87

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен Лудите не виждат , шозофрениците не виждат ,дегенератите не виждат, че САЩ е господаря на политиците в българия - защото така им се иска , изкривена реалноств болния им мозък... Ако някой каже на лудия луд , на дегенерата *** , на предателя предател - лудия го намразва и му гони карез и отмъщения цял живот..

86

Инженер

преди 5 години

До Анонимен 86.. *** си с мир предателю повече никога не търси новини за България , и не пиши в новинарски форум.. И така е най-добре за психичното ти здраве..

85

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен На ключовите най-важните с най-много власт депутати децата в САЩ или Англия заложници , че ще изпълняват волята на окупатора САЩ..

84

Анонимен

преди 5 години

До Инженер 84С тази "българия", всяка една прекъсната връзка е ДАР БОЖИЙ!

83

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 83Не е САЩ и ЦРУ а ЛАКОМИЯТА и това адско влечение (сите депутати) към култа на кражбата!

82

Инженер

преди 5 години

Когато българин отивал да живее в турско село , поради брак, приемане на изляма и друга причина, той прекъсва изцяло роднински връзки с българите , всички се отричат от него , забравят го че съществува или че някога въобще е съществувал.. Колкото по-рано предателите-мигранти и ние в *** направим този избор толкова по-добре .. Този избор и точно по-този начин отричане и забравяне е неизбежен и двете страни..

81

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен Трябва да сте бавноразвищи се от помощното училище на Цеко да не знаете , че ЦРУ или САЩ са господарите на депутатите ..

80

Анонимен

преди 5 години

До Инженер 77"Ако родината е *** , какво правите в сайта на ***?"Все още милеем за страната и ни пука като гледаме как я унищожават тези на територията и! (Не всичките българи разбира се)Съвсем скоро няма да влизаме защото битката ще е тотално загубена!

79

Анонимен

преди 5 години

До Инженер 80"Предателите или емигрантите , желаят само най-лошото на България и Българите"Няма спор, българските депутати са истински български родолюбци и правят всичко възможно за доброто на България! И БЪЛГАРИТЕ.

78

Инженер

преди 5 години

Предателите или емигрантите , желаят само най-лошото на България и Българите , попиват като наркотик най-лошите новини България и само по-този начин успокояват гузната си предателска съвест.. Всяка лоша новина за България им действа като наркотик .. успокоява ги , че избрали правилния път.

77

Forever

преди 5 години

Хората тук не си мразят родината,оттегчени и отвратени са от властта,разграничавайте нещата.

76

Анонимен

преди 5 години

Само да не се прибират на веднъж , че летище враждебна не може ги посрещна.

75

Инженер

преди 5 години

Това е логика ..Ако родината е *** , какво правите в сайта на *** .. Ако толкова ви тежи , че сте родени или сте роднини с *** , то отречете се от родината майка България , седете си в новата родина.. Ние ще оцелеем и без вас , родината няма нужда от предатели , а вие нямате нужда от ***.. Ясно просто като закон физиката и аксиома от математика..

74

Анонимен

преди 5 години

До АнонименеМигрантите са гнойта земята - Цитирам новия Бразилски президент.. И той не в вред в мозъка , 100 милиона дека го избрали не са вред , само 1-2 милиона предатели от българия са вред.. Юбре магаре ..

73

Анонимен

преди 5 години

Предатели, гной.. глупости безброй ръсиш приятел. Ти не си в ред с мозъка. Най-добре да си пиеш лекарствата и да си лягаш.

72

Анонимен

преди 5 години

Както казах вие мигранти сте гнойта на земята .. Не цапайте родината.. Родината не е *** .. Поради какви причини сте тук и пишете на български - отречете се от България , забравете ни един път и завинаги ние нямаме нужда от предатели, а вие нямате нужда от ***.

71

Forever

преди 5 години

Инженер се ежи като бай *** на люта чушка,вярна съм на себе си.Успокой се.

70

Анонимен

преди 5 години

До Ястреб Османлията Ти пък откъде се взе и османлия , понеже е срам да си турчин затова си османлия .. Посланика на османската империя в Париж веднъж го нарекли турчин той се обидил .. Защото турчин означава необразован селянин от анадола - кюрлия

69

Ястреб Османлията

преди 5 години

Много ми е чудно, кой нормален и поне малко интелигентен человек доброволно би се завърнал обратно в тази балканска котчина буллгаристан?! Но ... както се посочва в статията, анкетата е проведена между българи ... А истината е, един человек за да не може да успее в чужбина, трябва да има две леви ръце и една голяма празна тиква между тях!!

68

Анонимен

преди 5 години

Стига с тази пропаднала ***. Никой няма намерение да се връща, за да живее и работи като скотт.