126

до Бокича

преди 5 години

Ходи си при Слави и се гушкайте там

125

ОСТАВКА

преди 5 години

Оставка, не се прави на луд, хората не са забравили!!

124

jvg

преди 5 години

Що да си играем с мандати, направо пожизнен вожд и учител, и без това по-*** трудно ще намерим.

123

Име

преди 5 години

най-голямата измама на избори бе "избора" на кметицата на кьолн, която обвини жените, че не си отварят краката по площадите за "нещастните привилигировани - "бежанци"". гнусно! а сега ми кажете нещо за насилието над жени!

122

Име

преди 5 години

меркел е губещата и в този случай! тя бе на власт, след като избута по комунистически от поста му кол. с медийна интрига.меркел, искам да ти видя очите на разрушител на обединена европа!

121

Име

преди 5 години

въпросът бе: отърваха ли се англичаните от тайните сметки, от които всеки може да цоца? а не путин дали язди кобила полугол в гората. хващаш ли разликата бе, *** на борисов?

120

Анонимен

преди 5 години

"Борисов от Брюксел: Исторически ден, но ...."---А от Брюксел...Не беше ли "Борисов от БанкИ"?

119

Име

преди 5 години

тонката, джендърите си отивате, снимката на садик бойко го доказва- няма повече пари за *** на сорос, клинтън и дойче веле!

118

Анонимен

преди 5 години

До Терсенето ...Целта е постигната отчасти, вместо картофи тиквички от всякакъв калибър...и най-важното, всичките червени, "социалистически"!

117

Анонимен

преди 5 години

Ако ЕС беше нещо хубаво БСП нямаше да ни го натресе 2007 г.

116

Анонимен

преди 5 години

БРИТАНИЯ Е ВЕЛИКА, ЗАЩОТО СИ ГЛЕДА СОБСТВЕНИТЕ ИНТЕРЕСИ. ДОРИ НЕ ПОЖЕЛАХА ДА ВЛЯЗАТ В ЕВРОЗОНАТА.

115

Име

преди 5 години

с няколко думи: старите британци, чрез референдум се отърваха от диктатурата на новите сергейувци, които са свикнали с поколения наред да крадат общите блага под благородното "социализъм" и днешното "толерантност"!това е! дет са викаши: рънътъ праи бурбътъ!

114

Анонимен

преди 5 години

Кой вкара България в ЕС?

113

Анонимен

преди 5 години

Съд за предателя Станишев вкарал България в Европейския съюз

112

Анонимен

преди 5 години

Социалистите да обяснят защо Сергей Станишев постави България на картата на Европейския съюз. Съд за предателя!!!

111

Мильо

преди 5 години

Борисов не ги разбира нещата, защото е малко мозъчно затъкнат!През цялото си членуване в ЕС , Англия е извивала ръце и е късало тлъстото парче от бюджета на Европейския Съюз!Освен това винаги най-подмолно е прокарвала американските интереси в съюза!Не плачи Бойко , не тъжи , Камерън и английската кралица не те бръснат и за слива!

110

Име

преди 5 години

с колко треа се бръкнеме по джобовете праздни, до пенсия на 80 години, за да ви спасиме, а назначени другари от ек и ес? при ингилизите номера с краденето на общи сметки на основание "толерантност" не мина... ще трябват нови сметки за заблатяване на реалността.. а! имам идея! крадете кремчета! жени на клинтън, обама и сорос!

109

Анонимен

преди 5 години

Най-хитри са англичаните, бият си шута от пълния та.ак ЕС, преди окончателното му сгромолясване, придружено от пълен банкрут на периферните държави и богато измъкване само за Германия. А ние ще го поемем пак, както след Първата световна, след Втората световна, и като след социализма, който дори не можахме да осребрим. Навик си ни е да сме на губещата страна.

108

Име

преди 5 години

не го познавам, но стилът на тънката ирония миказва: казвам ти! но пак да повторя:искам да видя очите на меркел в този съкрушителен за комсомолците на старите соц. диктатори и комсомолци ден! БЕЗЦЕННО!!!

107

Анонимен

преди 5 години

Не ме интересува тая работа,на мен не ми пречат нито европейците,нито англичаните.Интересува ме,кога ще настъпи нормална обстановка и просперитет в България,за да спре да бяга населението!Кога ще си защитим и българския интерес?А не само да угаждаме на чуждите интереси,пренебрегвайки българския интерес!Кога?