9

1212

преди 5 години

Цялото образование е зле. Тук там има някаква светлинка в тунела но не е достатъчно. Питам МОН: За какво са хилядите различни учебници от различни авторски колективи? Учителите се чудят какъв учебник да изберат и работят.

8

Справедливост

преди 5 години

Само имената са им иновативни, нищо по различно не се прави в тях. Може би взимат директорите повече пари за думата "иновация".

7

Анонимен

преди 5 години

Бих препоръчал на цялото МОН начело с министъра и разните "журналисти" (не само от тук!), които много обичат да повтарят "иновация, дигитализация " и др. подобни по отношение на обучението и образованието, да прочетат великолепната новела на Азйък Азимов "Професия" (в друг превод "Работа") публикувана в средата или края на 60-те години на 20 век!Дано разберат! Но едва ли... Чукча не читател, чукча писател!

6

Valeri

преди 5 години

Това, че не сме кандидатствали за иновативно училище не означава, че не работим иновативно, но ми омръзна да попълвам формуляри. Много иновации прилагат колегите в нашето училище, но бившата директорка не я интересуваше това - беше пенсионерка и чакаше да си замине.

5

Чадърчето от ТехПарк

преди 5 години

Много ме кефят герпедерастите като кажат иноватовно на всичко изградено от китайска пластмаса и евтини лед крушки.

4

Бойко до министъра

преди 5 години

Ъ-ъъъ министре, не е ли по-добре да внесем роботи?? Бизнеса иска такива и образонанието е бизнес . Хем аз Бойко няма да мисля за бюджета на учителите.Ще им запишете на дискетата как иновативно обединих Западни Балкани и искам да кръстите роботите,, Банкя".

3

House M.D.

преди 5 години

Простете невежеството ми, но какво означават думите "иновация", "иновативен", "иновативна" и т.н.? Все пак суахили не ми е роден език.

2

Анонимен

преди 5 години

Интернет олигарсите пращат децата си в частни училища, където иновациите, телефоните, таблетите, компютрите са забранени. Но министеро и администрацията искат да усвоят едни пари и да натрапят на децата екрани да гледат, сякаш нямат собствени компютри и телефони.

1

Анонимен

преди 5 години

Леле мале ! Добре , че Тиквата не чете !