37

До 41 привет от Герм

преди 5 години

Е то ттова са най пропадналите нации в Европа. Поляци и Англичани.

36

леле

преди 5 години

Туск е обичайният западен натовски *** ! Агресивната банда НАТО няма да спре докато не започне война с единствената непокорена от тях страна Русия ! Естествено в угода на господаря си САЩ и васалите му ЕС !

35

До 39 привет от Герм

преди 5 години

Абе явно нещо доста те е засърбяло и търсиш да те почесат. И това ще стане , споко.

34

Боби

преди 5 години

До смър путлерофашизмъЕхх Умнико1. Ние заедно Украинцие ще Мръзнем2. Укрите правят всичко за да продължи да минава ГАЗът през тяхна територия защото това са Милиардни приходи в хазната

33

Анонимен

преди 5 години

Зомбираният Туск щял да съди? От кой свят бе?

32

от опит

преди 5 години

първо насъскват палето и като му бият тоягата започва да *** само дето сега сиирджиите са от Европа

31

Анонимен

преди 5 години

Га шъ почни мурабето?

30

Боби

преди 5 години

До привет от ГерманияКрайно време е и султана да наруши един подписан договор и да забрани на руски кораби да преминават през БосфораПак се правиш на Клоун - Руската търговия минаваща през босфора просто няма да ти споменавам колко е голяма - Турция няма да се откаже от тези финансови приходи. На всичкото отгоре за да увеличи пропусквателната способност на Босфора сега ще строи и успореден канал до колкото знам.

29

Анонимен

преди 5 години

Да не забравяме че туск е ***.Те имат шанса да кешират анти Руска позиция. За останалите е само плюенето, без материална изгода. Но по инерция и те като жабата която видяла, че подковават коня.Ядете ли украински шоколадови изделия, доставяни от полски търговци. Ще ядете, щот вече турски няма. И благодарета на Папата. Що на папата ? Щото го пазят швейцарски гвардейци. Останалото сами ще съобразите.

28

УХАААААА

преди 5 години

ТУСКАТА ПАК СЕ Е НАШМЪРКАЛ-С ПОРЧЕТО Е ВРЕМЕ ДА СИ СМЕНЯТ ДИЛАРА-ЗАПОЧВАТ ДА ИЗКУКУРИГВАТ....ДА СЕ ОБЪРНАТ ЗА СЪДЕЙСТВИЕ КЪМ ПРИЯТЕЛЧЕТО СИ РАПОНА

27

кубанская столица

преди 5 години

До привет от ГерманияКак това се казва: The Bulgarian have dreams,,,

26

До 23 привет от Герм

преди 5 години

Първо султана няма да го направи. Второ ако го направи евентуално то Путин ще го разшири достатучно до нашата грабица чак . Трето не се пиши , че си в Германия като пишеш в София срещу заплащане от НПОтата на сорос. Разбрсли гендат ?

25

Анонимен

преди 5 години

ХА , имах си аз точну Туск да не осъжда руската употреба на сила . Явно Русия е провокирала този военен гигант Украйна и сега се чуди къде да се скрие , хахахахаЕС ще не си гледа своите проблеми , ами се бърка там ,дето по мое мнение ,хич няма работа.

24

Бай Петко

преди 5 години

Сергей Лавров: Русия вече не се вълнува от евентуални западни санкции заради ситуацията около Керченския пролив26 ноември 2018 | 14:24

23

кубанская столица

преди 5 години

До смърт на путлерофашина всички пункт от путлерофашисти ние покладохме (спряжение в български: хме,- хте,- та) толст и дълги (как това се казва по-бълдгарски на улица?)

22

До 20

преди 5 години

" сибирското императорче" ! Ама как само звучи така едно нежно, нежно, женственно едно такова ! Нещо си доста съмнителен другарю. Да не си обратен ?

21

Бай Петко

преди 5 години

Запада зове Русия: Освободете моряците и корабите!Тавариш Путин и другаря Лавров ще си го преместят синхроно от единия крачол в другия

20

+

преди 5 години

12 Какви репресии срещу бг общноста у нас са направили руснаците ?сподели с аргументи ,само не се увличай с Белене -там е имало всякакви.

19

Боби

преди 5 години

До привет от ГерманияЗа пореден път се правиш на Клоун1. Предишния път два украински кораба си минаха под керченския мост по всички правила на ЕТИКЕТА и в съответствие със ЗАКОНА2. Междувременно Украйна ЕДНОСТРАННО ПРЕКРАТИ ДОГОВОРА ЗА АЗОВСКО МОРЕ3. При този инцидент Украинските корабиа) Са се движили без Транспондериб) Нарушили са 12 мил Териториални води на РФв) Оказали са съпротива при арест чрез активно и опасно маневриране

18

Анонимен

преди 5 години

сибирското императорче пак се чуди как да избива комплекси