕДИН КУП ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ!

19

ТУРЧИНЬ

преди 5 години

По скоро се притеснявам от финансовата черна дупка наречена бюджет на НЗОК! Там потъва всичко и няма оправия. Красота. Бе то цялата ни държава е като черна дупка застинала с пространствено времевия континуум.

18

АнонимеН

преди 5 години

Е ЩОМ Е САМО НА 5 МИЛИАРДА СВЕТЛИННИ ГОДИНИ ПАК ДОБРЕ ЩОТО АКО БЕШЕ НА 1 МИЛИАРД СВЕТЛИННИ ГОДИНИ ДА СМЕ СЕ ПРИТЕСНИЛИ :D

17

До 23

преди 5 години

Toва, че не разбираш нещата ,не ги прави измислица.По-добре се понаучи това и онова ,преди да пишеш глипости ,че си доста неук.

16

GG

преди 5 години

***, преди да пишеш статии за космоса, хвани прочети малко и тогава...

15

Анонимен

преди 5 години

Абе как чудовищна бе, че и дупка, че и на 5 млрд. светлинни години. Абе тия в някакъв свой свят си живеят, как ги измерват тия неща, не знам. Кой и как точно изчислиха че е на 5 милиарда, ами не на 6.

14

Анонимен

преди 5 години

начи туй чудо върви, поглъща и центрофугира всичко пред себе си, и де го хвърля после, нищо ли не остава след него. леле.