25

До 28

преди 5 години

А вие от фашистката партия на демократите, защо не направихте минималната заплата поне 9000 лева? Кое ви попречи, докато 29 години бяхте на власт след 1989 година?

24

Анонимен

преди 5 години

А вие от БСП защо не направихте минималната заплата 1000 лв. Кое ви попречи докато 26 години бяхте на власт?

23

Анонимен

преди 5 години

До О С Т А В К А !!!Мандат 4,5,6!

22

???

преди 5 години

Нещо не разбрах. Сега еднодневна винетка ли трябва да купувам, ако има такава, за да отида на ГТП на 20 метра от нас?!

21

Сссс

преди 5 години

А защо винетка? Тол такса е по справедливо караш плащаш не караш не плащаш.

20

Анонимен

преди 5 години

не разбирам защо се мрънкаОбяснявам ти го - защото ще назначат почти 1000 души за нещо, което преспокойно може да се прави с камери + МВР патрулки.

19

до 19 герберски трол

преди 5 години

НЕ РАЗБИРАШ ЗАЩО СЕ МРЪНКА А ГЕРБЕР??????ВДИГНЕТЕ ЗАПЛАТИТЕ ДО МИНИМАЛНА 1000 ЕВРО ЗА ДА НЯМА МРЪНКАНЕ НЕ Е ТАКА В ЦИВИЛИЗОВАНИТЕ СТРАНИ ИСПАНИЯ НЯМА ВИНЕТКА ФРАНЦИЯ НЯМА ВИНЕТКА ИТАЛИЯ НЯМА ВИНЕТКА *** И ОЩЕ МНОГО СТРАНИ ИМА ВИНЕТКИ В 5-6 ЕВРОПЕЙСКИ СТРАНИ ЛЪЖЦИ ПРЕСТЪПНИЦИ ОТ ГЕРБ ФАРО В ЮЖНИ СТРАНИ НЯМА БЪЛГАРИЯ НЕ Е СКАНДИНАВИЕТО КЪДЕТО НЯМА СЛЪНЧЕВИ ДНИ ПРЕСТЪПНИЦИ...УНИЩОЖИХТЕ БЪЛГАРИЯ.

18

О С Т А В К А !!!

преди 5 години

Защо не пишете как ни изненада отново първия сняг ?Елате да видите в Търново как буксуват автомобилите по централните улици !

17

Анонимен

преди 5 години

Винетките от хартиени стават електронни, което е добре, не разбирам защо се мрънка, така е във всички нормални държави. Мрънкат онези дрбни тарикати, които прехвърляха 1 винетка по няколко автомобила. А това за техническия - или е тъпо написано, или авторът на статията не е схванал смисъла: Няма да могат да минат преглед тези, които имат наложена глоба за каране без винетка, ако си караш колата само в града и нямаш глоби - нямаш драма.

16

Професор Тюхчеф

преди 5 години

Колеги, първо си отворете очите , пиите едно кафе и тогава влезте да пишете.Ще направят същото което се прави сега с общинските данъци, ако дължиш, не те обслужват.

15

ФРАНЦИЯ

преди 5 години

ЕЙ БЪЛГАРИ ПОРОБЕНИ ВИЖТЕ ФРАНЦИЯ ВСИЧКИ ТОЛ ПУНКТОВЕ СА БЛОКИРАНИ ИЗКЪРТЕНИ СА БАРИЕРИТЕ ИМА БАРИКАДИ С ГУМИ МАГИСТРАЛИТЕ СА БЛОКИРАНИ ПОЛИЦИЯТА НЕ ПИПА НАРОДА ВЪВ ФРАНЦИЯ СЕ ПРОТЕСТИРА СРЕЩУ РАДАРИТЕ СРЕЩУ ТОЛ ТАКСИТЕ И СРЕЩУ ЦЕНАТА НА ГОРИВАТА ТАМ ИМА ГРАЖДАНСКО ОБЩЕСТВО В БЪЛГАРИЯ СТЕАХЛИВО ПЛЕМЕ ПОДЧИНЕНО ПЪК УЖ СМЕ БИЛЕ СИНОВЕ НА ЮНАШКО ПЛЕМЕ ПУУУУУУУУУ СТРАХЛИВЦИ.!!!!!!!

14

Анонимен

преди 5 години

В тази държава скоро ще останат само чиновници и полицаи. Досега не съм чул някъде за намаляване на администрацията, нещо ефективност и т.н. Нови агенции, нови гишета и още пари за тях.

13

Миле Китич

преди 5 години

Честита нова агенцийка да ни дере

12

Анонимен

преди 5 години

Аз като си карам само в града, за какво ми трябва винетка? Къде е логиката? Не се наядохте алчни ***

11

Боко шафиорът наТато

преди 5 години

Браво разбойко, браво гроб! Тая хазна не я ли препълнихте, не напълнихте ли офшорките? Или викаш, че герберасткото око е ненаситно. Колкото повече ни щавите, толкова повече ви се услажда. Пък и си открихте нова агенцийка за наши хора - калинки

10

Анонимен

преди 5 години

Трбява да се забранят колите над 5 години.Който не може да си позволи нормална кола да ходи пеш.Освен това е и по-здравословно.

9

До 7

преди 5 години

Няма да мине технически преглед ако са я хванали без винетка и трябва да я плати до 14 дена

8

Анонимен

преди 5 години

Браво Бойко. Мачкай овчето племе.Докато мърда.

7

от сидниАав$тралия

преди 5 години

Колата на жена ми от града не излиза. С нея ходи само на работа. Винетка не ? купувам, няма нужда. Сега как ще мине преглед?---------------------щото тя така ти казва, инъче редовно ходи на работа по магистралите, така че не го мисли няма проблеми за техниеския

6

Анонимен

преди 5 години

Колата на жена ми от града не излиза. С нея ходи само на работа. Винетка не ѝ купувам, няма нужда. Сега как ще мине преглед?