45

д-р Исня

преди 5 години

Ако на коя да е западноевропейска страна й изсипем нашите пътища и й кажем - "Я сметни какви такси трябва да плащат хората" След 5 минути оглед на инфраструктурата отговорът ще е ясен - "Връщаме по 200 лева на година за обещетения по ходовата част на автомобила"

44

Анонимен

преди 5 години

Нищо не разбрах!? Ще чакам да ми обяснят при съставянето на акт!

43

до 45

преди 5 години

става въпрс ако те хванат без винетка ине си платил глобата.

42

Да добавя

преди 5 години

До До 16 40 И за последните 30 години , не само за последните 10.

41

позитано 20

преди 5 години

Върл член съм на ГЕРБ и никота не съм гласувал за БКП И БСП , но ако приемат тази глупост без винетка да не можеш да минеш на ГТП , да ме пишат бегал.И това не е глупост , а издевателство над хората които ползват само третокласни пътища или в населеното място.Бойко да се намеси както обикновено.Но Корделка да не се радва.Няма да ставам на стари години за резил.

40

Анонимен

преди 5 години

До ОСТАП: Така го разбирам и аз. Има ли кола - винетка + преглед + г.о.. Демек има ли кола си минимум 400лв назад.

39

ОСТАП

преди 5 години

КВО ПРАВИМ КОГАТО КАРАМ САМО В СОФИЯ И НЕ ИЗЛИЗАМ ПО РЕПУБЛИКАНСКАТА ПЪТНА МРЕЖА.ПАК ЛИ МИ ТРЯБВА ВИНЕТКА ЗА ДА МИНА ПРЕГЛЕД?

38

До 10

преди 5 години

Отворко, като го закъсаш и ти трябва линейка (те са на повече от 5 г) дано те пратят да идеш до болницата пеш, защото е много здравословно.Ти нали това искаш?Или ако ти се запали къщата, дано не ти идва пожарна, защото и те са на над 5 години. Тичай да гасиш пеша, нали така е здравословно?

37

До 16

преди 5 години

Абе оптимист, ти за какво ОБСЛУЖВАНЕ пишеш?Тези *** в общината освен да се занимават с далавери и да ни "стрижат" за щяло и не щяло не виждам с какво точно са ми полезни, та ни били и обслужвали на всичкото отгоре...Аз от нашата община не съм видял нито едно умно, полезно и законно деяние, за което да съм им благодарен през последните 10 години.Чудя се как се избират такива негодници в тези общини.

36

Анонимен

преди 5 години

Глупаво обвързване на винетка с технически преглед. Нищо общо едното с другото. Вместо това, трябваше да се обвържат емисиите на всяка кола с техническия й преглед и да няма една димяща кола по пътищата, ама ето пак не е така както трябва.

35

Анонимен

преди 5 години

Браво!Поредното нагло беззаконие.Още повече, че събирачите на такси нямат нищо общо с изграждането на магистралите, които бяха обща национална собственост и са изградени с нашите данъци.

34

Анонимен

преди 5 години

17 декември, 500 терминала в страната... е-винетките в продажба. Обмислят: Без платена винетка, няма технически преглед.Гарантирано от ГЕРБ!Поредната тесла и нагло ограбване на стадото от ГЕРБ.И какво общо има техническия преглед с пълненето на джобовете на свои хора около властта?Ако карам малка товарна кола, която никога не излиза на тези терминали, защо да ме принуждават да им плащам рекет с винетката?

33

+

преди 5 години

Ако автомобила е хванат да се движи без винетка и не е заплатил глобата си,то няма да има възможност да мине тех преглед.А ако не е хванат и няма задължения в системата ,то проблем няма да имаш "шофьор"!Това ми харесва.

32

Анонимен

преди 5 години

ДО 34. Тя и самата винетка в БГ противоречи на ЕВРОПЕЙСКАТА ДИРЕКТИВА ЗА СВОБОДНО ПРИДВИЖВАНЕ, която гарантира, че за всеки платен път трябва да има аналогичен - безплатен. Но това журналистите в БГ не го знаята, обществото - също и си караме така, с незаконните винетки и тол такси

31

Шофьор

преди 5 години

"Предвижда се още колата да няма възможност да мине на технически преглед преди да е платила винетната такса."Това е върховна глупост, освен, че е незаконно! Ако искам да карам само в населеното място няма да мога да мина на технически преглед ли? ***!!!

30

Пушач

преди 5 години

Тоя Бойко не го ли е срам да ни принуждава да отделяме по 26,5 стотинки на ден за годишна винетка?Това е обир!Лишам се от една цигара всеки Божи ден!ОСТАВКА!

29

хмм

преди 5 години

Какво става с хартиените винетки, които са години и след 2019? Виждам, че трябва да се презаверят електронно, но пък казват и че няма да има глоби, ако не го направиш? Тоест първото не се ли обезмисля?

28

Анонимен

преди 5 години

Не бе, хора...Винетката не е задължителна! Статията е написана малоумно...Ако имаш глоба за каране без винетка, няма да можеш да минеш технически преди да си я платиш. Винетките са задължителни само извън населените места, както и до сега.

27

Анонимен

преди 5 години

"Обмислят: Без платена винетка, няма технически преглед"Какво стана сега - винетката няма да е задължителна, ама ГТП е задължително, значи и винетката става задължителна? А какво стана с това, че можеш да си караш и без винетка, ама по пътища, които не я изискват? Или вече всички пътища ще я изискват? Ако всички пътища я изискват, значи всички пътища трябва да се поддържат първокласно. За което няма пари. Следователно винетката ще поскъпне?

26

до 23

преди 5 години

Не разбрах защо реши, че съм "герберски ***" при положение, че говорим за технология !? А с това интелектуално ниво и тази прекрасна граматика ще видиш минимална заплата от 1000 евро точно никога...Ама вземете го научете този български език! Половината от нещата, които си написал не се разбират, а другите са изключително забавни...