145

Nick

преди 5 години

До АнонименСредната класа разполага с повече пари в момента спрямо тогава. Тогава само другарите, активните борци и агентите са живели добре и пазарували от специалните магазини. Не знам каква държава си имал тогава с международно ембарго, фалит и строй, който се провали навсякъде, където беше въведен.

144

Анонимен

преди 5 години

Шорошите винаги кога не могат да извадят доводи в тяхна полза веднага првключват на клишето,че всеки кой не е съгласен с тях е (комунист).Е аз не съм бил никога комунист и няма да бъда,защото моя род е пострадал много от комунизма,но това не ми пречи да отсея зърното от плявата и да виждам как (демократичния) запад не спря да пали войни по света,да ограбва ресурсите на всяка страна която е докопал ,да покварява народите с *** идеологии и същия запад непрестанно да провокира Русия.

143

Анонимен

преди 5 години

Тук постоянно чета коментари как Русия била лоша, как комунизма бил лош...Добре нали избрахме запада избрахме демокрация и вече 30 год уж сме демократични. Само не разбрах за тези 30 год. кое се подобри освен, че една шепа хора забогатяха и ограбиха държавата. Кое се подобри...може би образованието или армията, да не би да станаха по-малко бедните и бездомните, или пък имаме икономика. Случи се това, че даже вече нямаме държава, а едина разградена пустееща и бедна територия!

142

Старото куче

преди 5 години

Някой яко се нас*ира от страх .. Има си армия Русия и си я струпва и дислоцира на нейна територия .. Където и е кеф , там ще си разполага армията !

141

Анонимен

преди 5 години

Навремето грузинския евреин-ИсааКашвили подскокоросан от американските си инструктори и съветници тръгна срещу Русия и после си яде жълтата вратовръзка кога руския солдат стигна до Тблиси,сега украйнския евреин Потрошенко-Вайцман върви по същия път на ИсааКашвили подтикван от американските си съветници и историята пак така ще приключи-Руската армия за 3-4 часа ще е до Киев и Потрошенко ще си гризе вратовръзката ,а западните джендури пак ще пеят за нови санкции срещу Русия.Това ще стане

140

х4з25у

преди 5 години

Много е хубаво да стоиш със дебелия си *** на един стол и да коментираш събития, от които нищо хал хабер си нямаш /Типична българска черта/. Ей мишоци смотани, правете си свирките на ***, гъзете се промити от комунизма мозъци. Нито познавате историята на двата народа, нито сте запознати с разковничето на проблема. Нито сте живяли там, нито познавате душевността на двата народа. А това,че умират деца на 18 г. годинси, повече от 15 хиляди до момента не ви пука на тлъстите философски ***. Мишки

139

Анонимен

преди 5 години

ха ха ха

138

Анонимен

преди 5 години

някой гушка мнооого долари, за да дава лъжлива информация!

137

Анонимен

преди 5 години

Ами така правят истинските държави когато някой влезе в границите с бойни кораби. То и с рибарски лодки да нахлуеш хората стрелят.Струва ми се скоро Русия ще начеше сърбежа на Порошенко.

136

до Василев

преди 5 години

да се чуди човек на плиткоумието ти, за какео и е на Русия да ми превзема военно, тя превзема българите духовно, пък и те не се дърпат. А нека те попитам ,любимия ти запад за 30 години какво направи за нас, че да ни накара да забравим за русия, нищо, държаха се като с *** зарадвани със стъклени топчета...

135

СТРАННО

преди 5 години

УКРАЙНА СЕ УПРАВЛЯВА ОТ ЕВРЕИНА ВАЛЦМАН, КОЙТО Е ВЗЕЛ МОМИНСКОТО ИМЕ НА МАЙКА СИ ПОРОШЕНКО.ПРЕМИЕРЪТ ИМ СЪЩО Е ЕВРЕИН - ГРОЙСМАН.

134

*/*

преди 5 години

Абсолютен фейк.Това 1-о.Второ ,украинските моряци са нарушили руската граница не във частта на "анексирания" Крим,а в "старата"-руска граница.

133

Анонимен

преди 5 години

До пехотинецТи по наследство ли си глу,пав или е придобито?

132

Анонимен

преди 5 години

Русия трябва да освободи на всяка цена украинския народ от робсството на Порошенко! Hа Полошенко рейтинга му е 6 %, докато Украйна сe намира във военно положение не могат да го смъкнат или да направят нови избори целта на Порошенко е война за да остане на власт.

131

мнение

преди 5 години

Путин ще прегази цяла Украйна. Запомнете какво ви казвам. И ще бъде посрещнат с цветя и песни. Над 70 % от населението е за Путин. Останалите 30 % са американските слуги, които вече губят влияние и подкрепа.

130

Ludoto Lenche

преди 5 години

До пехотинец...barkashh dragi ! Rusia nikoga v istoriata si ne e bila agresor ...tova edno ,vtoro "pehotinets "..ot koia kompiutarna igra si i treto dragi mi "pehotinetso"...ako te rezna edin marsh na skok ...ama taka ..kakto si mu e reda (kakto go pravehme vav BNA )...shte ti izleznat ot glavitsata vsichki "super moderni orajia" tapotii i peizaji !!!

129

Тинев

преди 5 години

АБСОЛЮТНО се утвърди вече мнението ми, че украинците са убийци и мошеници от най-голяма величина. Та нали още през 50-те години на миналия век Холандската преса изнесе ФАКТА, че през Втората световна война, най-много евреи са избити освен от германците и от украинците. Бандитите на Бандера.НО защо САЩ и Англия им вярват? Това е ТЯ, тяхната демокрация.При убийството на саудитския журналист Кашоги, техните действия са: МОЛИМ ви се, не правете друг път така. А ако беше замесена Русия? ЕМОКРАЦИЯ

128

антиджендар

преди 5 години

азмразавибезплатно . срещу заплащане почиствам ...

127

Антим

преди 5 години

До 203 пехотинецАбе генди , като оня ф16 дето са го свалили по миналия ден сирииците с с300 ли ? Явно си на някаква нова дрога и тя ти влияе доста на мозъка

126

Анонимен

преди 5 години

И ако това е верно то , само с тая техника и войска русите за пет часа са в Киев и ще ги посрещнат като освободители. Киевската хунта им бе удобна ама никой я не ще, ни американци ни европейци.