14

Анонимен

преди 5 години

Шумахер нямаше сърце и душа, а сега остана и без мозък. Каква драма дами и господа...

13

Фен на Формула 1

преди 5 години

Каква ирония на съдбата. Айртон Сена не искаше да бъде в сегашното състояние на Шумахер. А да си отиде в един миг, без да страда много и дълго и да не тежи на семейството си. А Шумахер попадна точно в тази клопка ни жив ни мъртъв. Вегетиращ и не знаещ къде се намира. А семейството му не намира сили да му спре поддържащите системи. Въпреки, че виждат как той нямаш шанс да се възстанови. За мен лично Шумахер почина на 29 декември 2013 година. От тогава до ден днешен Шумахер не е идвал в съзнание.

12

някой

преди 5 години

Понякога желанията се сбъдват...ама не както си представяш.

11

До 9:

преди 5 години

Написал си много глупости. Мозъкът атрофира напълно при болните от Алцхаймер, които първо имат леки проблеми с паметта, а след време дори не си спомнят имената на децата си. За твое сведение, за Алцхаймер досега няма никакво лечение, учените сега се борят как да задържат болестта, досега безуспешно.А за лечението на Шумахер, не ми се иска да пиша.

10

Край

преди 5 години

Помнете. Шуми имаше всичко- семейство, пари, слава, сила и младост.Всичко му беше отнето за секунди.Смирявайте се хора - мравки сме.

9

Анонимен

преди 5 години

Мозъка е единствения орган който се регенерира но това става толкова бавно ,че за по сериозните контузии като тази на Шумахер няма да стигне 1 живот докато мозъка се възстанови.

8

Анонимен

преди 5 години

"съпруга й"? Има предвид зеленчука в боницата? Ясно е, че не иска да се говори за състоянието му (което също е ясно) - защото иска да избегне надвисналите битки за онова другото му състояние, т.е. финансовото и наследството върху него. Ако е ясно (а то неофициално е), че Шум повече не става за човек, ще изпълзят от всички дупки всякакви змии да пискат за наследство. Както самата Коринка изпълзя навремето. Нали някои от вас не са забравили, че тя беше гадже на Френцен, но избра по-перспективния?

7

дедо Ташунко

преди 5 години

За съжаление Шумахер е жив труп с коефициент на интелигентност 0, след като се удари с глава в скалите при карането на ски с 20 км в час.. Жалко за този бивш велик шампион и все още млад човек! Жалко и за близките му да гледат всеки ден развалините, останали от Шуми. На 03.01.2019 той ще навърши 50, а шансовете да се оправи някога граничат с нула. Всичко останало са вестникарски приказки. Дълбоко тъгувам за Шуми!

6

Discovery

преди 5 години

Факт е, че нормалния човек понякога чувства "успокоение", когато вижда, че в обществото ако имаш пари може и да се измъкнеш от неправдите, но в живота... няма значение с пари ли си или без всички сме равни. Не мисля, че долните коментари са породени от злоба, ами точно от това чувсто, че все пак "равноправие" има и не се чувстват напълно сами. Да твърдиш, че заради разни неспортсменски действия тоя човек заслужава такава съдба е доста глупппаво и неточно...

5

Анонимен

преди 5 години

Защо не са го завели на психиатър? Като са го видели, че е депресиран и е искал да изчезне.

4

Анонимен

преди 5 години

Да е изчезнал бе имал е пари купува си нов паспорт и заминава за Нова Зенландия да речем какъв му у проблемар ама пуста алчност и мания за величие все те усещат и се мислят за нещо повече от другите

3

Анонимен

преди 5 години

Шумахер май се е самоубил. По не така изглежда. Ако много е мислил за мръсотиите който е правил е взел правилното решение да се самоубие по време на почивката си в Алпите.

2

Анонимен

преди 5 години

Някак си не мога да го съжалявам след като помня как взе титлата от Деймън Хил

1

Анонимен

преди 5 години

PR на Шумахер е Сабине Кем, не "Себин"...