23

Анонимен

преди 5 години

Планирано е, предварително да го оневинят. Този имот е твърде откровен признак на корупция от най-чист вид. Рано или късно ще привлече разследващи, да но кученцето на Домус ага, трябва да се опази, защото то вярно служи. Хубаво кученце на мазния мафиот е. Разследват го, само да извадят документ, че всичко с него е точно и изрядно.

22

Анонимен

преди 5 години

Домус ага - враг на ЦСКА.

21

Анонимен

преди 5 години

Гарван гарвану око не вади.Проверката трябваше да се извърши от независими чужди експерти.Защо не проверят шефа на проверяващите дали не е обвързан с Горанов, Саръеви и пр.?Който е обвързан с тях не трябва ли да си даде самоотвод?

20

Анонимен

преди 5 години

Аман от Горановци в тая държава, а Брюксел ги гледа под лупа, а Боко си е заровил главата в пясъка и си мисли, че не го виждат, но после си го пише в докладите, че няма напредък в борбата с корупцията.

19

КЙИХКЛЙН

преди 5 години

то мина 1 седмица! А НЕ ТРЯБВАШЕ ЛИ КАКТО ИВАН4ЕВА??? БАРЕТИ..... ! И АКО НЯМАЯ НИЩО- ИЗВИНЯВАЙТЕ!

18

Анонимен

преди 5 години

На каква ли стойност "услуги" трябва да направиш за да ти предоставят това жилище за "безвъзмездно" ползване!

17

акуд

преди 5 години

герб започвате да се превръщате в обикновени селяни от бсп

16

Анонимен

преди 5 години

Над всички политици от ГЕРБ със съмнителен произход на парите е опънат "чадър", а който критикура властта и им показва грешките е преследван. За пример Трайчо Трайчев, Лозан Панов...Ей сега и Горанов ще излезе чист като сълза...

15

Анонимен

преди 5 години

Смях в залата. Всички знаем как ще завърши "проверката".

14

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 13Вилата в Ярема (виж локацията тук) е построена на два от трите терена, които Снежана Сариева купува на 13.11.2003 г. от община Самоков на цена 8-10 лв. на кв.м.

13

Анонимен

преди 5 години

В Германия се плаща данък към държавата и върху безвъздмезно предоставените жилища, например ако ви предоставят една стая, върху наем от 187 ? държавата те облага с данък, нищо че е безвъзмездно. А гледай го нашия тарикат-министър, за да избегне 10% данък към държавата от наема, лъжат че бил безвъздмезно предоставено жилището. Да ви ... на Министрите!!!

12

Анонимен

преди 5 години

Палата на Витоша от заплати ли го е построил?

11

Ум

преди 5 години

Наречете ме пророк, виждам в бъдещето и ето какво видяха очите ми - нищо. За 20 дни проверка, точно преди Коледните празници, нищо нередно не се установи и хората бързо ще забравят. Все пак сме в блатото на Европа.Кучетата лаят и ето вече 30г нищо, така и ще си остане ... едно нищо. Между другото тези отгоре го знаят и си живуркат, не мож ги пипна.

10

Анонимен

преди 5 години

Нищо нема да стане. Краят на проверките е ясен. Не е за първи . Ще се отчете една голема работа свършена и прах в очите на хората. От общински кмет нагоре всичко е за проверка, но за сега нема кой да си реже клона.

9

Василев

преди 5 години

Цветан Цветанов има шест апартамента, и то придобити в началото на своята политическа кариера!Наследствени и на тъщата, а единият си купил, след като е станал консултант на много яка фирма!!!Добър ден селяни прости!!!Агент Манди Шийлдс!ЦРУ!!!

8

Анонимен

преди 5 години

Резултата от проверката е ясен още от сега!Едно големо НИЩО!Само пепел в очите на матрияло.

7

ай сиктир

преди 5 години

Ха-ха трЕбва да му е много, ама много близък за да загуби 250 000 евро пък кой знае дали наистина е на загуба всички знаят за едни схеми батко и братко.

6

Ал Кохол

преди 5 години

Ще проверят, защото се разшумя, иначе си трайкаха и си вземат заплатките. Ще изчакат 20 дни и ще кажат, че проверката не е установила нищо незаконно. Макар че има доста въпроси около този безвъзмезден луксозен апартамент. А иначе колко проверки е направила тази комисия и на кого, какви са резултатите?Като в ТР, надигна се врява, че си раздават хиляди премии, назначиха проверка и ... изненада, всичко е точно!Да му мисли народа как да цъфти и връзва (според управляващите).

5

Анонимен

преди 5 години

Горанов ще бъде изпран и белосан отвсякъде и ще се окаже най чистия и честен човек в България, след Пеевски.Гарантирано от гербавите. КОМПИР са маша в ръцете на Боко и Чоко.

4

Сандокан

преди 5 години

..те всичките им " големи хора" гърмят , като бушони при най малък порив на вятъра , а какво ли ще е , ако се разрази буря...