12

Разнопосочно

преди 5 години

Добър цигулар , създава настроение.Понякога го избива на кич и в името на келепира свири в огромни зали с отвратителна акустика.Гледал съм 4 негови концерта на живо и само един беше в зала с подходяща акустика.Другите бяха в зали по големи от мутро хамбара у нас и с отвратителна акустика.Същите ги имам на компютъра и разликата в звука е огромна.Такива хамбари са за рок или чалга , но не и за претенции на класическа музика.Освен това цените на билетите са прекалено високи даже и за зап. стандарт

11

Прекрасен е!

преди 5 години

Обожавам Андре Рийо и вече си поръчах билетите! А на всички критикуващи само да кажа, че най-популярният валс в света - Валс 2 е написан от най-елитарният и труден композитор Шостакович. Така, че по-леко с изказванията за валса като вид лека класика. Да, валсът е лека и приятна класика, но това не го прави по-малко стилен, изискан, изящен и прекрасен.

10

селянин

преди 5 години

Няма лошо РИЙО ще събере много селяни от София и страната в залата , които да гледат умно.

9

Жо

преди 5 години

АРЕНА "АРМЕЕЦ" е спортна зала и акустиката по "горните етажи" е с ужасно ехо.Който иска класическа музика- в зала България или в Операта.

8

Асан Арийо

преди 5 години

- Тоя е нищо! - Моят брат ВайВалди съм го виждал да свири 4-ри сезони на медни жици с ножовка, далекопроводно!

7

До 7:

преди 5 години

Съгласен съ за качеството на музиката, но за всеки влак си има пътници. Популяризирането на класическата музика с по-лесно смилаеми форми също е добре.Поне на неговите концерти няма хора, които да се дрогират, пият и след това да се бият и чупят.

6

ШибиРиби

преди 5 години

До СмехАбе ***. Виж му декорациите и т.н и най вече музиката. Едно ниво над луна парка в Орландо . Публика има за всичко. Пайнерките да не би да умират от глад, пеят та се късат.

5

До 3

преди 5 години

До СмехНямам против човека, но...ако имаш как, запознай се малко и проучи сред истинсите музикални среди.Там мнението е, че този цигулар е нещо като чалгаджията на класическата музика, ведно с Клайдерман.Да, събира хора...представя лесносмилаема музика на хората, които не са така запознати с класиката, но...до там.Останалото си е кич, както е отбелязал колегата по-долу.

4

почитател

преди 5 години

Невероятен ! Гледах го на живо във Виена ! Изключително красиво изживяване. За този човек няма граници в музиката !

3

Смех

преди 5 години

До ШибиРибиАми ти си пиши кич се сипе на парцали, а човекът обикаля по целия свят повече от 30 години. Обичан, желан, аплодиран...А ти си пиши, пиши

2

ШибиРиби

преди 5 години

Кич се сипе на парцали ама щом го харесват хората нема лошо, поне не е пошлотия.

1

Анонимен

преди 5 години

Кой знае какво