206

Анонимен

преди 5 години

Важното е, че най-великата страна остава в ЕС - Франция.

205

Анонимен

преди 5 години

Вие представяте ли си за какъв съюз става на въпрос, щом една треторазрядна мутра, (човек пазещ колите навън докато другите обядват) е премиер на европейска държава,и това да е нормално.

204

Анонимен

преди 5 години

"Една държава, и то не каква да е, като Великобритания, напуска ЕС."Браво на Бойко, разбрал е че ще понамалеят евро постъпленията което ще "удари" най много компот-страните. Ами спрете да "пренасочвате" към джебовете, оядохте се до пръскане, и почнете да оправяте тази опоскана България за да може да я има и за в бъдеще.

203

BGexit

преди 5 години

Време е и България да се махне от тази корумпирана содомска ***. От еврофондовете намазаха само крaдците от ГРОП и останалите комyняги.

202

Анонимен

преди 5 години

Бойко е тъжен, защото финансовите преводи между нас и UK не са уредени, т.е. притеснява се, че българите може да спрат да изпращат пари, които той отчита като външни инвестиции.

201

Анонимен

преди 5 години

На суджука шкембето му е в Брюксел а дупето в Майнхаим

200

муспи

преди 5 години

Пак дезинформация, - за никакви исторически и негативни не е говорил бат Боко, той и не може да ги произнесе, а е предложил турция на мястото на Англия.

199

Edin

преди 5 години

До СелчоFake news.

198

Не съм марсиянец

преди 5 години

Е аз мисля че пак е възможно да посетиш Англия. Как може да посетим и работим в Америка с зелена карта нз. Може да направят така и англичаните. Ние българите ще им построим градовете все едно са наши тези градове. Защо ще ни махат. Ама поне да ни плащат яко. Не да им строим за малко пари и англичаните да мързелуват и живуркат и да ни се смеят и подиграват. Аз искам честност. Аз не съм извънземен аз съм българин аз съм човек. Аз искам англичаните да ме зачитат като човек. Иначе ще има бой.

197

Анонимен

преди 5 години

По-добре без англичаните в тоя *** ЕС...................едни колонизатори и империалисти са те, да връщат Гибралтар на Испания, Фолклендските острови на Аржентина и Северна Ирландия на ирландците!!

196

анонимен

преди 5 години

Демек Си си го преместил в другия крачол! Ако имаш вече.Какво да "местиш"! Нагъл дърт комунист! До Нова година си! Истинските протести Са от 6 януари.Мотото е БРЕМЕ Е! В пълна сила е от 6 януари! А да те видим Дали ще ти запука! -:) Няма мърдане вече!

195

Анонимен

преди 5 години

британците да се насочат към китайски безлихвени заеми и да си живеят живота.

194

Едно време

преди 5 години

Преди да се присъединят към Общия Пазар, нямаше ЕС още, англетата бяха най-беднат държава в Западна Европа. Даже МВФ им даваше заемиПосле забравиха гладните времена

193

Анонимен

преди 5 години

Негативен защото подаваш оставка ли?

192

ДЦ пън

преди 5 години

Вън дърт пън

191

Анонимен

преди 5 години

"Борисов от Брюксел: Исторически ден, но в негативен план!"---Борисов от Брюксел ... Абе, бе е ли "Борисов от БанкИ", бе ? Или аз нещо бъркам? :)

190

гост

преди 5 години

ЗАЩО ни Е това правителство от *** и под маз вачи .дане забравя и п р езидента с любовницата МУ ,НСО И ПАРЛАМЕНТ.докога?

189

Прав е негативен е!

преди 5 години

Напуска нетен донор, което значи по-малко пари. По-малко пари - по-малко гепене! Кой е следващия?

188

Анонимен

преди 5 години

isTORICESKI DEN ZA BALGARITE V BALGARIA SHTE DOIDE,KOGATO TI BORISOV BADESH V ADA,A GORANOV SHTE TE PREGIVEE TOI SI E NAMERIL OSTROV OT KALIMAMOVITE NA KOITO SHTE GIVEE.GORANOV TI RAZKATA FAMILIATA I NA TEB I NA ZVETAN ZVETANOV.TOI E ABSOLUTEN NEKADARNIK,NO TAKAVA E SADBATA NI TIKVATA VARVI ZAEDNO S TIKVETO.

187

гост

преди 5 години

борисиффф още преди да го предложат НАЛИ това правителство одобри всичко ,сега ама, ти и президента.и за ЗЕЛЕТО тази зима не ставате