Снимки: Reuters

Въпреки желанието на Корина Шумахер медиите да не говорят за състоянието на съпруга й, в последно време много от хората, които са успели да се докоснат до Михаел след инцидента проговарят.

Преди няколко дни, пред сп. "Билд", архиепископ Георг Генсвайн разказа за своята среща със звездата на Формула 1 през 2016 г.

Още по темата

"Седнах до него, хванах двете му ръце и го погледнах", спомня си архиепископът. Лицето на Шумахер "се осветило леко", но иначе физиономията му не се променила.

"Той усеща, че хората, които го обичат, са около него, грижат се за него и е благодарен, че държат любопитните хора далеч", допълва още Генсвайн.

По-рано тази седмица думи на мениджъра на Шумахер, Себин Кем, казани през 2016 г., също бяха публикувани в десетки медии.

Според нея, седемкратният шампион много отдавна е искал да се скрие от любопитните очи на обществото.

"В един много дълъг наш разговор преди време той ми каза:" Няма нужда да ме търсиш за ангажименти през следващата година. Ще изчезна!". Имам чувството, че това беше неговата тайна мечта – да може да се скрие някой ден. Затова сега се опитвам да отговоря на неговите желания".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase