26

Дам

преди 5 години

Обеля е новата Младост..

25

Анонимен

преди 5 години

После, що бягали младите...

24

Т

преди 5 години

А в Редута ,как се строи ... само пускам сигнали ,те или връщат ,че всичко е точно или въобще не ми отговарят ... аз само трупам и тези който събират рушветите ще ги връщат по адвокати !

23

Анонимен

преди 5 години

До БлагоевСелкито ни стопантво бе разорено от българския селянин, който държеше, да обработва земята с животински впряг, не изгради нормални земеделски съюзи, не се научи, как да си гледа земята и животните, защото "Аз съм от селу бре, ко ши *** учат гаг си глеам животнити и зимътъ", а резултатите бяха плачевно.Впрочем, Дания с лошия си климат, много по-малкото слънчеви часове и половината от обра отваемата ни площ реализира по 8-10 пъти по-голяма печалба от износ, а всичко е частно.

22

Анонимен

преди 5 години

Най тъпата реституция, която стана е , че селски ниви се преобразуваха в парцели с право на строеж. Койно не знае с. Обеля си беше Софийско село и сега нивите на нашите дядовци станаха парцели и няма спасение .

21

Анонимен

преди 5 години

Ако няма жилища за хората няма да има и деца

20

Анонимен

преди 5 години

София, за съжаление е грозна. И няма, кака да се оправи, защото не виждам, как в България някога, ще сринем гроз ите и "полузаконни" постройки, с цел да направим града приемлив за живот.

19

Благоев

преди 5 години

В зората на демокрацията едни пискливи седесари пищяха ,че трябва в името на справедливостта да се реституира земята в РЕАЛНИ ГРАНИЦИ! После същите седесари се оказаха в листите на НДСВ, бяха върнали имотите на бившия цар! Само ,че това им действие разори селското ни стопанство и лека промишленост и обезобрази ГРАДОВЕТЕ И ПАРКОВЕТЕ НИ!

18

Анонимен

преди 5 години

До нас построиха две нови сгради, за три годни. И под двете сгради, направиха по 3 етажа подземен паркинг, които побират над 100 автомобола. Интересно решениение наличието на 25 апартамента в сграда.

17

Мими Възмутената

преди 5 години

В Обеля са много невъзпитани. Ходил съм там веднъж.Застрояват да ги застроят целите и да им зазидат входовете, та да не могат да излизат да цапат навън.

16

до 12

преди 5 години

И какво си е получила като делото още не е минало.А за парите е повече от ясно, че й бяха подхвърлени в колата.

15

Анонимен

преди 5 години

И на сикитo да ми строят все тая.

14

the Ghost

преди 5 години

То ако е само в София презастрояваното. Цялата страна е една голяма бетонна площадка

13

анонимен

преди 5 години

Искам да се включа със същото оплакване. Ситуацията е същата 100% в Гео Милев и Слатина. Пиша няколко пъти сигнали до Софийска община и те ги препращат за разглеждане в районната община без ефективен резултат и действия. Купуваш за 100 хил лв жилище, те ти взимат след това всички права-да паркираш, да преминаваш, защото има тротоар 80 см до блока и след това е локва, т.к се строи Някой трябва да вземе отношение и да съобщи това законно ли е, защо плащаме данъци, моля, журналистите, включете с

12

гост

преди 5 години

До до 5Стига сте я правили на героиня тази Иванчева каквото искаше си го получи!!!

11

додо

преди 5 години

Следва жк. Волуяк!!!!!!! И там ще имат претенции.

10

Анонимен

преди 5 години

А какво да кажем ние в Лозенец, като селяните ни превзеха и заградиха от всички страни. Вече не може да се ходи нито по тротоарите, нито по улиците.

9

Анонимен

преди 5 години

Тези да не протестират много, че ГЕРБ и тях ще ги окове и прати в ареста, като Иванчева.

8

до 5

преди 5 години

Иванчева я вкараха на топло, при това без да е осъдена, само зъщото забрани на зетя на Цветанов да строи в Младост-1 бизнесцентъра си.Но, споко - непослушната кметица вече е в панделата, а бетоновозите хвърчат из всички Младост-и.

7

Анонимен

преди 5 години

Корупцията в действие...Дано да няма силен земетръс....