Снимка: BG Sound Stage

Андре Рийо, известен като "Кралят на валса", събра над 700 000 зрители на концертите си през тази година и така тя се превърна в най-успешната му досега. България също бе част от неговата световна обиколка.

През юни холандският цигулар представи невероятния си спектакъл пред близо 22 000 български почитатели на два концерта в София, като се превърна в първия изпълнител, продал "Арена Армеец" за три дни.

На 8 юни Андре Рийо се завръща в София със своето фантастично шоу и напълно нова програма като част от световното си турне през 2019 г., съобщиха организаторите от BG Sound Stage.

"Музиката и особено валсът  са много важна част от моя живот. Ако някое музикално произведение докосне сърцето ми, то тогава ще докосне и вашите сърца. Музиката ми позволява да покажа радостта от живота и да даря усмивки на света. Всичко е позволено в моите концерти - и смях, и плач, и танц, и пеене. Емоциите са тайната на моя успех", споделя Рийо.

Заедно с 60-те музиканти от неговия оркестър "Йохан Щраус", който е най-големият частен оркестър в света, харизматичният холандец обикаля петте континента повече от 30 години.

Билетите за концерта му на 8 юни са в продажба от днес, 28 ноември, в системата на Иветим и на www.andrerieu.com.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase