61

Анонимен

преди 5 години

Аха значи синьото цукало което шкембе войвода всяка вечер зарежда със съдържанието на шкембето си докато чете как да стана богат на Тръмп в тоалетната и слуша на уокмен песента на Азис дай ми го дай и си представя как му дават рушвет, се е напълнило повечко и тоя път не му е харесало като си го е сложил на главата.

60

Анонимен

преди 5 години

От идио-ти управници

59

Анонимен

преди 5 години

И на нас ни писна!!! От *** управници. Под тяхното "компетентно" управление държавата потъва, а народът мизерства. Те са срам за нацията.

58

Любо

преди 5 години

Явете се и трите партии...тъкмо да ви отсвирят наведнъж... Шматароци

57

ognyanz

преди 5 години

"да покажат, че може да се работи по нов начин"? Само че този уж нов начин доста прилича на новия начин, по който управляваха пишман-реформаторите: все с постоянни вътрешни конфликти. Да не говорим пък за проблемите, който създаваха с опитите си за реформи.

56

Анонимен

преди 5 години

Artist ot narodniya teatir sis sinya kaska na byal Kon

55

Вангу

преди 5 години

Подготвя си почвата за коалиция с дпс+бсп....ей тези псевдопатриоти излязоха големи гейши.ама и 300 хиляди къде им гласуваха добре ги хакнаха ....изодзадзе.

54

Анонимен

преди 5 години

Ако бкп И дпс са алтернативата по-добре да няма избори ТЕ СА БАТЕ,ТЕ СА ДРУГИ НЕМА.Но за да управлява Корнела не е достатъчен Мустафата,трябва трети а дори четвърти,според някакво днешно пишман изследване според мен де,защото резултатите са поразителни Корнела ще спечели под 16% от всички и 24,9% от гласувалите!Борисов да каже тогава макари и пак победител пак според тая невероятна "аНкета"ЕТО УПРАВЛЯВАЙТЕ,а да видим Корнела с Ристьо "десния"Болен и Мустафата!Нека се види ИСТИНСКОТО ИМ ЛИЦЕ!

53

Petrov

преди 5 години

И с каска и без каска прилича на олиго***рен.

52

Shameless

преди 5 години

Този се наяде и вече му писна. Продаде някой и друг паспорт, сделката с самолетите и вече не му се занимава. Дали ще се явите заедно или по отделно е все тая. Заблудени да гласуват за вас няма вече. Евродепутат няма и един да имате. Напразно се дърлят джамбаза и болния за кокала.

51

Анонимен

преди 5 години

Ей шкембо , на хората им писна от теб и Собственика на ГЕРБ !!!!!!!!!

50

Анонимен

преди 5 години

Тоа сайт зарежда половин минута докато зареди страница , иде ви края за Фалит

49

Анонимен

преди 5 години

Сайта ви да се провери от ДАНС за кражба на готови статии от интернет , иначе ще стои празен

48

ШибиРиби

преди 5 години

Тоя за нищо по голямо от бака с боб чорба не може да отговаря

47

1991 nis

преди 5 години

Na koito mu e pisnalo, da si podava ostavkata....v parvoaprilskia darjaven bg vestnik....

46

Анонимен

преди 5 години

уважаеми народи уважаеми съграждани Каква е разликата между два Chan човек между човек който има брак и между човекът който е разведен точкасега ще ви кажа каква е разликата ноя Запомнете завинаги този който е брачен ви е оставил бели жена без жена

45

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

За 10 години управление ГЕРБ върнаха народа в каменната ера.Вече всички се отопляваме на въглища и дърва.Телевизиите тръбят, че въздуха е мръсен.А, по време на комунизма отоплението с въглища беше почти забравено.Всички се отоплявахме на ток - евтино по онова време и чисто.Ама, АЕЦ Козлодуй работеше с пълна сила ....Тези национални предатели унищожиха държавата и народа ни.Факт !Шкембе войвода, Болен и Винкела опорочиха и орезилиха идеята за национализъм.Следващ парламент - през крив ..

44

Син Воин

преди 5 години

В интерес на истината само ВМРО в тази жалка коалиция имат някаква доза достойнство и умове в пратията, другите две партийки са пълен леш.ВМРО имаше голям потенциал, ако начело й беше застанал Джамбазки или Костадин Костадинов, но и те си пропиляха спатиите за сметка на бивши комунисти и доносници като Красимира.А хора като Костадин Костадинов никога няма да бъдат допуснати в парламента.Тия *** направиха така, че родолюбците да нямат никакво представителство в парламента следващите 100 годин

43

Православен

преди 5 години

Усети че вече и неговото семейство няма да гласува за него :)

42

Василев

преди 5 години

Каракачанов трябва да капарира една ескадрила американски изтребители, защото след агресията на Русия в керченския проток, може и да не останат свободни бройки!!!Агент Найл Лоугън!ЦРУ!!!