9

Анонимен

преди 5 години

Ми да платя 1200 лв и да си се блъскам на воля? Това веднага ще доведе до измами с фалшиви катастрофи, каквито масово се практикуват в Русия и затова са се видели в чудо и си слагат видеорегистратори.

8

Иванчо+Марийка

преди 5 години

А бе няма ли кой да ги осъди тия. Не може за едно наказание 2 пъти да ме глобяват. Веднъж КАТ за нарушението и после застрахователите !!!

7

Анонимен

преди 5 години

То след като аз ще плащам за по дребна щета,защо изобщо да плащам гражданска.Ще се видят в чудо

6

fake news

преди 5 години

ммда аз вярвам както вярвам и на топлофикация да не маже сметките.

5

Незаконно е

преди 5 години

Колко назад във времето ще гледат нарушенията. Не може с нови закони да те глобяват за нещо, което не е било наказуемо преди. Друго е да кажат - от тук нататък всяко нарушение ще Ви оскъпява гражданската отговорност.

4

Анонимен

преди 5 години

Хайде пак. Откъде накъде застрахователите ще прилагат финансови наказания за пътни нарушения без причинена щета? Това не е тяхна работа и не трябва да им се разрешава. Какви 7-8 леки нарушения? Ако има заведена и изплатена щета, да. Иначе си има КАТ и глоби по ЗДП .

3

Анонимен

преди 5 години

За тоя Фалос само ще се говори. Тия "джигити" (много кжижовна дума, използвана от имтелигентни журналисти) разликата между 1200 и 300 лв ще им е 900. 18000 х 900 = 16.2милона лева. На изрядните бонуса им е 300 - 225 = 75лв. умножено по 1милион шофьори, това са 75 милиона лева. Значи дебеловратите ще са 59 милиона лева назад. Дали ще се въведе тази система според вас?

2

Анонимен

преди 5 години

Българска работа,плащайте.

1

Ха-ха-ха!

преди 5 години

Джигитите са на протест, поне1200 от тях. Страх гие от Малуса.