Снимка: Facebook

Състоянието на коалиция "Обединени патриоти"(ВМРО, НФСБ и Атака) за съжаление е хлабаво, обяви в Русе вицепремиерът и военен министър Красимир Каракачанов.

Още по темата

"Който ще работи, да работи от коалицията. Няма да се опитвам повече да се правя на помирител. Писна ми, губи ми времето, къса ми нервите и е безсмислено", каза той цитиран от БТА.

По думите му трите партии са се събрали да покажат, че може да се работи по нов начин, като лично той се опитвал да прави това в министерството, за което отговаря, както и колегите му от ВМРО - чрез законодателни инициативи.

"Бавачка повече няма да бъда. Ако има здрав разум, ще се явим заедно на евроизборите. Добронамерени сме. Смятаме, че коалицията трябва да се запази", подчерта вицепремиерът.

По думите му това би било правилното и честно решение спрямо хората, които са гласували за коалицията на президентските избори и на парламентарните избори.

Каракачанов коментира още, че към момента не вижда необходимите обективни условия за предсрочни парламентарни избори, както и евентуална алтернатива на управлението.

"Ако БСП и ДПС са ни алтернативата, по-добре да няма такива избори", каза лидерът на ВМРО.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase