9

Скептик

преди 5 години

До Анонимен,Аз не съм гласувал за порнографа Юнкер. Нито за неговите 1000 милиарда евро напечатани и раздадени по "евро" проекти на избрани. Огледай се как цените в цяла европа растат. Впрочем тази колосална далавера ще закопае ЕС. Не съм гласувал за тн Комисар по енергетика Шевчович,който защитаваше Полските интереси да получава руски газ през Украйна, но провали Българските интереси да има директна газова връзка. И много други. ЕС - признаване на документи, данъчен съюз без митница и до там

8

Анонимен

преди 5 години

До Скептик Скептик, ако имаше възможнност да поживееш 3 месеца в СССР щеше да проумееш че ЕС няма нищо общо със тюрмата на народите СССР. Но тъй-като ве си живял поради възрастови ограничения сега е много лесно да говориш глупости кой на кого прилича. Все едно аз да кажа че ти приличаш на неандерталец.

7

Обърнете плочатата

преди 5 години

НА КРИВА демокрация все (руските) хакери са и виновни!

6

Анонимен

преди 5 години

Ами за да не се притеснявате от кибератаси и бандитски набези на чеждестранни лица и групи, трябва да отрежете Русия от Интернет и да спрете да издавате визи на руснаци. Също така да прекъснете всякакви транспортни връзки със страната бандит и агресор Русия.

5

Скептик

преди 5 години

ЕС действа по подобие на СССР. Неизбрани от никого комисари решават съдбите на цели народи. Ако се върнем на причините за Брексит, те са в убеждението на английските гласоподаватели в корумпираността, некомпетентността и Злата умисъл на ръководителите на ЕС - неговите комисари. Нещо повече, ЕС се явява за тях планът за следвоенното унищожаване на средната класа и замесването и с гастарбайтери, експроптиирането и управлението на огромни недвижимости от хората и предването им на социалните служби

4

ТHE Патриот

преди 5 години

ЕС и нато =фалш и лъжа :( ,плашенето със външни врагове последното убежище на всяка тоталитарна империя!Сакън някой да не им хакне измислените ими збори,пълен цирк разиграващ се на гърба на бедният европеец.!.

3

Вуте

преди 5 години

Истината е,че статуквото, ще получи оглушителен шамар... Шорошите треска ги тресе, и лъжат, кат за световно...

2

Анонимен

преди 5 години

Евросъюзът работи като империя на злото. Сърцето на мрака е Брюксел и оттам се разрушава цяла Европа.

1

Реалист

преди 5 години

"чуждестранни лица и престъпни групи могат да повлияят на изборите" -- copocoвитe НПОта