43

странна работа

преди 5 години

До от ЮАР 39 казваш - да се добие газ / от америка шистов / , да се пренесе до заводите за втечняване по тръбопроводи, после да се натовари на танкери , после да се преплуват едни 10 000 км - да се разтечнява/ тоест нови заводи / и чак тогава да се пренася по нови газопроводи до съответните пазари . И как това е по -евтино да получаваш га по тръбопровод , бил той и 3000км дълъг

42

Анонимен

преди 5 години

Значи няма да се дава газ в райоините гласували за птриотите щом се въздържат значи не искат.

41

Анонимен

преди 5 години

До от ЮАР"Няма да има нови количества Руски газ за Европа. Западът има технологии и се развива."И каква е твоята технология, ще миеш чинии в Париж с вода стоплена по нова технология?

40

чиче

преди 5 години

Забравихте ли за Борисов?Забравихте ли телефонните разговори с Танов за Мишо Бирата? Забравихте ли, че Борисов поиска от студентите да станат овчари? Забравихте ли, че Борисов сравни българите с кучета, които трябва да се държат здраво? Забравихте ли, как арестуван с белезници се самоуби пред очите на полицаи? Забравихте ли, как ви обещаваха че ще излезем от кризата през 2011? Забравихте ли, как ви обещаваха, че ще влезем в Шенген през 2011?

39

Анонимен

преди 5 години

мизерия братя българития трябва да бъдат изметени от парламентавчера пееха едно днеска другоами то ако ви нямаше да го спрете южния потоктой щеше да е факт- а сега сме с 16 милиада допълнителен дърг теглен тия продажници и нямаме тръбаа кажете ми кой е за окачване на стълбовете

38

Готино баси

преди 5 години

никой още не им е оферирал нищо , а тия вече съгласни. Ми по тази логика гласувайте за участие в Северен поток 2, Градска автобусна линия на Марс и тунел под Тихия океан. Тъ.панари!

37

анонимен

преди 5 години

Какво става в тази държава. Тези в парламента преди казваха че не искат Южен поток, Белене и петролопровод сега искат. Утре ще казват друго примерно ,,щат" независимо към кого. До кога. Хора политическия елит е в невъзможност да реагира и да провежда перспективна политика. Много им стана до кога.

36

Анонимен

преди 5 години

Едно гласуване "За" не струва нищо. Как руснаците и турците да знаят накъде да построят тръбата? Трябват преговори и договори сега, преди построяването.

35

Анонимен

преди 5 години

Хахаха *** както винаги пак печеливш хаха

34

Анонимен

преди 5 години

Невероятно е, че този Варели вече не е министър да приказва гглупости. Да си дрънка в парламента, там е говорилнята на всякакви бавноразвоващи. Спасихме икономиката на България и един лобист по-малко в полза на картелите и олигарсите.

33

Анонимен

преди 5 години

Газпром няма още официална позиция от къде ще мине тръбата, но българския парламент гласува За. Е такава комедия няма никъде по света, да вържеш каруцата пред магарето.

32

от ЮАР

преди 5 години

Няма да има нови количества Руски газ за Европа. Западът има технологии и се развива. Тенденцията е към намаляване количествата газ от Русия. Освен това, газ и петрол има навсякъде по света, а втечненият газ излиза по-евтино, отколкото по 3000 км. тръби. Ето политиката на Доналд Трамп - петролът пада, при това в началото на зимата в сев. полукълбо! Няма никаква изключителност в Руския газ или петрол, нито пък са по-евтини. Всичко е далавера за червените куфарчета, мафията и олигарсите.

31

Анонимен

преди 5 години

Тръгнал един с кошница яйца за пазара....

30

Ша ва плющя

преди 5 години

Руски газ от Турция - може, а директно от Русия - не може. Калпави политици

29

бай Вълчо от Хисара

преди 5 години

До пост 34.В сайта energy.eu ще откриеш цените на всички горива в Европа.Затова не пиши глупости.През 1976г. си купих първата нафтова печка.Цената на нафтата бе 11 ст., а цената на газа бе 50литра за 3.60лв. Та си ходих на морето за 4лв.Цената на бирата 0.26ст. Цената на кило скумрия 64ст.След 1981г. се вдигнаха цените. Сега имам 2.6КВ ток от фотоволтаици и ЧЕЗ съм го дал на късо.Имам опцията и да продавам ток. Пробвай и ти.

28

..

преди 5 години

От Газпром и от Руска страна официално няма нищо. Само една статия в някакъв руски вестник. Обаче нашите вече разрешения изкараха, направиха и сметките колко ще спечелим. Рибата е в морето още...

27

Анонимен

преди 5 години

Аз до сега не съм видял нещо хубаво в икономиката да е дошло от Русия!Лукойл, Белене купуваме най скъпата газ в Европа и в момента поскъпва с най бързи темпове от целия ЕС. Какво кажете?

26

Анонимен

преди 5 години

Dinko i simenov da pazyat granicata dane mine turski potok karakacana daim osigori orijiye i hrana ako ne jambaza da uredi neshtsta

25

Анонимен

преди 5 години

По тоз поток нали трябваше да тече природен газ,а се говори за втечнен газ щот не го лови третия енергиен пакет що ли.

24

тцтцтцтцтцц

преди 5 години

До Анонимен 29 Aйде - 5 цента по сметката Иначе - цяяяяяяяяяла Европа иска руски газ , иначе - мраз и студ