122

До грамотната

преди 5 години

До Срамно е да лъжете-Кой работи по 12 или 15 часа за 1000лв.В София минималната надница за 8 часа е 50лв.А в провинцията също има работа и пари.В София може е да ама аз като замина в София квартирата ми е 400-500 лева ток,вода,храна,градски транспорт,интернет,телефон трябват ми 2100 лева не 1100... 1100 е бруто ч чисто колко вземат..800 лева??

121

До 181

преди 5 години

Всяка общинска администрация търси работници , а тези със средно са най търсени дори.А стартова от 1000лв. е абсурд.Но ако си усърден и работлив , то скоро и над 1000лв. ще взимаш.

120

До грамотната

преди 5 години

До Срамно е да лъжете-Работил съм 12-15 часа в голям провинциален град за 25 лева надница без осигуровки!!

119

Срамно е да лъжете

преди 5 години

Кой работи по 12 или 15 часа за 1000лв.В София минималната надница за 8 часа е 50лв.А в провинцията също има работа и пари.

118

До грамотната

преди 5 години

До Все неграмотни-Намери работа за човек без специалност с средно или основно в провинцията който да взема 1000 лева чисто за 8 часа работа 5 дни не 15 часа и ще ти изпрата колет подарък.Дртуг проблем е пътуането ти си от вълчи трън ходиш на 30 кл. да работиш пътуваш сутрин пътуваш вечер..работа основно има в София и Пловдив като и там по-голямата част от работещите вземат стотинки с изключение на ИТ специалисти,Електроинженери,Физици и политици,както и банкери :)

117

До грамотната

преди 5 години

До Все неграмотни-То работа има да има и цени на стоки и услуги като на запад ама има и заплати като в Африка или с други думи пребиване от работа по 12-15 часа според зависи и пари,колкото да не умреш от глад!На цените на стоките и услугите в България в момента минималната заплата не трябва да е под 1200 лева чисто средната под 2200 и то за провинцията!Друго като си вземал,трябва да даваш природен закон,никои не иска да се прибива от работа само за хляба това е ЕС не Африка...

116

До грамотната

преди 5 години

До Все неграмотни-177 -Ти пък от къде разбра,че ни мързи и че чакаме на милост?:)) Срамно е да имаш общ имот и да искаш,всичко за себеси а ближните ти който имат част от този имот за тях нищо,срамно е да правиш се.кс пари,срамно е да си просил и живял при леля си и да те отгледала и да си го забравил,срамно е да ти работи човек по 15 часа за жълти стотинки и без да те усигорява!!!

115

Все неграмотни

преди 5 години

Русофил и грамотност е като политик и честност.Повърхностно четете и живуркате в наща сянка , защото ви мързи да работите.Срамно е сега , когато има работа в излишък , само да се жалвате от Костов и да чакате подаяние и милост.

114

ьзц

преди 5 години

брат... познанията ти за ВСВ са кръгла нула...плашещото е че въпреки тоталната липса на знания пишеш откровени глупости за които си убеден че са истина

113

Do redaktora

преди 5 години

Neznam s kakva informavcia razpolaga6 no si li4i 4e si nekompetenten po temata.

112

Факт!

преди 5 години

Атомното оръжие както и ВВС промениха войните завинаги и необратимо.Вече атаки на щик и прусашки окопни тактики с огнепръскачки отидоха у кло.ета!Сега с един бутон от стотици километри мкожеш да изтриеш семката на цели нации!Подводниците стоят тихо на дъното и чакат сигнала.

111

бай хой

преди 5 години

руснаците ще подпалят световна война както подпалиха навремето втората световна война

110

ьзц

преди 5 години

повръща ми се от помията която чета... това ли ви е свободата на словото журналистчета жалки? украйнски военни кораби навлизат в руски териториални води и видиш ли Русия е агресора...WTF????

109

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 170Флога ти? Не, наистина време е да спреш. Сериозно ти говоря. Пълен *** си. Казах спри и си помисли. Мен нищо твое не ме интересува, просто най - после млъкни, тогава ще те забравя на секундата. Стига цапа публичното пространство.

108

Росен Плевнелиев

преди 5 години

Скоро НАТО ще покаже мускули и агресора Русия ще бъде изтласкана отвъд Урал.

107

Анонимен

преди 5 години

До 160айде къш! примитивно перчене - друг път! Ако беше такова нямаше да му обръщаш толкова внимание. Личи си че то хич не ти понася. С моето самочувствие ти заявявам ходи и се наври в дупка в която ти е мястото *** мамин, който сигурно е гушнал малко парици които акъл няма да му купят. Не знам но на фронта на умниците ти си пълен неудачник. Помисли си добре, недей се мъчи и пъчи. Умният човек така прави. Но ти не си умен. Очаквам продължение.

106

Българин

преди 5 години

Хайде стига сте ни бълвали евтина пропаганда. Ако не ставаше въпрос за Русия, даже нямаше да споменете такъв инцидент. Урките с цялата си наглост са тръгнали да провокират граничарите в руски териториални води. Да се радват, че не са ги потопили. Сега каквото предвижда руския закон за нарушаване на териториални граници, това ще е. И да вие запада, и да не вие - в случая даже няма за какво да се захванат, защото моряците си признаха. Това се казва ГОЛА ПРОПАГАНДА.

105

Криси пущиняка

преди 5 години

Има ли кога ам аз съм мъпет шоу кривогледото човече ааа има ли кока??

104

Анонимен

преди 5 години

До112извинявай ти откъде се информираш? дай ни твоя източник. Ааа забравих ти си човек от държавната администрация. И коя по - точно администрация? Бившата на Костов ли? И ти си човекът който казва истината така ли? ХА ХА ХА! Смях до пръсване! Изобщо не проявявай наглостТа да ми размахваш пръсти. Не вярвам аз на хора от държавни администрации. Никой нормален човек не би им вярвал. Пеевски някак си по -се ядва.

103

До 158

преди 5 години

Да беше поне грамотен или красноречив , а ти си обикновен неудачник , който изпитва наслада от примитивно перчене.