11

Алеко

преди 5 години

До 9 червен анонимник. Тази приказка ще я разправяш на твоите деца. Аман от конспиратори. А гроздето киселее ли ти?

10

Анонимен

преди 5 години

Браво!Крайно време беше някой да защити тези невинни и болни жени!

9

Анонимен

преди 5 години

Ясно е, че условията в арестите и затворите са под критичното ниво. Не разбирам обаче пишман либералите, които излизат да протестират срещу "лошото и унизително" отношение към Иванчева. Само за нея ли е такова то? Каквото е за нея, такова е и за ВСИЧКИ останали арестанти. Ако протестират за подобряване на условият в арестите съм твъро за, но те протестират за добри условия САМО за Иванчева. Така и не съм чул досега рационално обяснение с какво е по-специална тя от останалите арестанти. Лицемери!

8

Анонимен

преди 5 години

ВЕЧЕ И ДЕЦАТА РАЗБРАХА,ЧЕ ДЕСИСЛАВА ИВАНЧЕВА И ЗАМЕСТНИЧКАТА И СА НЕВИННИ .ПРОСТО ДВЕТЕ НЕ ВЛИЗАХА В ДАЛ;АВЕРИТЕ И СХЕМИТЕ НА ГЕРБавите МОШЕННИЦИ И КРАДЦИ И ЗАТОВА ИМ БЯХА ПОДХВЪРЛЕНИ ПАРИ В КОЛАТА КОИТО УЖ БИЛИ,, ПОИСКАН'' ПОДКУП.ЗАТОВА ГЕРБАВАТА МАФИЯ НАТИСНА ПОРЪЧКОВИЯ СИ ПРОКУРОР -МАСОНИНА ЦАЦАРОВ ДА БЪДАТ ХВЪРЛЕНИ В ЗАТВОРА ТЕЗИ ДВЕ ЖЕНИ.

7

Анонимен

преди 5 години

Имат предвид лозунгът: "Свобода за крадците и право на корупция". Малко са го съкратили, за да не се разбира какво точно искат.

6

Анонимен

преди 5 години

Платени палячовци!

5

Анонимен

преди 5 години

Долу ГРОБ!!!

4

акуд

преди 5 години

нещо не разбрах????за двете леки хуманно правосъдие , а за всички други само правосъдие????

3

Анонимен

преди 5 години

Със 50-60 човека си сбор а не протест.

2

Друг

преди 5 години

Искаме и апартаменти безвъзмездно!Искам кума на Горанов да е и мой!!Прасовъдната система е в колапсПризна го и цацаратурата!! Ако иванчева я изпържиха за нищо и и слагаха пранги,то на Горанов танк ли да му вържат за краката!!?? Намерили пари в служебна кола,която карат всички!! Абе който ще дава 500 хил юро..бе той направо с боко и фънди ще се разбере,каква тук иванчева?

1

Анонимен

преди 5 години

Ето тези са организирани от някой и веднага ги отразяват и представят като някакви будни граждани. Протестите срещу начина на живот не са организирани, а спонтанни и за това всякакви анализатори ги плюят и не се отразяват.