12

Анонимен

преди 5 години

Не си гледа собствените пълни затвори. Ще трябва а заковават прозорците хората да не почнат да падат от там. Не си гледа геноцида към кюрдите. Неговото изказване на фона на вътрешните проблеми на Турция е жалко и неуместно. Хиляди семейства не знаят нямат вест от близките си по затворите не знаят живи ли са или не.

11

v

преди 5 години

Убийството на Кашоги е тест за света, докато убийството на Виктория Маринова е... битово убийство????

10

читател

преди 5 години

Този след като изтрепа стотици хиляди кюрди, разруши селата им, сега се загрижи за едно ченге, убито от колегите си. При това чужд гражданин, на чужда територия.А журналистите които той е изтрепал, медиите които той е спрял разбира не значат нищо.Пушек за нискоинтелигентните амуджи.

9

Shark

преди 5 години

Ердо, гледай си поскъпването на лука и не се меси където не ти е работата.

8

Анонимен

преди 5 години

СА финансира кюрдските терористи в Сирия,скоро ще изядат сопата от Ердоган

7

Анонимен

преди 5 години

Принц Салман е пратил 11 съобщения на пратените от саудитците касапи,всичко е записано, Египет,Тунис каддето бе на посещение Касапин Салман хората се вдигнаха на бунт

6

ай сиктир

преди 5 години

Пука им на кукловодите за Кашоги пък и за Скрипал просто всеки ги използва и тълкува от удобната за него страна, демек интереса клати фе.а както казват комшиите.

5

Анонимен

преди 5 години

ЕpдоГаня знае, че САЩ и чаршафите искат там да му направят една арабска пролет Кашоги е работил за МиТ или за ЦРУ, а може и за двете и за да не ги издаде саудитците са убили Кашоги по заповед на ЦРУ, обаче се оказва, че мочурливия има и втори агент и е докопал записите.

4

Ха-ха

преди 5 години

Турция и Ердоган в частност имаха невероятния късмет саудитските некадърници да убият Кашоги по тоя ид.и.отски начин!Получиха страхотни козове,които макар и да не изиграха по най-добрия начин,все пак много помогнаха!Най-малкото американската атака срещу Турция бе силно отслабена(но не е спряла).Е,работата не е само до късмет-голямото количество записи говори,че турските служби най-малко са знаели за готвената операция и са я улеснили.Турската студентка е подозрителна,искала е сватба веднага!

3

Анонимен

преди 5 години

До 2Аз пък си мислех, че са евреите илюминати от планетата Сатурн а то било ЦРУ...

2

Анонимен

преди 5 години

Ердо на никой не му пука брат. Стига си се правил на фактор.

1

Анонимен

преди 5 години

Ердогане, какво се правиш, че не разбираш ? Убиецът е ЦРУ. Те убиха и руския посланник .