57

Анонимен

преди 5 години

На Туск цялата му рода са били нацисти... Дядо му от СС войските ?! И е Черно море, не Азовско....

56

Боби

преди 5 години

До смър путлерофашизмъ 55Умнико вземи влака от Централна Гара на изток и чак до спирка Метростанция еди коя си(Квартал Дружба) обърни внимание колко голяма площ все още седят остатъци от ЖП линии 4-6-8 линии успорени на двете ползвани от Пътническите влакове сегаПо време на Соца когаро СССР беше наш пазар сега забранен от про ЕС и про САЩ политика тези линии бяха пълни с товарни вагони пристигащи и заминаващи със стоки за СССР и лагера имСега ние сме ПАЗАР Кинти а? Ама кинти за кой?

55

Анонимен

преди 5 години

Колкото по големи несправедливости сътвори който и да е съд, толкоз по малки са шансовете за изпълнение на решенията му. За това съда обикновено се изказва след ясно определяне на победители и победени. Нещо победителите се обявиха, ама победените не разбраха. Така че щоуто продължава ...без реални победени, само медиен шум правят, пък дори и в ООН, Асамбели, Г-та и М-ета. И както каза един гений на мисълта, който го е страх от мечки ..и тв'а е майна ...в гората.:-)

54

Бай Петко

преди 5 години

Като немогат пратете им още корабчета ха ха ха

53

Анонимен

преди 5 години

***, дойде времето да докажете любовта си към Русия! Пращайте децата си, да мрът за "руския" Крим.

52

РККА

преди 5 години

Това човече на снимката горе определено е в депресия......

51

Анонимен

преди 5 години

До До 46Не ми достига простотията българска. За това съм в Австралия :))

50

Анонимен

преди 5 години

До привет от Германия До сега не сме имали по-голямо *** от Росен Плевнелиев и от теб.

49

До 52 привет от Герм

преди 5 години

Коя цяла европа ? Само Туск мъца нещо , друг никой. А, и ти тук се пробваш нещо да правиш фалшива пропаганда но не ти връзва.

48

Г

преди 5 години

Туск кой този че командва русия алкохолик

47

Бай Петко

преди 5 години

днес излезе първото решение по арбитражно дело на украйнска банка срещу РусияХа ха и тавариш Путин се скри под леглото от страх

46

Боби

преди 5 години

До Анонимен 48"арбитражно дело на украйнска банка срещу Русия"Е дай линк към тази приятна новина не бъди скъперник. Самия Педро Потрошенко днес толкова неща наговори в Ефир пък за тази прекрасна новост нищо не каза. Или си измисляш?

45

До 48

преди 5 години

Ще има да чакат укрите около 1200 години

44

Д

преди 5 години

Никакво освобождаване запад не може да командва русия

43

До 46

преди 5 години

Слаб ти е анализа. Не ти достига нещо ...

42

шматка

преди 5 години

До 29Пак ли почнахте с разширяването.Щяхте да разширявате Босфора като ви думнаха СУ-то.Достраша ви.Като ви гръмнаха посланика пак щяхте да го разширявате.А спрете се:)))

41

Бай Петко

преди 5 години

Ще последва съдбата на вратовръзкоядеца от грузия

40

Анонимен

преди 5 години

днес излезе първото решение по арбитражно дело на украйнска банка срещу Русия, затова че с окупацията на Крим е ограничила банката до нейните активи, с решението Русия се осъжда да плати 1,3 млрд $ на украйнската банка, очаквайте след това решение да последват още десетки други, да Ви е честито другарЕ

39

До 44 леле

преди 5 години

Войната няма да трае дълго. Няколко часа може би и светът свършва ксто можа да остснат по малкп засегнати райони в Африка и Южма америка . Европа изчезва първа

38

Анонимен

преди 5 години

Струва ми се, че тази акция не беше съгласувана с Кремъл. Че си беше провокация от страна на Киев - да, но "законна" провокация. Между това рублата прехвърли 67. Предполагам, че до неделя дандънията ще приключи, като и двете страни извлекат дивиденти пред собственият си електорат. Рублата ще мине 72-73 и ще има втори пакет санкции. На Путин не му пука особено, защото доларите му свършиха. Нашият "запасной аэродром" в Поморие и Варна да му мисли.