225

Гошо

преди 5 години

До Анонимен 241 Измислена държава е Русия.Киевска Рус не е Русия.Четете бе ***.

224

Жоро

преди 5 години

До ВЪЗМУТЕН 242 Ало,тине си в Русия-събуди се.Ние българите сме в НАТО и ЕС.Руснаците са враговете ни,а не приятели.Няма ли кой да ти затвори устата вмирисана?

223

кк

преди 5 години

До Аспарух Като мразиш българите,що се наричаш Аспарух руска ***.Смърт на Русия

222

Боби

преди 5 години

Хайде да погледнем картата и да погледнем границата Потециално около 3000км(с приднестровието) е възможната зона на конфликт. Като поне 600км е морска акватория.Руснаците имат по-голяма площ да контролират - Към тази потенциална зона се включва и целия Полуостров Крим заедно с икономическата зона в Черно море.И така по официални данни само в "АТО" са здействани поне 120 000 Украински военни има още толкова във вътрешността на страната а сега иамт свежи попълнения под формата на "доброволци

221

Дедо ви

преди 5 години

Един велик българин преди няколко века си го е казал точно:- Като не щеш мира на ти секира!

220

МАШИНОТРОН ЛОБОТОМОВ

преди 5 години

НЯКОЙ ИМА ЛИ ИДЕЯ ПОТРОШЕНКО КОЛКО МИЛИАРДА В ДОЛАРИ И ЕВРО ПРИТЕЖАВА БАНДЕРОВСКИ ОЛИГАРХ ВЪОБЩЕ НЕ МУ ПУКА ЗА НАРОДА МУ КОРУМПИРАН ФАШАГА ЩЕ ВКАРА СВЕТА ВЪВ ТРЕТА СВЕТОВНА БЕЗ ДА МУ МИГНЕ ОКОТО И КАТО СТАНЕ НАПЕЧЕНО ЩЕ СИ НАБИЕ КЯМШИЦИТЕ У НЯКОЯ ЕКЗОТИЧНА ДЪРЖАВА ДА СИ ХАРЧИ МИЛИАРДИТЕ СЪС МАРИОНЕТКИТЕ СИ ОТ ДЕСЕН СЕКТОР

219

Партиен член

преди 5 години

Много пие тоя.

218

Анонимен

преди 5 години

Има ли някой, който да вярва на шоколадения крал? Ти и американците вече не му вярват, Меркелката - също, никой не му вярва. Нещо напоследък Поросьонко много често се маскира в маскировъчни дрехи, много войнствено го дава! Как ли ще изглежда като пърлен и окачен да съхне? От любящите го украинци. Щото на народа не му се мре, не ще да е заложник на група бандити.

217

Много зъл

преди 5 години

До Анонимен 288Ляйно, прав си в третия абзац:"Утре при един конфликт, те не само, че няма да се бият с Русия, ами първи ще приготвят погачата да посрещат ***."Можеше да завършиш така:"А нас щяха да ни изловят и набутат на стадиона, както направи Пиночет в Сантяго! И дъ да ни е яко!".

216

Анонимен

преди 5 години

До ВЪЗМУТЕНNiama koi! Tuka sa na sluzhba na Koziak i NPO-tata! Ot tova se hraniat!

215

Анонимен

преди 5 години

Това не е добър знак,защото руснаците не искаха война в Украйна,нито искаха да разделят Украйна,явно са предизвикани.Украинците също не искат тази война и други народи също.Насилват тези братски народи да се избият помежду си.

214

Един от Северозапада

преди 5 години

До 112"А спътниковите снимки какво показват?"---Спътниковите снимки ще покажат това, което този, който ги е направил, ще иска да видят другите. Холандците казаха, че самолета е свален с руска ракета, но удобно пропуснаха да покажат поне 1/един/ шрапнел на който има номера , характерен за шрапнелите точно на руска ракета, както и удобно пропуснаха да обяснят, кой е пуснал граждански самолет над зона с бойни действия, и защо.Така че-зависи кой е правил снимките-ако са американците-ще има ...

213

Така е

преди 5 години

Щом като анексира Крим и вида че може и така без последствия , защо Путин да не анексира цяла Украйна ?Че и Черно море.Колко му е.

212

Rusia

преди 5 години

Chao Putin. I vsichki. Slugi

211

Анонимен

преди 5 години

На къде отива тоя свят преди 80 000 руснаци без проблем се изтребваха до седмица макс две .А днес го смятат за сила

210

Анонимен

преди 5 години

Пъшка султана-преяжда със лук!!Надул се вече като Малкия Мук!Триста кадъни играят пред него кючек! Триста ромки му баят против запек! А в двореца със хиляда стаи, арпаджик сади-бахчи в сараи!И чрез тоз,вълшебен праз,ще изнася за Европа натурална газ!

209

Анонимен

преди 5 години

Времее тази измислена страна да се разпадне

208

2+2

преди 5 години

Руснаците са агресори и фашисти и това го доказват всички факти през последните повече от 100 години. Няма съседна на Русия страна , която да не е била обект на агресия и отнемане на територии или превземане .Тази агресивна *** трябва да бъде поставена на място от човечеството. Втората световна война за която пищят че е велика е е междусъюзническа между Хитлер и Сталин -две чудовища .

207

Нищо не е руско

преди 5 години

в *** т а на майка ми, тя е пъпна със афганистански, пакистанска и сирийска ***, моя гейски г ъ з също

206

Хистори

преди 5 години

Търся група СМЪРДЯЩИ бежанци да ми *** директно в устата, докато *** дълбоко в *** тая *** в а майка ми