25

1

преди 5 години

да др.борисов уж е решен,въпроса,а с лъжите,ко прайме.

24

Питащ

преди 5 години

Това се казва " СПЛОТЕНИ РЕДИЦИ ".Една КОНСТАТАЦИЯ и един ВЪПРОС активираха максимално партийните редици в партия ГЕРБ.7 / СЕДЕМ / " възмутени " гербаджии се надигнаха като един.П.П.То и при Т. Живков бе така: 100 % активност на партийните редици.Така, че не виждам разлика между БКП и ГЕРБ.Порядките са същите!

23

Ани

преди 5 години

Първото и най-важното което очаквам от тези майки е да се научат да казват БЛАГОДАРЯ.Едва тогава, може да започне разговор в обществото.

22

Анонимен

преди 5 години

Цялата работа е ,че кресливите майкиискат всичките пари да са за тях,а останалите да духат супата.Вместо пари да им дават ваучери, да видим тогава каква песен ще запеят.

21

Калоян

преди 5 години

Проблемът, колеги, проблемът е, че и в заглавие бъркате пълен и кратък член. Та, все пак, напишете "проблемът", че с краткият член отблъсквате грамотните хора. За кой ли път.

20

Питащ

преди 5 години

Кой още вярва на този мошеник?Как може да искаш ЧЕСТНОСТ, от човек клел се във вярност към партията майка-БКП и в последствие изменил и предал другарите.Същият този, при прощъпулника си в политиката, ОБЕЩАВАШЕ непримирима война на престъпния свят.И.И после го оглави!Честност, морал, етичност АБСУРДНИ понятия за този!

19

Българка

преди 5 години

Писна ми от тези майки на деца-касички. Само децата-касички ли имат нужди, и те ли са най-важни за България? Не е ли по-редно тези милиони, от нашите данъци, да отидат за здравите деца на България??? Вместо това ще се раздават за социално слаби ромчета и придружителите. До кога тези майки на деца-касички и отразяващите протестите им журналисти ще ни тормозят ежедневно с техните искания и заплахи? Отказвам от моите данъци да се плащат пари на майките на деца касички, които те харчат без отчет!

18

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ не управляват 10 години, не лъжи!

17

Анонимен

преди 5 години

Наследени проблеми? Или по-скоро нерешени с десетилетия проблеми.

16

БГ

преди 5 години

Този *** ме направи пълен безбожник. Не е възможно да има Господ и да търпи такъв *** да се гаври с народа си !

15

V

преди 5 години

Накрая ще останат само ченгетата и ромите .Дори герберасите ще бъдат отсвирени

14

Анонимен

преди 5 години

Оставка, нагляр!

13

Анонимен

преди 5 години

Бойко е пич! Милярдерче.

12

Анонимен

преди 5 години

Пляскате ли се като се събирате по нощите?

11

40921

преди 5 години

Крайно време е нашенската депутация да стъпи на земята и да осъзнае, че майките посочиха ясно, аргуменитарно и точно какво ТРЯБВА да се направи. Няма връщане назад. Няма място за будалкане. Няма време за увъртане.

10

Анонимен

преди 5 години

Проблема на българия банкянски църв вул ще се реши когато ти нинова дпс и атака бъдете пометени по затворите но затова е нужен друг народ

9

Анонимен

преди 5 години

10 години какво си държахте до сега, до кога ще се оправдавате с наследени проблеми, ставате вече нахални с лъжите си. Чудите се как да няма прозрачност при разходването на държавните средства. Ама майките с деца с увреждания ви усетиха номерата. Мошеници такива. Не се накрадахте, не си ли постлоихте палатите вече за сметка на изстрадалия народ, на хората в нужда, на гърба на изнемощялите пенсионери. Засрамете се!

8

Анонимен

преди 5 години

Да си част от европейското семейство славело се със социалната си политика,щот силата на ЕС е във социалната политика,за това е примамлив и конкурентен,та да си част от това семейство и да не водиш никаква социална политика си е чисто предателство на европейски ценности.Училищата разполагат със големи дворове ,така ,че не е проблем да се наредят сандвич панели и да се направят помещения за аутисти и други във неравностойно положения,не се изискват милиарди,иска се човечност

7

Кратун

преди 5 години

10 години вече е на власт и още се оплаква от наследени проблеми. Баце, извиненията вече не вървят!

6

Анонимен

преди 5 години

Хахаха, тази статия е много зле написана. Заболя ме главата да я прочета ЛОЛ !Може би е заради начина на говорена на Бай Хои :DDDDD