43

Мотивация

преди 5 години

Глупости на търкалета: Р.Георгиев и Гешев ще проверяват финансовия министър , излъчен от партията, която ги избра навремето като шефове на новоизградени структури - КПККОНПИ и СпПр! Как става тая: двете звена за противодействие на корупцията ще разследват тези, пак повтарям, които са ги избрали?! Обратно, със зъби и нокти ще защитават управляващите на Боко-Цецо Цв.- Цвета юрдечката.

42

Герберастията убива

преди 5 години

До БолшевикБСП=ГЕРБ, не мислиш ли Болшевик?

41

Бойко-Българоубиец

преди 5 години

Бойко, защо не критикуваш Пеевски?Помниш ли, че народът те спаси от него 2013?Защо отдаде Дъжавата на Пеевски?

40

Болшевик

преди 5 години

Как така комунистите виждат Горанов да живее в апартамент 180 квадрата ,а не виждат техния "ярък" представител Жаблянов , как живее в истински дворец от 590 квадрата и струващ повче от 10 милиона ????? Защо бе,другари социалисти-милионери ??? Как спечелихте такива милиони ??? Докато мислехте за народа ли ???

39

Анонимен

преди 5 години

Е добре де,какъв ви е проблема и за какво намеквате? Че всички са маскари? Че министъра задължително трябва да бъде беден? Да няма богати роднини или задължително да произхожда от Факултета? Съмнявате ли се че някой с пари и власт няма да си върже гащите? Това са плоски изпълнения и чесане на езици! А ми дай да проверяваме наред тогава! Ще е много интересно!

38

Анонимен

преди 5 години

Премиерът също коментира случая: "Той е голям човек. След като си го е писал в декларацията, да излезе и да обясни.Аз не съм писал къща в Барселона и не се обеснявам за такава."

37

некой

преди 5 години

Бедна държава сме! щом и финансовия министър е 'социално слаб' и живее от 'подаяния'...

36

Край

преди 5 години

Гарван ще вади око на гарван. Да бе, да!!?Горанов е изкарал за 10 такива апартамента. Фирмите постоянно опират до него за да финансира някоя община за нещо си. да не мислите че го прави от любов към кънтрито.

35

Анонимен

преди 5 години

тоя същия "кръстник", май е кръстник на половината гербаджийска шайка, тъй като и други гербаджии по същия начин се ширят в апартаменти записани на името на "кръстника". Ако наистина са на него, то какъв е този шемет, който е съгласен да изгуби може би 1 млн евро от наеми ей така, от хубост? Може, ама само ако са му подарили поне 2 млн евро по някакъв начин. Или другия вариант него го използват като буфер, на който записват имотите си, а в един ден той ще им ги прехвърли, когато не са на власт

34

Анонимен

преди 5 години

Кръстника дал предложение, на което не можеш да откажеш. Много изгодно предложение. Да не се бъркаме в масонските им работи. Ще се разберат по масонски всички - проверяващи, проверявани.

33

Анонимен

преди 5 години

А що ще го проверявате човека бе, я го оставете! Дали му да живее в апартамент с площ по-голяма от 2 триетажни къщи и половина, в луксозен комплекс, с всички екстри. Човещинка! Кръстникът му я е дал. Неговият, на децата му, на жена му, на майка му и чичо му. Някакъв глобален безименен кръстник. Срещу какво не се знае. Що не? Ако аз започна да живея в такъв апартамент и да показвам стандарт не отговарящ на доходите ми, щяха веднага да цъфнат данъчните. Ама ако е министър - никакъв проблем.

32

Анонимен

преди 5 години

На Горанов май са му дигнали мерника.

31

Гробокопач

преди 5 години

Както виждате, Горанов, няма една снимка без Домусчиев, все едно му е гадже;)))

30

Анонимен

преди 5 години

Всички депутати от страната живеят в безплатни апартаменти в София, въпреки големите заплати. По-добре ли е държавата да плаща.

29

Анонимен

преди 5 години

Losch pogled ima toja goranov na masa s domuv4iev boiko zezko pluskat pijat bravo milioneri

28

Анонимен

преди 5 години

Навързани са като свински черва един да тръгне ще се разплете цялата престъпна схема.

27

Анонимен

преди 5 години

ДА ПРОВЕРЯТ И ДРУГИТЕ, НЕ Е САМО ГОРАНОВ.

26

Анонимен

преди 5 години

Тоя червенобузестия да го проверяват, но тия дни четем из медиите, че далеч не бил само той от гербаджиите, които живеели безплатно в луксозни жилища в същия този комплекс построен от братя Домусчиеви - цитират се Деса Атанасова, Антончо Мумията и още някои други. Та ако за 1 човек може да се измисли някакво обяснение /уж му бил кръстник, много близък ит.н. локуми/ , то ако това е за много хора, нещата стават кристално ясни ,само дето тая комисия няма да има куража да разследва шайката

25

Чичо

преди 5 години

От 30г-,,като изключим гафа с бившия министър на отбраната Николай Цонев,,-някой от всички управлявали до сега да е бил ,,Иванчен-с пранги,,Неее.И няма да бъде.Те всички си знаят кирливите ризи.

24

Гашо

преди 5 години

Сичко е точно. Нали и цветанов го проверяваха преди няколко години и сички органи казаха, че апартаментите са придобити чесно. Имаме по- големи проблеми от това кой де живей. Бедноста се бори и престъпност. Това са дребнотемия и ровене в чаршафите на хората