182

Наивен читател

преди 5 години

Англия от години подтиска Северна ирландия,Израел постоянно мачка палестинците на родната им земя,ноооо великите демократи си затварят очите.Защо?

181

Катя

преди 5 години

Крайно време е всички да разберат, че Крим е приключена тема. Руски е и толкоз. *** добре, *** зле, *** правилно, *** неправилно - това е положението. И няма какво да показват мускули. Защото всички знаят, че ядрени държави не се бъзикат помежду си. Е, ще се поерчат, за пред хора ще приказват туй-онуй - по правилата на дипломацията. Но нищо няма да се промени. НАТО няма да припари Керченския проток.

180

ПЕНКО

преди 5 години

УЧУДВАМ СЕ , ЧЕ ТРИ КОРАБА /ДВА ОТ КОИТО ВОЕННИ / СА С ОБЩ ЕКИПАЖ 23 -*** ДУШИ !? ПО ОСЕМ ЧОВЕКА НА КОРАБ ОЗНАЧАВА ,ЧЕ УКРАИНСКИТЕ МОРЯЦИ СА НАЙ-НАЙ-НАЙ ВЕЛИКИТЕ В СВЕТА И ВСЕКИ ЕДИН Е "БОГАТИР" ВЪВ ВОЕННОМОРСКОТО ДЕЛО !!!

179

СциганинС

преди 5 години

Гледах вчера един американец и каза -ЗАЩО МУ Е НА Путин точно преди срещата с Тръмп да разваля срещата -той нямам никаква изгода от тази среща,а точно обратното -Прошенко има изгода точно преди Буенос-Айрес да прави мръсно на Путин.Кой има нещо в главата ще разбере,кой няма ще продължава да плюее.А по-повод общите води -те са руски ,просто украинците търсят да насолят на руснаците преди срещата с Тръмп и втория вариант да развалят Северен поток-2 и 3 военно положение.Кой има интерес-не и Путин

178

Анонимен

преди 5 години

До Жиб.Ами че той Обама прати към Крим група бойни кораби. Ти не знаеш ли? Само, че неизвестно защо, изведнъж обърнаха обратно и изчезнаха с мръснa газ. Ако беше изпратил по-голяма група, както предлагаш ти, не зная. Но вероятно резултата щеше да е същият.

177

Анонимен

преди 5 години

До АнонименНа теб лично Запада ти взе златото, медта, територията, суверенитета и предполагам и други неща, за които не сме чули. Съсипа ни икономиката, армията и образованието. Но на теб явно не ти пука, нали ти оставиха поне кирта на вратлето.

176

Анонимен

преди 5 години

До Мишо ИлиевКолко си умен и прозорлив, Мишо! Само затова Путин не започва война с Украйна.

175

Жиб.

преди 5 години

Тръмп е прав че Барак Обама има вина- ако бе пратил в Крим голяма група американски военни още в началото на руската агресия,сега полуостровът щеше да е разделен на две и половината от него щеше да е свободна,а руснаците ще си правеха референдуми в другата половина и ще поглеждаха завистливо какво става отвъд телените мрежи.

174

Анонимен

преди 5 години

До БГ> АМИ АКО ВЛЕЗАТ РУСКИ КОРАБИ В БГ ВОДИ И БЪЛГАРИЯ ЩЕ СЕ ОПИТА ДА ГИ ХВАНЕ МАКАР ЧЕ НЯМА С КАКВОТе са си в Украински води, а и имат право да преминават през проливите.

173

Мишо Илиев

преди 5 години

До АнонименОпределено няма да нападнат, защото една война там ще се протичи до безкрай и руснаците накрая ще се изтеглят... а митът за великия Путин още повече ще западне...

172

Анонимен

преди 5 години

Споко бе. Руснаците няма да нападнат Украйна. Ако я нападнат неминуемо ще я завземат и ще трябва да хранят прегладнялото и население с руски пари. Запада ги ошушка украинците до голо както нас през 90те години. Отделно собствените им олигарси ги ограбват. Е, наскачаха се както ние на митингите на СДС-то "Кой не скача е червен"

171

Без Коментар

преди 5 години

"пише в. "Гардиън" в редакционна статия."

170

Василев

преди 5 години

Украинският обикновен народ не искаше повече руските и украинските евреи олигарси в съюз да източват страната им и те да работят за жълти стотинки!!!Какво повече не разбрахте за конфликта в Украйна???Агент Даръл Хейз!ЦРУ!!!

169

Анонимен

преди 5 години

"Военни кораби?Без да питат? Еми пожелавам ти в къщи да ти дойдат *** през ноща- без да те питат, без ти да си им отворил вратата? Според нашия закон, който е качен на сайтовете на министерствата, той- ромът,..."Ко?НЕ! Ко каза ко? Роми-мроми....нещо много те сърби май а? Не само роми ще ти помогнат....И да военни кораби както до преди 4 години Русия без предупрежндение преди анексирането на Крим го ползва според договора между двете държави. Пустия му договор прецака ви тролските обяснения...

168

Анонимен

преди 5 години

Украйна отдавна плаши, че ще взриви мостаУкрайна никога не е плашила, че ще взривява моста. А самият мост е построен незаконно в украинската акватория

167

Анонимен

преди 5 години

"Като че ли това е единственият случай на анексия в историята на човечеството, но само руската е неправилна. Останалите ги наричат велики, като Ал. Македонски, Наполеон и др."Все примери от близкото минало нали? Ти да нямаш машина на времето и ещо да си се объркал......2018 сме, въобще за какво става дума....държавата с най-голяма територия на Земята, присъединява още териотрия.....щото може, ей тва е....

166

Анонимен

преди 5 години

Украйна отдавна плаши, че ще взриви моста. И тук три украински бойни кораба без предупреждение тръгват да минават под него, като не отговарят на никакви сигнали. И как искате да реагират руснаците? Защо се правите на ощипани?Колкото до незаконната анексия на Крим, има ли понятие "законна анексия"? Анексира този, който може. Като че ли това е единственият случай на анексия в историята на човечеството, но само руската е неправилна. Останалите ги наричат велики, като Ал. Македонски, Наполеон и др.

165

A

преди 5 години

До АнонименДа ама чичо ти сам каза йок.

164

БГ

преди 5 години

АМИ АКО ВЛЕЗАТ РУСКИ КОРАБИ В БГ ВОДИ И БЪЛГАРИЯ ЩЕ СЕ ОПИТА ДА ГИ ХВАНЕ МАКАР ЧЕ НЯМА С КАКВО

163

A

преди 5 години

До АнонименВоенни кораби?Без да питат? Еми пожелавам ти в къщи да ти дойдат *** през ноща- без да те питат, без ти да си им отворил вратата? Според нашия закон, който е качен на сайтовете на министерствата, той- ромът, просто е имал нужда да се стопли. Е ако докато се топли те ограби, изнасили де що може у дома ти и те убие - това си е твой проблем.